Pytanie retoryczne
Moderator: modTeam
Pytanie retoryczne
Po co jestescie ze swoimi partnerami??? 
"Rzeczy niemozliwe spelniam od zaraz na cuda trzeba chwile poczekac"
- Craxa Girl
- Bywalec
hmmm no to ładne pytanie
chyba czas sie nad tym zastanowic

-bardzo sie o mnie starał i rozkochał mnie
-razem jest raźniej
-facet to całkiem pozyteczna istota

-ma mnie kto przytulic gdy jestem smutna
oraz wiele wiele wiele innych powodów
a powaznie to po prostu nie wyobrazam sobie jakby to było gdyby go nie było
No to zostało wymienionych parę innych powodów. Jak Boga kocham, że u Ciebie inne literki
Pzdr
Pieniądze to nie wszystko... Ja ostatnio (3 miesiące temu) wymieniłam pieniądze z człowiekiem na człowieka bez pieniędzy. No, prawie... Najpierw odeszłam, a potem na siebie z tym obecnym wpadliśmy
CO MAM ZROBIĆ, ŻEBY TEN POST WYWALIĆ??!!

Pieniądze to nie wszystko... Ja ostatnio (3 miesiące temu) wymieniłam pieniądze z człowiekiem na człowieka bez pieniędzy. No, prawie... Najpierw odeszłam, a potem na siebie z tym obecnym wpadliśmy
CO MAM ZROBIĆ, ŻEBY TEN POST WYWALIĆ??!!
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2004, 17:06 przez mrt, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla pieniędzy, seksu, miłości, szpanu, różnych przyjemności itp itd....
Craxa Girl piszesz ze dla pieniedzy A jezeli partner jest biedny
No to zostało wymienionych parę innych powodów. Jak Boga kocham, że u Ciebie inne literki

- Craxa Girl
- Bywalec
przynajmniej w większości przypadków...
Jeden drugiemu jest potrzebny - jak już ktoś wyżej napisał -> we dwoje raźniej...
Poza tym miłość nie wybiera
Chcę kochać, być kochaną, mieć oparcie i je dawać...
przynajmniej w większości przypadków...
Jeden drugiemu jest potrzebny - jak już ktoś wyżej napisał -> we dwoje raźniej...
Poza tym miłość nie wybiera
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
- Craxa Girl
- Bywalec
- Weteran
- Bywalec
Nie sądzę, że masz 78. Jesteś nastolatką

"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
W miłości rzadko wyznaje się miłość, gdyż onieśmiela ją wstyd tłumiąc jej płomienie" Seneka
- Craxa Girl
- Bywalec
Jak to, co to za różnica? Jesteś nastolatką, więc nie jesteś starszą panią
"Szczęście w życiu nie polega na tym by być kochanym. Największym szczęściem jest umieć kochać" Horacy
-jestem, bo po raz pierwszy spotykałam sie u siebie z takim magnesem od samego początku do człowieka, gdzie przeszywały mnie magiczne dreszcze i serce skakało do góry
-jestem, bo jest szaleńcem bez ograniczeń a zarazem odpowiedzialnym i opanowanym...
-jestem za ten piekny i szczery i uśmiech
-za tą dobroć płynącą z niego
-a także za te złe strony, że jest skomplikowany..
-po prostu kocham go niesamowicie..!
-jestem, bo jest szaleńcem bez ograniczeń a zarazem odpowiedzialnym i opanowanym...
-jestem za ten piekny i szczery i uśmiech
-za tą dobroć płynącą z niego
-a także za te złe strony, że jest skomplikowany..
-po prostu kocham go niesamowicie..!
Na pytanie: dlaczego jestem z partnerem odpowiem, bo jestem z Nim szczęśliwa.
Zbędne są dalsze słowa, argumenty za.
Zbędne są dalsze słowa, argumenty za.

Sophie i sx dziękuję za poparcie.
Miłość jest bardzo ważna. Jestem szczęśliwa, gdy kocham i mogę obdarzyć miłością partnera. Rozkwitam, gdy czuję jego miłość.
Miłość jest bardzo ważna. Jestem szczęśliwa, gdy kocham i mogę obdarzyć miłością partnera. Rozkwitam, gdy czuję jego miłość.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”