Kiedy nie ma o czym gadać?
Moderator: modTeam
Kiedy nie ma o czym gadać?
Czy zdarzają Wam się takie momenty w życiu, ze nie ma o czym romawiać z jakąś dziewczyną, a z inną sie gada fajnie? Znam takie dziewczyny z którymi gada mi się fajnie i znam takie, z którymi chciałbym pogadać, ale nie ma zabardzo o czym. Podkreślam że są one młodsze.... :551:
- Craxa Girl
- Bywalec
Czy zdarzają Wam się takie momenty w życiu, ze nie ma o czym romawiać z jakąś dziewczyną, a z inną sie gada fajnie? Znam takie dziewczyny z którymi gada mi się fajnie i znam takie, z którymi chciałbym pogadać, ale nie ma zabardzo o czym. Podkreślam że są one młodsze....
No to chyba jest normalne, nie? Jakoś nie widzę w tym problemu. Są ludzie:
1. którzy mi się wizualnie podobają i mam z nimi o czym gadać,
2. którzy mi się wizualnie nie podobają i też mam z nimi o czym gadać,
3. którzy mi się itd...
Czyli w sumie 4 możliwości. I problemu nie widzę. A nie! Sorry! Może być problem. Wtedy, kiedy się okazuje, że z nikim nie ma się o czym gadać. Wtedy należy iść do lekarza, bo to znaczy, że z nami jest coś nie tak

A że są młodsze? Są młodsze mądrzejsze i głupsze, tak jak starsze.
- Craxa Girl
- Bywalec
Ja przytocze cytat z filmu (niestety nie wiem jaki to byl
) . Moze nie gadamy z dziewczynami albo nie mamy o czym gadac dlatego ze patrzymy na ich cechy zawnetrzne (na urode) i myslimy ze jak dziewczyna jest brzydka (w co ja nie wierze) to wlasnie ta brzydota moze byc zarazliwa.... To jest glupie
"Rzeczy niemozliwe spelniam od zaraz na cuda trzeba chwile poczekac"
od gadania masz kumpli z ktorymi idziesz na piwo , z kobieta sie nie gada, bo usta powinna miec zajete czym innym :562:
we'll fight, we'll bleed.
Don't try to come to preach over us and
over me, we're children of decadence,
we're right, we're real, we will fight, we'll bleed,
we're mothafucking dying breed!
-
- Uzależniony
crystal pisze:od gadania masz kumpli z ktorymi idziesz na piwo , z kobieta sie nie gada, bo usta powinna miec zajete czym innym :562:
Zapachniało mi to brzydkim szowinistycznym męskim tekstem. Dobrze, że nie każdy facet taki jest.
Zdarza się tak, że z niektórymi ludźmi da się porozmawiać a z innymi jest. Samej mnie ciekawi od czego to zależy. Ale wydaje mi się, że chyba od wspólnym zainteresowań, znajomych i zażyłości między sobą. Bo trudno żeby osoby kompletnie różniące się od siebie na przypadkowym spotkaniu miały o czym gadać.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
I tacy i tacy beda mieli o czym gadać ! sek w tym by umiec prowadzic rozmowe i sie tego nie bać , a co do Crystal-a , to chyba przeniusł sie tu z jakiegos innego forum
mniemam jednak iz sie zgrywasz , chcesz byc dowcipny , co jednak Ci sie nie udaje, juz z reszta od dłuzszego czasu ! jesli nie !? to zal mi Twej dziewczyny jesli takowa masz lub miec bedziesz ! :564:

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Triniti napisała:
Mnie się wydaje, że dużo zależy od ... umiejętności słuchania, a co za tym idzie otwartości na drugiego człowieka, ale gdy już na prawdę nie mamy sobie nic do powiedzenia, to pozostaje ... milczenie.
Wspólna cisza to dla mnie jeden z piękniejszych przejawów miłości - podkreślam wspólna. :568:
Samej mnie ciekawi od czego to zależy.
Mnie się wydaje, że dużo zależy od ... umiejętności słuchania, a co za tym idzie otwartości na drugiego człowieka, ale gdy już na prawdę nie mamy sobie nic do powiedzenia, to pozostaje ... milczenie.
Wspólna cisza to dla mnie jeden z piękniejszych przejawów miłości - podkreślam wspólna. :568:

Triniti19 pisze:crystal pisze:od gadania masz kumpli z ktorymi idziesz na piwo , z kobieta sie nie gada, bo usta powinna miec zajete czym innym :562:
Zapachniało mi to brzydkim szowinistycznym męskim tekstem. Dobrze, że nie każdy facet taki jest.
.
niestety kazdy taki jest tylko przy dziewczynie sie zmienia i ubiera maske i wali sciemy , no panowie nie uwierze ze sie lepiej bawicie z kobieta
( nie chodzi o sex:D) niz z kumplami??? z kumplami mozesz byc naprawde sa lejesz na wszystko nikt ci z byle blache powodu niebedzie robic wyzutow itp, a przy kobiecie kazdy udaje pozadnego->SKREPOWANEGO , takie moje zdanie po prostu z kobieta nie da sie pogadac o meskich sprawach!!
we'll fight, we'll bleed.
Eech Crystal coś mi się wydaje, że się jeszcze porządnie nie zakochałeś albo dzielisz cały świat na sprawy damskie i męskie niedostrzegając, iż przede wszystkim są one sprawami ludzkimi - tak czy siak życzę Ci by nie zawsze piwko z kolegami było najważniejsze
, a tak wyłącznie z przekory (którą terminuję u Mysiorka) :564:
, a tak wyłącznie z przekory (którą terminuję u Mysiorka) :564:
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2004, 08:51 przez lorenzen, łącznie zmieniany 1 raz.

crystal pisze:Triniti19 pisze:crystal pisze:od gadania masz kumpli z ktorymi idziesz na piwo , z kobieta sie nie gada, bo usta powinna miec zajete czym innym :562:
.
niestety kazdy taki jest tylko przy dziewczynie sie zmienia i ubiera maske i wali sciemy , no panowie nie uwierze ze sie lepiej bawicie z kobieta
( nie chodzi o sex:D) niz z kumplami??? z kumplami mozesz byc naprawde sa lejesz na wszystko nikt ci z byle blache powodu niebedzie robic wyzutow itp, a przy kobiecie kazdy udaje pozadnego->SKREPOWANEGO , takie moje zdanie po prostu z kobieta nie da sie pogadac o meskich sprawach!!
eee..chyba nie spotkałeś dobrej babeczki na swojej drodze g:okulary
a co do rozmow,to tak to juz jest, ze nie ze wszystkimi nadajemy na tych samych falach,ale najwazniejsez,to sprobowac pogadac,a nie od razu nastawiac sie negatywmnie.
Cudownie jest po prostu nic nie mówic , tylko czasem siedziec sobie przytulonym do swojej partnerki i nie nudzić sie wtedy !
Chyba że kontakt z nią zawsze sprowadza się do milczenia.
A tak nawiązując do tematu, to ja się z bezprzelotowymi nie zadaję, chyba że zawodowo. Jak nie mam z kimś o czym rozmawiać, to nie gadam. Gapić się mam? Szkoda mi czasu. Wolę w tym czasie pogapić się na kogoś bliskiego
crystal pisze:z kumplami mozesz byc naprawde sa lejesz na wszystko nikt ci z byle blache powodu niebedzie robic wyzutow itp, a przy kobiecie kazdy udaje pozadnego->SKREPOWANEGO , takie moje zdanie po prostu z kobieta nie da sie pogadac o meskich sprawach!!
No ale przecież z dziewczyną nie będziesz rozmawiał o samochodach albo o wtrysku silnika. Tak samo może powiedzieć dziewczyna, też z facetem nie da się pogadać np. o problemach z okrestem itp. Więc to nie jest wyjaśnienie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
krzys pisze:Cudownie jest po prostu nic nie mówic , tylko czasem siedziec sobie przytulonym do swojej partnerki i nie nudzić sie wtedy !
Zgadzam się z Tobą Krzysiu.
"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
witam
zgadzam sie z krzysienm
>>>>>>
Cudownie jest po prostu nic nie mówic , tylko czasem siedziec sobie przytulonym do swojej partnerki i nie nudzić sie wtedy !
<<<<<<
te uczucie bliskosci milosci etc jest tak silne ze nie potrzeba slow
czlowiek nie ma w glowie nudy
kemot
jezeli nie masz o czym gadac z kobieta to lipa dla mnie to odrazu z miejsca porazaka
ja tak to widze
co prawda nie raz zdarzaja sie jakies chwile kiedy sie nic nie mowi ale moze wtedy sie przytulic zaczac calowac zaczaac jakas gre lub wystrzalic z jakims nie konwencionalnie dziwnym pomyslem
nie raz jest tak ze potykasz dziewczyne nie wiesz jak z nia gadasz bo za bardzo myslisz o tym co masz powiedziec badz sobą
pozdrawiam
zgadzam sie z krzysienm
>>>>>>
<<<<<<
te uczucie bliskosci milosci etc jest tak silne ze nie potrzeba slow
czlowiek nie ma w glowie nudy
kemot
jezeli nie masz o czym gadac z kobieta to lipa dla mnie to odrazu z miejsca porazaka
ja tak to widze
co prawda nie raz zdarzaja sie jakies chwile kiedy sie nic nie mowi ale moze wtedy sie przytulic zaczac calowac zaczaac jakas gre lub wystrzalic z jakims nie konwencionalnie dziwnym pomyslem
nie raz jest tak ze potykasz dziewczyne nie wiesz jak z nia gadasz bo za bardzo myslisz o tym co masz powiedziec badz sobą
pozdrawiam
Krzysiu nie zapominaj, że ty masz zupełnie inne podejście do życia
.
Swoją drogą to musze ci przyznać, że jak na swój wiek jesteś bardzo nowoczesny w niektórych kwestiach.

Swoją drogą to musze ci przyznać, że jak na swój wiek jesteś bardzo nowoczesny w niektórych kwestiach.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”