Czy warto wracac

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 06 paź 2004, 11:09

Ok, może nie było to bardzo fortunne sformułowanie, ale chodziło głownie o to, że niektórzy potrafią przejść nad tym do porządku dziennego pomimo tego, że pamiętają. Inni, podobni do nas mają z tym problemy i żadne rady tu nie pomogą.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 06 paź 2004, 15:48

Coz, wszyscy macie racje :) ja bym do panny nie wrocil od tak jakby mnie zdradzila... chciala innego to niech sobie z innym zyje... a najsmiesznejsze jest to, ze kiedys myslalem odwrotnie:)
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 paź 2004, 17:40

PROBLEM POLEGA NA TYM BY PRZEBYWAC WSROD LUDZI ! nigdy samemu ! wasi znajomi nie widza ze macie doła ?? nic w tek kwesti nie robiz by wam pomóc ??? gdzie oni sa ??? nie macie znajomych , kolegów , a o przyjacielach nie wspomne ??!! :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
pstryk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pstryk » 06 paź 2004, 19:55

PROBLEM POLEGA NA TYM BY PRZEBYWAC WSROD LUDZI

Nie ma lepszego wyjscia bo jak powszechnie wiadomo nie znajdziemy nikogo jezeli bedziemy siedziec w domu i rozmyslac nad tym co stracilismy!!!

Złota myśl którą chyba w portfelu trzeba nosić
_czas_wielkich_zmian_
bajerfm
Początkujący
Początkujący
Postautor: bajerfm » 17 paź 2004, 09:58

No to może odpowiem jak jest teraz. Wczoraj po południu wyslalem jej z 8sms co do niej czujue wieczorem pisalismy sobie chyba z 40sms na rozne tematy co ja lubie co ona lubi myslala ze ja jej juz nie chce ale tak nie bylo dzis planuje spotkanie z nia jakas roze dam i wyznam co czuje zeby bylo tak "oficjalnie"

Aha gdzie można się tą porą się spotkać z dziewczyną, (w kinie same nudne filmy)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”