Szybka randka.

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Joasia
Weteran
Weteran
Postautor: Joasia » 16 mar 2007, 13:13

Imperator pisze:Ale po 50 razie sama nie będziesz już godna zainteresowania - po prostu będziesz miała podświadomie dość przedstawiania się i gadania o tym samym. :D
Hehe wiadomo. 50 to stanowczo za dużo.
Żeby wszystkich zapamiętać to trzeba by było robić tej osobie zdjęcie i jakieś notatki od razu zapisywać :P
Obrazek
tygrysiaaa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: tygrysiaaa » 16 mar 2007, 18:43

taaa widzialam to w pierwszej milosci...
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 16 mar 2007, 19:57

widzę że wypowiadają się sami praktycy <diabel> <zalamka> <hahaha>
Joasia pisze: 50 to stanowczo za dużo.
rzadko kiedy jest aż tylu
Joasia pisze:Żeby wszystkich zapamiętać to trzeba by było robić tej osobie zdjęcie i jakieś notatki od razu zapisywać
dostajesz do ręki formularz i przy nazwisku stawiasz od razu plus lub minus. więc niczego nie trzeba zapamiętywać.
Dzindzer pisze:sophie napisał/a:
25 razy się przedstawiac w ciągu nieco ponad godziny, i pewnie - w jak nic 50% przypadków - gadać o tym samym... Nudy
tematy nie są ustalone <cisza> generalnie nie chodzi o znalezienie sobie partnera <cisza> po wszystkim dostaje się numer i robi się z nim co chce <cisza> można zadzwonić lub nie <cisza> to tylko sposób na zebranie kontaktów i wyrobienia sobie pierwszego wrażenia
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 mar 2007, 20:05

Blazej30 pisze:to tylko sposób na zebranie kontaktów i wyrobienia sobie pierwszego wrażenia

wiem, ale to takie nie w moim stylu. Znaczy ja bym sie w tym nieodnalazła, ja nie jestem tak bystra pogubila bym sie pewno.
Awatar użytkownika
kot_schrodingera
Weteran
Weteran
Postautor: kot_schrodingera » 16 mar 2007, 20:10

Dzindzer pisze:ja nie jestem tak bystra pogubila bym się na pewno
a co w tym trudnego ?? rozmawiasz z facetem 5 minut i dajesz mu plusa lub minusa. jak dasz minusa to nie dostanie twgo telefonu
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.

I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.

/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 16 mar 2007, 20:12

tylko, ze musiala bym na kazdym sie skupiac, a ja nie wiem czy podobalo by mi sie, ze rozmówcy sie tak zmieniaja. Moze to jest fajne, może komus odpowiada, mi chyba by nie pasowalo. Ja tego nie oceniam. Kazda metoda jest dobra jesli mozna poznac kogos nowego. Tylko, ze nie kazda metoda kazdemu musi pasowac
Awatar użytkownika
Atanazy
Pasjonat
Pasjonat
Re: Szybka randka.

Postautor: Atanazy » 18 mar 2007, 03:48

amazonka pisze:Co o tym sądzicie?

Czy to zapowiedź jakiegoś rEAlity show? :?
Jesteśmy przecież nowi, lepsi. Lajfstajlowi, trendy, cool, k*rwa, sprawdzeni, jak najbardziej sprawdzeni na Zachodzie.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”