Olivia pisze:Andrew, odpuść nam swoją żenującą historię. Przy każdej nadarzającej się okazji chwalisz się tym, jakbyś nie wiadomo czego dokonał.
trzeba byc naprawde ograniczonym w pewien sposób, by tak to odebrac
oliwia pisze:Tylko czy Ty przez chwilę pomyślałeś chociaż o swoich dzieciach? Jak Twoje córki będą w stanie kiedyś zaufać jakiemukolwiek mężczyźnie, skoro taki wzorzec wyniosą z domu?
zapewniam Cie, ze pomyslał i to nie jeden raz . Wyniosa z domu wzorzec ?
czyli sugerujesz - dzieci rozwodników są , lubo beda rozwodnikami ? bzdura ! w wiekszosci przypadków jest wrecz odwrotnie .
oliwia pisze:Jesteś egoistą i mam szczerą nadzieję, że tak od życia po dupie dostaniesz, że się nie pozbierasz!
Kazdy jest na swój sposób egoistą ! nawet Ty ! Oliwio.... Nie znasz szczegółów, a piszesz , życzysz komus zle ? pytam sie dlaczego ?
[ Dodano: 2007-02-13, 09:23 ]Magiczna pisze:@artpaw6- nie dziwie sie ze wolisz byc z kochanka, zadnych obowiazkow, same przyjemnosci, sielanka
w domu trzeba martwic sie o rachunki, remont, wakacje dzieci
jakos przez 13lat bylo ci dobrze z zona a teraz to juz jest taka beeee
nie wiem czy mam racje ,ale pewnie kochanka mlodsza, nie przezyla 2 ciaz, nie prala ci brudnych skarpetek przez kilkanascie lat, nie gotowala ci, nie opiekowala sie toba jak byles chory
wybor nalezy do ciebie, ja na miejscu twojej zony bym cie zniszczyla, zdeptala z ziemia jak robaka, bo nim dla mnie jestes
nastepna pojechala sobie !

a skad wiesz , ze nie prał sobie sam , zreszta jak juz to prała pralka , w martwieniu sie opłatami, rachunkami nie pozostawał sam ? skad wiesz , ze wzgledem kochanki nie ma zadnych obowiazków ?
zniszczyła ? jak ? nie rozsmieszaj mnie co jawyzej dostalas bys około 300 żł elimentów na dziecko .
I dlaczego odebrałas , ze zona teraz ! jest be ! moze zawsze , albo od jakiegos czasu mu nie pasowala ?
Opiekowala ? czyzby ? a jesli nie chorował ?
[ Dodano: 2007-02-13, 09:27 ]Olivia pisze:artpaw6, dlaczego w żadnym poście nie piszesz o swoich dzieciach?
Żonę uszczęśliwisz odchodząc, dzieci też?
pierdoły ! napisze tylko , ze On ! co najwyżej odejdzie , nie umrze

- dzieci moze widywac codzien
[ Dodano: 2007-02-13, 09:37 ]
Magiczna

.....?

Ty tu sie wypowiadac nie powinnas , własnie z tych powodów , jestes emocjonalnie jak by zwiazana z tym tematem , jeszcze nie ochłonełaś .Widzisz siebie bez wad , jako idealną kobietę , wine zwalasz na facetów , bo mają kochanki - upraszczasz kolosalnie .Ja wiem , ze sa i tacy faceci o których ty tu piszesz (raczej myslisz) , ale zycie w wiekszosci jest bardziej skomplikowane . pozdrawiam <browar>