Wyobraznia albo i nie?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

koksik21
Bywalec
Bywalec
Wyobraznia albo i nie?

Postautor: koksik21 » 04 paź 2004, 22:26

mam pytanie jak wy wyrazacie cos np przez sms-y chodiz mi tu np o to ze chcialby byc teraz blisko ciebie i kochac ie z Toba widizalme kiedy kozackiego sms-a ale nei wiem dgzie moze go znjade a teraz wy sie popiszcie swymi umiejetnosciami?
robi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: robi » 04 paź 2004, 22:44

są miliony kombinacji aby napisac cos od serca
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 22:52

Chyba nie oczekujesz ze bedizemy Ci pisac esesmany ktore wysylac bedziesz lasce. Wez na looz. To musi byc cos od Ciebie, gotowca kazdy umie wklepac.
koksik21
Bywalec
Bywalec
Postautor: koksik21 » 04 paź 2004, 22:58

wiesz co troszke mnie zle zrozumiales ja juz nie msuze wysylac lasce esemsow wiez mi na slow oczywiscie ze jej wysylam ale zle mnie zrozumiales dzieciaku...chcialem zobaczyc kto jakich "kombinacji"uzywa jesli moge to tak nazwac, nie chodiz mi tu tez o wybrane przyklady ale chocby taka odpowiedz jak cos od serca mnie satysfakcjonuje.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 04 paź 2004, 23:14

zle mnie zrozumiales dzieciaku
Licz sie ze slowami.
koksik21
Bywalec
Bywalec
Postautor: koksik21 » 04 paź 2004, 23:23

jak licz sie ze slowami,co sie stalo?obraziles sie nie widze w tym nic obrazliwego czy nie jestes mlodszy?czy mi sie tylko wydaje dla mnie jestes, a powiedzialem tak bo zawsze tak mowie a nie ma to na celu obrazenie nikogo wiec nie pekaj...
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 04 paź 2004, 23:31

Hmm, ja kiedys pisalam duuuuzo takich sms'ow. Ale teraz nie pamietam tresci. Po prostu jak mialam wene to pisalam. A wiosna wene mialam regularnie :) Zreszta nawet na forum prosilam raz o wsparcie, bo potrzebowalam jakies inne okreslenie na slowo "penis" :p Jesli cos znajde w komorce, to ew. napisze ci na privie. Choc wiesz, to jest z perspektywy dziewczyny.

Ostatnio najpierw zarzucilam sms'ech haslo "mam ochote" i potem poszlo cos okolo 25 wiadomosci (tak co troche po jednej - z netu). W kazdej tylko jeden punkt. Gotowal sie po jakims czasie :p

Czasem takie gadki mamy przez net. Piszemy co bysmy ze soba zrobili... Ale ja wolalabym przez telefon :p To juz na szczescie niedlugo :D
koksik21
Bywalec
Bywalec
Postautor: koksik21 » 04 paź 2004, 23:49

Małe wyjaśnienie i sprostowanie jest to troche smieszne ale wlasnie przyłapałem mojego młodszego brata to jeszcz gnojek ze pisze na moim koncie jesli kogos obraził to juz nie moja winna wiec nikogo nie przepraszam ja wypowiedziałem sie tyloko bodjaze w poscie o samobóstwie i pare konwersacji z krzyskiem ale sam nie wiem, wiec maveric sie nie przejmuj co nie zmienia faktu ze mowie dzieciaku bo tak jest:)teraz to juz na pewno ja pisze i bede ja pisał wiec git ten post tez nie jest przeze mnie zalozony ale niech juz jest.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 05 paź 2004, 00:11

Heh, no ale trzeba przyznac, ze brat jest pomyslowy :D
koksik21
Bywalec
Bywalec
Postautor: koksik21 » 05 paź 2004, 00:15

powiem szczerze moze i jest albo jest je**niety troszke zrobil ze mnie nie powaznego czlowieka a ma dopiero 17 lat a najlepsze jest to ze wiem dlaczego chodził ostatnio tak struty:)dziewczynie sie chyba okres spozniał...no jak sobie mysle to smiac mi sie chce ze odwalil taki numer
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 08:06

Bardziej sie jednak zastanawiam nad Tobą kolego!!! , masz 29 lat a nazywasz swego brata na forum "j e b n i ę t y m "??? co z ciebie za brat ??? moze jest odwrotnie w tej waszej mądrosci ?? :547: :564:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 05 paź 2004, 09:58

powiedz bratu zeby sie nauczył po polsku pisac bo ni w zab nie kumałam jego paplaniny.
domyslam sie tez ze nie Ty pisalaes w dziale samobojstwo o tym jak siedziales z kims w celi itp...
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

koksik21
Bywalec
Bywalec
Postautor: koksik21 » 05 paź 2004, 19:20

widzisz krzys nie wiesz jak jest tu w mojej rodzinie ile musialem sie napracowac zeby dojsc do tego co ma teraz i jestem z tego dumny ze wszystkiego a brata ja wychowywalem i nie ukrywam nie mial rodzicow i to bylo trudne wszytsko to pogodzic caly czas go wychowuje, nie wiesz jak jest napisalem tak bo bylem zdenerwowany wyprowadzilo mnie to z rownowagi wiec moglem tak napisac zreszta to nie twoja sprawa wiec nie wiem po co to piszesz, a z ta cela to prawda ale nie ja pisalem mlodziezy czasami to imponuje ja wcale sie tym nie szczyce ze siedzialem nie jestem wcale z tego dumny ale tak tak bylo to jest prawda...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 paź 2004, 21:03

A co mnie to obchodzi ze siedziałeś , nie moja sprawa !! nie mój cyrk nie moje małpy !! ja sie o to Ciebie nie pytałem !! i też mnie nie interesuje to ze go wychowujesz ! ale teraz przyznaje iz boję sie o jego wychowanie :547:
pisze to co mi sie podoba , bo mam do tego prawo ! i moge na tym forum wyrazac to do woli , tym bardziej iz mym postem nikogo nie obraziłem ! wyprowadził Cie z równowagi ????? to panuj nad sobą kolego :564: panuj ! :564:
koksik21
Bywalec
Bywalec
Postautor: koksik21 » 05 paź 2004, 21:09

jak widzisz nie tylko do ciebie kierowalem ten post wiec, nie wiem o co ci chodzi a po drugie nie mow kolego bo kolegami wiez mi raczej nie zostaniemy za wyskokie progi dla ciebie :564: :547:
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 05 paź 2004, 22:25

Krzys, mow: dzieciaku. moze bedzie mu bardziej pasowalo :evilbat:
koksik21
Bywalec
Bywalec
Postautor: koksik21 » 05 paź 2004, 23:03

nie pekaja maveric dla ciebie tez :D
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 05 paź 2004, 23:23

krzys pisze:A co mnie to obchodzi ze siedziałeś , nie moja sprawa !! nie mój cyrk nie moje małpy !! ja sie o to Ciebie nie pytałem !! i też mnie nie interesuje to ze go wychowujesz ! ale teraz przyznaje iz boję sie o jego wychowanie :547:
pisze to co mi sie podoba , bo mam do tego prawo ! i moge na tym forum wyrazac to do woli , tym bardziej iz mym postem nikogo nie obraziłem ! wyprowadził Cie z równowagi ????? to panuj nad sobą kolego

Krzysiu - agresja bez sensu... po co?
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 05 paź 2004, 23:39

Dobrze Panowie, a wracając do tematu, to proponuję zmienić formę przekazu - dla mnie ten, co wymyślił smsy, to powinien...
A poważniej nie da się - ja przynajmniej nie umiem swoich myśli czy uczuć wyrazić w 140 kilkuś znakach - no po prostu się nie da.
Ale może wszyscy powinniśmy się pouczyć znaczenia słowa lakoniczność od Spartan czy Rzymian ;)
;)...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 paź 2004, 08:40

charlie81 pisze:
krzys pisze:A co mnie to obchodzi ze siedziałeś , nie moja sprawa !! nie mój cyrk nie moje małpy !! ja sie o to Ciebie nie pytałem !! i też mnie nie interesuje to ze go wychowujesz ! ale teraz przyznaje iz boję sie o jego wychowanie :547:
pisze to co mi sie podoba , bo mam do tego prawo ! i moge na tym forum wyrazac to do woli , tym bardziej iz mym postem nikogo nie obraziłem ! wyprowadził Cie z równowagi ????? to panuj nad sobą kolego

Krzysiu - agresja bez sensu... po co?

Czarlie 81 , gdzie ty tu sie doszuklałeś agresji w mym poscie , nie widzisz emotikonów ???? wzrok Ci sie popsół ??? :D
Wyjasniam ..... skomentowałem nazwnie brata " j e b n i e t y m" i wszystko , bo mi wolno , i zadne tłumaczenie sie kogos mnie nie przekonuje i nie interesuje , jak wyzej pisałem po co mi wiedziec czy ktoś siedział , czy nie , czy ktos go sam wychowuje itd,, to jest mi nie potrzebne , a post kierowany był do mnie ! Jednak zadnej agresji w nim nie było prucz tego co napisane !!celem wyjasnienia , tłumaczą sie winni , wiec i Kokosik , po co sie tłumaczy ????
Za wysokie progi ???? dobrze dzieciaku !! ;) zwracac sie bede wiec bezosobowo ! jak do Ameby !! :D a wyciągnołem dłon pierwszy !! wszyscy widzieli ! nie nazwywam byle kogo kolegom !! :564:to był swego rodzaju zaszczyt dla Ciebie !! :P
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 06 paź 2004, 09:30

nie zasmiecajcie forum swoimi przepychankami, zapraszam na priva..... :568:

<nie wierze, ze JA to powiedziałam > :P
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 06 paź 2004, 17:06

gdzie ty tu sie doszuklałeś agresji w mym poscie , nie widzisz emotikonów ????

Krzysiu masz srednia na posta jakies poltora browara wiec ta ikonka sie w Twoim przypadku nieco zdewaluowala...
(Przepraszam Foxy :P )
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 paź 2004, 17:47

To tylko znaczy tyle iz nie jestem złosliwy i agresywny !! , pozatym to tylko Twoje odczucie ! po to one są !! emotikony ! :547:
greg
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: greg » 06 paź 2004, 18:02

Cześć Misie,

długo nie pisałem bo trochę 'zarobiony" jestem :-) Ale patrząc na Waszą dyskusję to pisać znów faktycznie się nie chce. Krzyś, nie obraź się, ale trochę przesadziłeś i agresja została Ci wypomniana słusznie. Koksik nie obraził żadnego z forumowiczów (chociaż brat juz niby prawie nim jest po paru postach, heh, he). Jesli tak pisze o swoim bracie to jego sprawa.
Szanujmy się wszyscy nawzajem
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 06 paź 2004, 18:52

Najlepsze romantyczne esy można zawrzeć w kilku słowach...
w miarę talentu i chęci można wymyśleć rymowankę :)

Nie kłucić sie łobuziaki... :P
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 paź 2004, 19:23

greg pisze:Cześć Misie,

długo nie pisałem bo trochę 'zarobiony" jestem :-) Ale patrząc na Waszą dyskusję to pisać znów faktycznie się nie chce. Krzyś, nie obraź się, ale trochę przesadziłeś i agresja została Ci wypomniana słusznie. Koksik nie obraził żadnego z forumowiczów (chociaż brat juz niby prawie nim jest po paru postach, heh, he). Jesli tak pisze o swoim bracie to jego sprawa.
Szanujmy się wszyscy nawzajem

Ja tymm bardziej nikogo nie obraziłem , wytknołem tylko nietaktowne zachowanie Kolegi , albowiem o bracie sie tak nie mówi !!!
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 06 paź 2004, 19:44

No i nie powinno sie nazywać nieznajomych "dzieciakami".
Mnie to dźgnęło, choć nie do mnie.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
pstryk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pstryk » 06 paź 2004, 19:50

i powinno sie ustepowac miejsca starszym w autobusie!!!

Skonczcie juz wypominac jeden drugiemu i uczyc [sawuar wiwru] nawzajem ...moim zdaniem to ten temat nalezy zamknac
_czas_wielkich_zmian_
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 paź 2004, 19:53

Nietakty tu zawsze były krytykowane i pietnowane , i tak było od zawsze , jeszcze na "starej "Agnieszce , tym to forum miedzy innymi sie rózni od innych , i tak zostanie !!
greg
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: greg » 07 paź 2004, 13:33

krzys pisze:Nietakty tu zawsze były krytykowane i pietnowane , i tak było od zawsze , jeszcze na "starej "Agnieszce , tym to forum miedzy innymi sie rózni od innych , i tak zostanie !!

A tu o dziwo zagdzam się z Krzysiem. Uwielbiam wytykać, ha, ha (żart) :D

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”