Yasmine pisze:A jesli juz by mialo cos miec wspolnego, to rozumiem,ze tak samo faceci
Jasne że o facetów jej też chodziło ... słowo osoba było wyraźnie w jej wypowiedzi podkreślone
Moderator: modTeam
Yasmine pisze:I takie zdanie mnie wkor**. Przeciez jak dziewczyna jest wolna to sie moze bzdzic z kim chce( i co to ma do zdrady).
moon pisze:Jakoś zauważyłam,że jest raczej na odwrót. Faceci jakoś mysla,że skoro się ze mna przespała to jest moja. Nic bardziej mylnego
Yasmine pisze:I takie zdanie mnie wkor**. Przeciez jak dziewczyna jest wolna to sie moze bzdzic z kim chce( i co to ma do zdrady)
Mia pisze:to jest glupie, sam wyznaje zasade - hulaj dusza, ale jak juz stala dziewczyna to musi byc dziewicia.
lollirot pisze:moze widzi, co kobiety wyprawiaja z nim w lozku i do stalego zwiazku chce taka, ktorej sie nikt nie spuszczal na twarz;)
Mia pisze:lollirot pisze:moze widzi, co kobiety wyprawiaja z nim w lozku i do stalego zwiazku chce taka, ktorej sie nikt nie spuszczal na twarz;)
heh, w tym sek ze on do kazdego zwiazku chce takaale nie stroni od pojedynczych przygod czy sypienia z bylymi (z jakis dluzszych zwiazkow) do momentu az jego dziewica dojrzeje do decyzji o pojsciu z nim do lozka
wrrr
Wstreciucha pisze:Yasmine pisze:I takie zdanie mnie wkor**. Przeciez jak dziewczyna jest wolna to sie moze bzdzic z kim chce( i co to ma do zdrady).
<browar>
Moj ukochany kiedys powiedzial ze k*** to nie zawod, tylko cecha charakteru <aniolek2> zgadzam sie i z Toba Yasmine tez
RedX pisze:Wstreciucha pisze:Yasmine pisze:I takie zdanie mnie wkor**. Przeciez jak dziewczyna jest wolna to sie moze bzdzic z kim chce( i co to ma do zdrady).
<browar>
Moj ukochany kiedys powiedzial ze k*** to nie zawod, tylko cecha charakteru <aniolek2> zgadzam sie i z Toba Yasmine tez
Tak sobie mysle, ze nie mozna zgadzac sie z przeciwstawnymi zdaniami.. no ale moze sie myle..
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 367 gości