Jak zareagować teraz na to jak ona się zachowuje, chciałbym jej zdjąć te cholerne klapki z oczu i chciałbym wiedzieć jak postąpić żeby w końcu doceniła moje starania.
Moderator: modTeam
Lestat19 pisze:żeby w końcu doceniła moje starania.
Lestat19 pisze:się z nią przespać
:/ yyy. Tak własnie moje intencje sa inne , bo ja chce z nią być bo ją lubie,szanuje i doceniam a ten koleś owinął sobie ją wokół palca , nie jest z nią bo widzi w niej inteligentną wrażliwą dziewczyne tylko obiekt, traktuje ją rzeczowo. ja to widze a ona albo jest ślepa lub udaje ślepą. A to że chce dla niej lepiej nie znaczy że sam chce z nią się przespać. Dobra ok zgadzam się to może nie jest najlepszy sposób, ale powiedzcie co miałem zrobić , czekać aż on się z nią prześpi i pożuci, bo wiem że ten koleś taki jest.. I nie oceniajcie mnie jeśli mnie nie znacie bo nie wiecie jaki jestem i nie macie prawa pisać że to że ja chce jej otworzyć oczy znaczy że sam chce się z nią przespaćAndrew pisze:Nie siej fermentu tam, gdzie sam zamierzasz wskoczyc . Kobiete sie zdobywa inaczej . A twoje intencje sa jakie ? takie inne co ?pewnie chcesz sie z nią ozenic <browar>
Lestat19 pisze:I nie oceniajcie mnie jeśli mnie nie znacie bo nie wiecie jaki jestem
Lestat19 pisze:nie jest z nią bo widzi w niej inteligentną wrażliwą dziewczyne tylko obiekt, traktuje ją rzeczowo.
Uświadomić sobie, że ona jest z nim, a nie z Tobą! Niby on taki zły, niedobry, i chce ją tylko przelecieć- Ty za to, dostajesz buziaki i raczy Cię miłymi słówkami!Lestat19 pisze:W takim razie co ja mam robić ?
alekz pisze:le Ty człowieku masz lat, żeby komuś znajomemu robić za dupą za przeproszeniem i to komuś kogo znasz bo znasz tego gościa skoro z nim rozmawiałeś ?
Nie znasz innego sposobu na zdobycie dziewczyny poza nagadywaniem na jej chłopaka?
Lestat19 pisze:Tak dla sprostowania, ja się nie dowiedziałem tego prosto od niego, powiedziała mi to osoba trzecia, która to jego zachowanie potępiała.
Jareczek pisze:dobry jestes ty i ta twoja kolezanka, a tak pozatym to na kumpli sie nie donosi i w ogole co to za akcjatak czy siak chodzi tylko o rzniecie bo o co moze chodzic jak sie ma 19 lat
Lestat19 pisze:Tak dla sprostowania, ja się nie dowiedziałem tego prosto od niego, powiedziała mi to osoba trzecia, która to jego zachowanie potępiała.
Imperator pisze:Jareczek pisze:dobry jestes ty i ta twoja kolezanka, a tak pozatym to na kumpli sie nie donosi i w ogole co to za akcjatak czy siak chodzi tylko o rzniecie bo o co moze chodzic jak sie ma 19 lat
E tam. Ja w wieku 19 lat miałem wzniosłe ideały.
jaaaaaaaaaaaaasneLestat19 pisze:Tak dla sprostowania, ja się nie dowiedziałem tego prosto od niego, powiedziała mi to osoba trzecia, która to jego zachowanie potępiała.
Nie szkodzi. Ale z jej punktu widzenia nie ma osoby trzeciej. Jesteś Ty, który jej o tym mówisz. I takie akcje są rodem z brazylijskich telenowel, gdzie jeden drugiemy podkłada świnię, żeby tylko zerżnąć piękną pokojówkę, która łyka takie opowieści, jak karp wodę w stawie.
Nigdy tak nie rób!
Lestat19 pisze:Jak zareagować teraz na to jak ona się zachowuje, chciałbym jej zdjąć te cholerne klapki z oczu i chciałbym wiedzieć jak postąpić żeby w końcu doceniła moje starania.
Lestat19 pisze:Tak własnie moje intencje sa inne , bo ja chce z nią być bo ją lubie,szanuje i doceniam a ten koleś owinął sobie ją wokół palca , nie jest z nią bo widzi w niej inteligentną wrażliwą dziewczyne tylko obiekt, traktuje ją rzeczowo.
Lestat19 pisze:
Tak dla sprostowania, ja się nie dowiedziałem tego prosto od niego, powiedziała mi to osoba trzecia, która to jego zachowanie potępiała.
Tak dla sprostowania, ja się nie dowiedziałem tego prosto od niego, powiedziała mi to osoba trzecia, która to jego zachowanie potępiała.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 393 gości