Kto jest samotny niech sie tu wpisze.
Moderator: modTeam
Zawsze to na początku tak jest. Potem powróci z różnymi troskami: A to ona nie ma orgazmu, a to jemu nie staje, będzie się pytał czy ona nie w ciąży, itp.
;) :564:

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
A ja zostałam sama i wchodze rzadziej. Ale to dlatego, że mam mniej czasu (3/4 dnia pochłaniają mnie studia). Choć już tęsknie za tym forum jak nie wejde przynajmniej raz dziennie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Jak szedłem na studia wszycy mówili, ze tam na pewno zjande sobie dziewczynę. Ale rzeczywistość jest troszeczkę inna. Poznałem wiele fajnych dziewczyn, niestety, większość ma chłopaków :551: Zaczynam czasami myśleć, że już nie ma żadnych fajnych i wolnych dziewczyn, a pozostały tylko jakieś niefajne i brzydkie...
Uuuuu i znowu przebija przygnebienie w tym poście. Poczekaj jeszcze troszkę. Poczytaj na forum i zobacz jak się wszystko sypie. Przynajmniej 3 osoby z naszego grona sie juz rozstały, więc jest szansa, że tamte panny tez sie rozstaną. Czego Ci życzę 
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz,
ale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”