Niechęć...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 07 paź 2004, 09:14

Fiszu! To nie pierwsza nasza konkretna rozmowa, choć zapowiada się dziś wyjątkowo ciekawie ;) Co do rozmów przez net, to rzeczywiście popełniacie chyba błąd. Nie wyobrażam sobie załatwiania takich spraw nawet przez telefon.

Problem z moim słoneczkiem polega na tym, że Ona nie potrafi podjąć chyba jakiejś konkretnej decyzji. Albo boi się mnie zranić, chce odejść małymi kroczkami? Albo tak, jak pisze pstryk, boi się utraty bratniej duszy. Przez to jest nieszczęśliwa...szkoda mi Jej, zawsze miała problemy z podejmowaniem trudnych decyzji, zwykle polegała na mnie. Kocham Ją i będę musiał Jej pomóc, nawet jeśli dla mnie to oznacza wyrok.

Ale młody i prężny jestem :D
A dziewczyny w koło piękne!
Fiszu rozejrzyj się! :564:
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 07 paź 2004, 09:16

Co do rozmów przez net, to rzeczywiście popełniacie chyba błąd.

Kurcze, gdzie ja napisałem, że rozmawiamy przez net? Rozmawiamy na żywo !!!!
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 07 paź 2004, 09:20

Ok, ok!

Za szybko posty wskakują!

Z moją kobietą mam podobne problemy. Tylko, że Jej psycholog powiedział, że jest w toksycznym związku i powinna zerwać! Psycholog? Menda jakaś!

I mam to samo, tylko, że moja tkwi głębiej w postanowieniu.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 07 paź 2004, 09:21

Tak więc psychologów, psychaitrów i wróżki trzeba wytłuc !
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
pstryk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pstryk » 07 paź 2004, 18:36

słyszeliście może taką teorię że psychologami zostają osoby które nie radzą sobie z własnym życiem?! Tak więc jak można słuchać ich rad jeżeli sobie nie potrafią pomóc!!!
_czas_wielkich_zmian_
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 paź 2004, 18:41

No tak , to to samo co szewc bez butów chodzi , ale przeciez musisz do niego by swe naprawic je zaniesc ! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
damian24
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: damian24 » 08 paź 2004, 08:52

No i jesteśmy po "konkretnej" rozmowie.

Jestem jeszcze bardziej skołowany niż byłem. Okazało się, że raczej nie ma mi nic konkretnego do powiedzenia. Wolała miło spędzić czas niż gadać o niewygodnych dla Niej sprawach.
Więc zamykam rozmowy na temat naszego związku, zresztą lekko zawiedziony jestem Jej postawą. Będzie się chciała spotkać? OK, ale ja już żadnych kroków do przodu nie zamierzam robić.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 08 paź 2004, 08:56

Jestem jeszcze bardziej skołowany niż byłem. Okazało się, że raczej nie ma mi nic konkretnego do powiedzenia. Wolała miło spędzić czas niż gadać o niewygodnych dla Niej sprawach.
Więc zamykam rozmowy na temat naszego związku, zresztą lekko zawiedziony jestem Jej postawą. Będzie się chciała spotkać? OK, ale ja już żadnych kroków do przodu nie zamierzam robić.

Miałem tych rozmów dużo i tez zawsze wychodziłem z niczym. Też już chyba nie mam siły aby walczyć. Ona się powinna zdecydować zwłaszcza, że wiem, że mnie kocha.
Życzę powodzenia.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 08 paź 2004, 09:41

Myślałam, myślałam i... Zgadzam się z przedmówcą którymś. Chyba się przyzwyczaiła i nie wyobraża sobie życia bez Ciebie, co nie znaczy, że chce z Tobą być. Gdyby chciała, to by była bez żadnych jazd. Trochę minie, zanim się odzwyczai.
No nie chcę krakać, ale tak mi się wydaje :( Tak czy owak - nie ciśnij.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”