O czym rozmawiac z dziewczyna
Moderator: modTeam
O czym rozmawiac z dziewczyna
Poznalem fajna dziewczyne,rozmawiamy prawie codziennie na skype ale powoli koncza mi sie tematy,napiszcie dziewczyny o czym lubicie rozmawiac bo ja juz od dluzszego czasu jestem za granica i wypadlem z wprawy????dzieki wielkie
FrankFarmer ale on chcial wiedziec, co interesowalo by dziewczyne a nie ciebie
z dziewczynami rozmawia sie o bardzo wielu rzeczach, prawie o wszystkim, prawie, bo sa tematy o ktorych dana osoba rozmawiac nie chce.
Gadaj z nia o:
niej
tobie
szkole
pracy
tym co sie wydazylo tobie, jej
o zakupach
o zwierzetach
o swojej pasji
o jej zainteresowaniach
o tym co lubi
o tym co lubisz ty
o polityce
o sztuce, muzyce, filmach
o dziecinstwie
o marzeniach
o jedzeniu
o tym czego nie lubicie
tematów jest bardzo duzo, tylko one umykaja jak sie ich na siłe szuka

z dziewczynami rozmawia sie o bardzo wielu rzeczach, prawie o wszystkim, prawie, bo sa tematy o ktorych dana osoba rozmawiac nie chce.
Gadaj z nia o:
niej
tobie
szkole
pracy
tym co sie wydazylo tobie, jej
o zakupach
o zwierzetach
o swojej pasji
o jej zainteresowaniach
o tym co lubi
o tym co lubisz ty
o polityce
o sztuce, muzyce, filmach
o dziecinstwie
o marzeniach
o jedzeniu
o tym czego nie lubicie
tematów jest bardzo duzo, tylko one umykaja jak sie ich na siłe szuka
Kurcze, ale beznadziejni faceci z was są
Najpierw temat "Jak zdobyć nr telefonu", potem "Mam już nr tel. co dalej?", potem "O czym rozmawiać?"
Kur.wa, dziewczyny to też homo sapiens, i z nimi na wszystko da się rozmawiać, trzeba tylko troszkę inwencji i chęci "poexperymentowania", ale po co, w końcu jest forum, a na forum dadzą gotowy schemat jak poznać dziewczynę <wsciekly>
Trochę pomyślunku i odwagi.

Najpierw temat "Jak zdobyć nr telefonu", potem "Mam już nr tel. co dalej?", potem "O czym rozmawiać?"
Kur.wa, dziewczyny to też homo sapiens, i z nimi na wszystko da się rozmawiać, trzeba tylko troszkę inwencji i chęci "poexperymentowania", ale po co, w końcu jest forum, a na forum dadzą gotowy schemat jak poznać dziewczynę <wsciekly>
Trochę pomyślunku i odwagi.
Nieważne o czym się rozmawia. Jak dwoje ludzi coś łączy, coś więcej, to temat sam się nasunie. Najważniejsze to abyś nie wchodził Jej w zdanie, słuchał uważnie co ma do powiedzenia, patrzeć w oczy i się uśmiechać.
Bo temat można narzucić każdy. Ale nie z każdym można rozmawiać na dany temat.
Bo temat można narzucić każdy. Ale nie z każdym można rozmawiać na dany temat.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
martin 23 pisze:Poznalem fajna dziewczyne,rozmawiamy prawie codziennie na skype ale powoli koncza mi sie tematy
Wiesz, jak mi sie kończą tematy to powoli kończę znajomośc. Nawet po 3 latach bycia, miałem o czym rozmawiac. Jasne, że po takim czasie troche mniej intensywnie sie rozmawia ale zawsze jest o czym.
Mi osobiście nie chce sie na siłę zabawiac, podsuwac ciekawych rozmów.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
TFA pisze:Rozmowa albo sie klei sama z siebie i naturalnie albo nie, jesli to drugie, to znaczy ze do siebie nie pasujecie.
Idąc dalej: niech sie klei albo rozmowa albo rozmówcy do siebie.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ważne, by był KLEJ.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
- Piotrek1983
- Entuzjasta
martin 23 pisze:Poznalem fajna dziewczyne,rozmawiamy prawie codziennie na skype ale powoli koncza mi sie tematy,napiszcie dziewczyny o czym lubicie rozmawiac bo ja juz od dluzszego czasu jestem za granica i wypadlem z wprawy????dzieki wielkie

Niebanalna formacja, niebanalna muza:
http://www.96project.cal.pl/
http://www.96project.cal.pl/
odwieczny mój problem- rozmowa
od kiedy pamietam zawsze mialem problemy z rozmawa z dziewczynami, na poczatku taki rozmów zawsze było miło fajnie a pozniej po jakis kilku minutach brakowało tematów, nie wiedziałem co zapytac itp, jak prowadzic rozmowe z dziewczyna? prosze o porade
Takich topików o dziwo było sporo... poszukaj
ps: Kobieta to człowiek. Rozmawiac można o wszystkim, o dosłownie wszystkim. Od tematów typu praca, szkoła, zaiteresowania (nie gadaj o tym za długo) do rozmowy o skaczących w przepaść lemingach
Lemingi
ps: Kobieta to człowiek. Rozmawiac można o wszystkim, o dosłownie wszystkim. Od tematów typu praca, szkoła, zaiteresowania (nie gadaj o tym za długo) do rozmowy o skaczących w przepaść lemingach
Lemingi
Martinoo pisze:ps: Kobieta to człowiek.
no normalnie ten text nadaje sie na basha
O czym rozmawiac ? jak nie masz za bardzo weny to pozwol jej prowadzic rozmowe i po problemie. a jak oboje macie problem typu: o czym tu teraz porowzmawiac to porozmawiajcie o tym problemie
Cuda się zdarzają. Co potwierdzi każdy programista
pozdrawiam
pozdrawiam
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”