Wytlumaczcie mi dlaczego Ona sie tak zachowala wobec mnie ?
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
ona nic juz od Ciebie nie chce. przepala sie z Toba na spontanie. daj jej spokuj, przestan sie narzucac bo nic tym nie wskurasz, tylko jeszcze bardziej bedzie od Ciebie uciekala. ona chce o tym najwyrazniej zapomniec, chciala przezyc jednodniowa przygode i wiecej do tego nie wracac.
reaguję na magiczne dźwięki i trzaski z winylowej płyty. Bob Marley śpiewa pieśń, Niesie treść pełną miłości,
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
Która wypełnia cale pomieszczenie. Nie zauważam wrogich spojrzeń, Nie słyszę złych słów - Rozmyta.
http://rycerze.wp.pl/?ac=vid&vid=176166738
sorry ale teraz to co wyprawiasz to ... sam nie wiem jak ta szopke nazwac szukasz zemsty czy co, daruj jej juz te 40 pare zl z groszami (polowa) bo naprawde zginoles juz dawno w jej oczach i jeszcze zginiesz w oczach przyjaciol.
To miala byc 1 razowa przygoda, jak bys to rozegral +_ kilka spotkan wiecej ale nic na wieksza czy glebsza skale. Daj juz z tym spokoj bo to pod przesladowanie podchodzi no i sorry ale naprawde to zalosne jest.
To miala byc 1 razowa przygoda, jak bys to rozegral +_ kilka spotkan wiecej ale nic na wieksza czy glebsza skale. Daj juz z tym spokoj bo to pod przesladowanie podchodzi no i sorry ale naprawde to zalosne jest.
http://aneta.ulotka.biz/ Salon Fryzjerski Aneta W Olsztynie
Ze niektorzy na tym poscie byli ciekawi jak ta telenowela sie dalej potoczy to chcialem napisac,ze wkrecilem jej to ,ze mam jakas chorobe weneryczna.Powyzywala mnie ,ze jestem piepszonym idiotą wiedząc że mam jakąś
chorobe ja uprawiam seks bez zabezpieczenia(no i ,ze to nie jest dojrzałe podejscie do
zycia)
Tydzien temu gdy sie upomnialem znow o pieniadze odpisala mi ,ze odda mi te pieniadze ,ale tylko dlatego ,ze wiem,ze jej oddam wiecej za to co jej zrobilem(chyba miala na mysli ten moj wkret z choroba)kazala mi podac moj nr konta ,bo nie zamierza mnie ogladac a to ze sie spotkamy to mi gwarantuje i to juz niedlugo.No i doradzila mi,zebym zaczoł szykowac tez pieniazki,bo rowniez jestem jej cos winien i tez jej zaplace i na koniec dobrej nocy mi zyczyla.
Wczoraj przez jakas godzinke rozmawialismy na GG.
Zapytala sie mnie czy nie zauwazyles ,ze im bardziej jestem nachalny tym Ona bardziej odkłada wpłate tych pieniędzy??!!
Pisze dalej,ze sie na laskach nie znam...Oczywiście że wpłaci mi te pieniądze-zawsze oddaje swoje długi...Ze mało sie staram bo gdybym sie bardziej postarał to niebyło by tego problemu.A pozatym jak sie bym wypytal kamili (dziewczyna mojego kolegi)
to bym sie dowiedzial że Ona nie moze mieć dzieci i Kamila dobrze o tym wie.
pyta sie mnie czy nie zastanawiałem sie może dlaczego nie nalegała na tą tabletke??czy nie pochwaliła Ci sie Kamila że była rok temu bardzo chora??Błedem była tamta noć-ale nigdy niepowiedziała że nie bedze jej kolegą,ale to co zrobiłem było przegięciem.
A Ona jest taka jak ja-im Ty bardziej naciskałeś tym Ona bardziej chciała mi powiedzieć że sie nieda.Oczywiscie odda mi te pieniadze byc moze osobiscie lub na konto.Przeprasza mnie,ale miala ostatnio sporo wydatkow.Ale do poniedzialku powinna mi je oddac.
Ze powinienen jej oddac kase za te badania,ze teraz Ona mnie poszantazuje.Napisalem jej ,ze nie ma czym.Ona ,zebym nie byl taki pewien.
Napisala mi dalej ,ze ją Wkurzyłem bo najpierw sie mnie pytała czy oddać mi
kase??-to powiedziałem że nie.Odpowiedzialem jej ,ze bylem glupi i ze to bylo bez zastanowienia.
Pouczala mnie ze skoro jestem chory to powinienen sie leczyc.Przyznalem sie jej ,ze to byla jedna wielka sciema a Ona hehehehe ,ze wiedziala że to sciema-gdyby nie była to sciema to by sie zaraziła.Ale sie nabrala na to wszystko poki nie bylo wynikow badan.
Napisalem jej ,ze po prostu sie chcialem odegrac.Zeby miala nauczke na przyszlosc.I pisze mi,ze Ona jest głupia czasami,ze wie że to nie znaczy dla
mnie wiele ale przeprasza mnie za to wszystko.Ma czasami taki zryty beret.Normalnie jeste inna i pewnie gdybym ja poznał w innych okolicznościach nie myślał bym o niej złych rzeczy.Powiedziala mi szczerze ze gdyby mi opowiedziała co ona kiedyś
przechodziła z innymi chłopakami-sam bym pewnie stwierdził że nie dziwie jej sie.
Spytalem sie ile sie zna z Kamila ?Odpowiedziala,ze 3 lata.Powiedzialem jej cyz to jest prawda ze zablokowala na GG Kamile.Powiedziala,ze Kamila pierwsza ja zablokowala.Ze nawet nie wie o co jej chodzilo.Skoczyła na nia, zaczeła ja rysować że nie jeste pępkiem świata.Ze być może jej ktoś znowu jakiś bzdur naopowiadał jej o niej.tzn. że coś na nią powiedziała
Ja przed wczoraj rozmawialem z kamila troche na jej temat,ze probuje odzyskac kase.Ona nazwala nawet ją szmatą.Powiedzialem jej o tym Angeli Ona na to No cóż-skoro Ona tak myśli tojej sprawa.A ona tak o sobie nie mysli ,Wiec tym bardziej.
Spytalem sie jej ,ze skoro nie moze miec to po co mi kazala latac zalatwiac te sprawy u Ginekologa.A ona mi odp.Bo to ja zaczołem pierwszy tą rozmowe, ja sie nielubie spowiadać bo to
wcale niejest ani miłe ani wesołe.Ze co miała mi po jednym dniu powiedzieć sory stary niemasz sie czym
martwić bo Ona miała raka i niemoze mieć dzieci??
To powiedzialem,ze mogla mi zklamac,ze wziola tabletki antykoncepcyjne.Ona sie mnie pyta czy Tak mi miała powiedzieć??
Ze ona naprawde nie ma w zwyczaju kłamać.dlatego mi mówi że jej nie znam,ze wie co o niej myśle teraz ale to
jest bledne myślenie.No i Ona w sprawach zdrowia nie kłamie.Napisalem jej ile ,ze sprzedalem to i to ,zeby tylko miec kase na to wszystko.Ze Ona rzeczewiscie jest naprawde Zaręczona a to czy ktoś w to wątpi czy nie to jej to nie interesuje.No i,zebym takich rzeczy nie opowiadal,bo ją obrazam w tym momencie.i sie pyta czy Ona mnie obraza?Odpowiedzialem jej,ze po prostu chcialem jej napisac jak bylo.Napisalem jej ,ze to wszystko napisalem na pewnym forum dyskus.bo chcialem ją w jakis sposob zrozumiec.Odp.ze jej sie nie wydaje żebym ją mógł kiedykolwiek zrozumieć bo nie
znam jej i jej przeszłości.
Koniec rozmowy i co ja mam o tym wszystkim myslec ,czy Ona rzeczewiscie moowila prawde ze byla rok temu chora itd.Co o ty m sadzicie?
chorobe ja uprawiam seks bez zabezpieczenia(no i ,ze to nie jest dojrzałe podejscie do
zycia)
Tydzien temu gdy sie upomnialem znow o pieniadze odpisala mi ,ze odda mi te pieniadze ,ale tylko dlatego ,ze wiem,ze jej oddam wiecej za to co jej zrobilem(chyba miala na mysli ten moj wkret z choroba)kazala mi podac moj nr konta ,bo nie zamierza mnie ogladac a to ze sie spotkamy to mi gwarantuje i to juz niedlugo.No i doradzila mi,zebym zaczoł szykowac tez pieniazki,bo rowniez jestem jej cos winien i tez jej zaplace i na koniec dobrej nocy mi zyczyla.
Wczoraj przez jakas godzinke rozmawialismy na GG.
Zapytala sie mnie czy nie zauwazyles ,ze im bardziej jestem nachalny tym Ona bardziej odkłada wpłate tych pieniędzy??!!
Pisze dalej,ze sie na laskach nie znam...Oczywiście że wpłaci mi te pieniądze-zawsze oddaje swoje długi...Ze mało sie staram bo gdybym sie bardziej postarał to niebyło by tego problemu.A pozatym jak sie bym wypytal kamili (dziewczyna mojego kolegi)
to bym sie dowiedzial że Ona nie moze mieć dzieci i Kamila dobrze o tym wie.
pyta sie mnie czy nie zastanawiałem sie może dlaczego nie nalegała na tą tabletke??czy nie pochwaliła Ci sie Kamila że była rok temu bardzo chora??Błedem była tamta noć-ale nigdy niepowiedziała że nie bedze jej kolegą,ale to co zrobiłem było przegięciem.
A Ona jest taka jak ja-im Ty bardziej naciskałeś tym Ona bardziej chciała mi powiedzieć że sie nieda.Oczywiscie odda mi te pieniadze byc moze osobiscie lub na konto.Przeprasza mnie,ale miala ostatnio sporo wydatkow.Ale do poniedzialku powinna mi je oddac.
Ze powinienen jej oddac kase za te badania,ze teraz Ona mnie poszantazuje.Napisalem jej ,ze nie ma czym.Ona ,zebym nie byl taki pewien.
Napisala mi dalej ,ze ją Wkurzyłem bo najpierw sie mnie pytała czy oddać mi
kase??-to powiedziałem że nie.Odpowiedzialem jej ,ze bylem glupi i ze to bylo bez zastanowienia.
Pouczala mnie ze skoro jestem chory to powinienen sie leczyc.Przyznalem sie jej ,ze to byla jedna wielka sciema a Ona hehehehe ,ze wiedziala że to sciema-gdyby nie była to sciema to by sie zaraziła.Ale sie nabrala na to wszystko poki nie bylo wynikow badan.
Napisalem jej ,ze po prostu sie chcialem odegrac.Zeby miala nauczke na przyszlosc.I pisze mi,ze Ona jest głupia czasami,ze wie że to nie znaczy dla
mnie wiele ale przeprasza mnie za to wszystko.Ma czasami taki zryty beret.Normalnie jeste inna i pewnie gdybym ja poznał w innych okolicznościach nie myślał bym o niej złych rzeczy.Powiedziala mi szczerze ze gdyby mi opowiedziała co ona kiedyś
przechodziła z innymi chłopakami-sam bym pewnie stwierdził że nie dziwie jej sie.
Spytalem sie ile sie zna z Kamila ?Odpowiedziala,ze 3 lata.Powiedzialem jej cyz to jest prawda ze zablokowala na GG Kamile.Powiedziala,ze Kamila pierwsza ja zablokowala.Ze nawet nie wie o co jej chodzilo.Skoczyła na nia, zaczeła ja rysować że nie jeste pępkiem świata.Ze być może jej ktoś znowu jakiś bzdur naopowiadał jej o niej.tzn. że coś na nią powiedziała
Ja przed wczoraj rozmawialem z kamila troche na jej temat,ze probuje odzyskac kase.Ona nazwala nawet ją szmatą.Powiedzialem jej o tym Angeli Ona na to No cóż-skoro Ona tak myśli tojej sprawa.A ona tak o sobie nie mysli ,Wiec tym bardziej.
Spytalem sie jej ,ze skoro nie moze miec to po co mi kazala latac zalatwiac te sprawy u Ginekologa.A ona mi odp.Bo to ja zaczołem pierwszy tą rozmowe, ja sie nielubie spowiadać bo to
wcale niejest ani miłe ani wesołe.Ze co miała mi po jednym dniu powiedzieć sory stary niemasz sie czym
martwić bo Ona miała raka i niemoze mieć dzieci??
To powiedzialem,ze mogla mi zklamac,ze wziola tabletki antykoncepcyjne.Ona sie mnie pyta czy Tak mi miała powiedzieć??
Ze ona naprawde nie ma w zwyczaju kłamać.dlatego mi mówi że jej nie znam,ze wie co o niej myśle teraz ale to
jest bledne myślenie.No i Ona w sprawach zdrowia nie kłamie.Napisalem jej ile ,ze sprzedalem to i to ,zeby tylko miec kase na to wszystko.Ze Ona rzeczewiscie jest naprawde Zaręczona a to czy ktoś w to wątpi czy nie to jej to nie interesuje.No i,zebym takich rzeczy nie opowiadal,bo ją obrazam w tym momencie.i sie pyta czy Ona mnie obraza?Odpowiedzialem jej,ze po prostu chcialem jej napisac jak bylo.Napisalem jej ,ze to wszystko napisalem na pewnym forum dyskus.bo chcialem ją w jakis sposob zrozumiec.Odp.ze jej sie nie wydaje żebym ją mógł kiedykolwiek zrozumieć bo nie
znam jej i jej przeszłości.
Koniec rozmowy i co ja mam o tym wszystkim myslec ,czy Ona rzeczewiscie moowila prawde ze byla rok temu chora itd.Co o ty m sadzicie?
Znaczy ze ta kboieta chciala byc zdymana przez obcego typka i po to siegnela Andrew?:D
Powiem tak: szkoda telefonu i dzwiekowki.
[ Dodano: 2006-12-13, 17:10 ]
[ Dodano: 2006-12-13, 17:12 ]
[ Dodano: 2006-12-13, 17:24 ]
dajcie spokoj ludzie albo sie chcesz pieprzyc z kims innym niz jestes albo nie chcesz. Ona ewidentnie chciala:)
Powiem tak: szkoda telefonu i dzwiekowki.
[ Dodano: 2006-12-13, 17:10 ]
I teraz ma chlopak przyklad jak nie robic w nastepnej takiej sytuacji.Mona pisze:Uważam jednak, że Autor zachował się naprawdę porządnie, jeśli chodzi o załatwienie sprawy z tabletkami. Tak nie każdy postąpiłby.
[ Dodano: 2006-12-13, 17:12 ]
Na pewno stary kreca je Twoje perfumy no wez przestanAdamek224 pisze:Mam cos co ją i inne dziewczyny kręci i chyba to chcą sprawdzić w lózku.Nie wiem perfumy,ktore bylo czuc ode mnie tej imprezy.
[ Dodano: 2006-12-13, 17:24 ]
tak wypadek miala i sie puscila:D dala sie spuscic gosciowi w siebie i potem przypomniala sobie ze ma narzeczonegoLina pisze:tak szczerze? może jest przemiłą osóbką, która miała mały wypadek przy pracy...
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
zet2 pisze:nie kumam 3/4 z tego postu
to nie jestes jedyny.
Ja zrozumialam tyle, ze on sciga ja za kase która powiedział wczesniej, ze ma nie oddawać. rozumiem, ze to sa male pieniadze, wiec po co tak wołac od niej. Godnosci nie masz
A mówienie o swojej nieprawdziwej chorobie jest dla mnie dziecinne. skoro ja okłamałes to powinienes oddac jej za badania.
Dziwnie dziecinne to dla mnie, chociaz nie nie dziecinne, szczeniackie
Adamek224, po pierwsze pisz kur.wa normalne 'ó', lub 'o' zamiast"oo", tak samo zamiast "f" -> 'w'
Zreszta piszesz jak 19latek: ona to, tamta tamto, ona znowu to, a ja to, w sumie to ja nie wiem, moze tak, a moze nie...
Co jak co, ale wiele rzeczy juz na tym forum widzialem i nie przypuszczalem ze kiedys trafi sie taka ofiara losu jak ty. Panny pisaly ze ktos ich wykorzystal, ale zeby facet rozpaczal po wykorzystaniu przez kobiete - tego jeszcze nie bylo ;DD
Normalnie szopka...ale coz ida swieta ;DD
Ja w ogole nie przejmowalbym sie, bo i czym? Fajny seks, chwila uniesienia i pierd.ole ;DD
Z drugiej strony mogles jej wyciac powazniejszy numer - jakos jej dowalic za to "censored.stwo" ktore ci zrobila [ale czy to bylo rzeczywiscie takie tragiczne czy nie? to juz zalezy od "faceta" ;DD Bo wedlug mnie dla Faceta to bylaby dobra zabawa...a dla fACETA wielka milosc od pierwszego wejrzenia ;DD ]
No ale coz ja moge wiedziec, skoro nikt mnie tak w censored nie zrobil? ;DD O ja biedny nieszczesliwy
Zreszta piszesz jak 19latek: ona to, tamta tamto, ona znowu to, a ja to, w sumie to ja nie wiem, moze tak, a moze nie...
Co jak co, ale wiele rzeczy juz na tym forum widzialem i nie przypuszczalem ze kiedys trafi sie taka ofiara losu jak ty. Panny pisaly ze ktos ich wykorzystal, ale zeby facet rozpaczal po wykorzystaniu przez kobiete - tego jeszcze nie bylo ;DD
Normalnie szopka...ale coz ida swieta ;DD
Ja w ogole nie przejmowalbym sie, bo i czym? Fajny seks, chwila uniesienia i pierd.ole ;DD
Z drugiej strony mogles jej wyciac powazniejszy numer - jakos jej dowalic za to "censored.stwo" ktore ci zrobila [ale czy to bylo rzeczywiscie takie tragiczne czy nie? to juz zalezy od "faceta" ;DD Bo wedlug mnie dla Faceta to bylaby dobra zabawa...a dla fACETA wielka milosc od pierwszego wejrzenia ;DD ]
No ale coz ja moge wiedziec, skoro nikt mnie tak w censored nie zrobil? ;DD O ja biedny nieszczesliwy

Ostatnio zmieniony 13 gru 2006, 23:37 przez sadi, łącznie zmieniany 1 raz.
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

;DD -> jeszcze ta mi lezy
Tak, straszny jestes jesli chodzi o dojrzalosc. Ona zreszta nie lepsza. Moze naprawde do siebie pasujecie?
A Ty od tego czasu caly cas to przezywasz, zamiast sobie nowa partnerke znalezc? Po co ciagniesz to? Rozrywek Ci brakuje? Znajomych nie masz? Nie wiem, po co to wszystko? Jakis akcej bez sensu, dzicinada i zenada.

A Ty od tego czasu caly cas to przezywasz, zamiast sobie nowa partnerke znalezc? Po co ciagniesz to? Rozrywek Ci brakuje? Znajomych nie masz? Nie wiem, po co to wszystko? Jakis akcej bez sensu, dzicinada i zenada.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Naprawdę wielkiego trzeba egoizmu i ignoranci ... by uważać ze jak facet idzie z pierwsza lepsza do łóżka jest ok. a jak kobieta z kimś kto jej się podoba to szmata ...
Co do tematu spieprzyłeś i to na wszystkich frontach nie zadałeś sobie pytania czemu chciała utrzymać z Tobą kontakt następnego dnia? Może by powiedzieć Ci o narzeczonym ze to był błąd a może chciała mieć kochanka ...(na więcej musisz sobie zapracować – czy jak to szło nie powiedziała ze więcej nie będzie) kogoś z kim można się spotkać zabawić kto się NIE angażuje i nie jest nachalny. Twoje zaangażowanie pokazało jej ze nie jesteś tego typu osoba. Przegięcie ze ciągniesz od niej kasę (czyżby to był pretekst do zagadania do niej kasa upomnienie się zainicjowanie rozmowy?) jeszcze większym przegięciem ze wydałeś na nią kasę (gdyby się aż tak martwiła wpadka to by w poniedziałek była już u lekarza)
Rada na przyszłość nie angażuj się tak szybko nie odstraszysz tym kobiety będziesz się dobrze bawił i jak nic nie wyjdzie zostaną mile wspomnienia zamiast rozczarowań.
Co do tematu spieprzyłeś i to na wszystkich frontach nie zadałeś sobie pytania czemu chciała utrzymać z Tobą kontakt następnego dnia? Może by powiedzieć Ci o narzeczonym ze to był błąd a może chciała mieć kochanka ...(na więcej musisz sobie zapracować – czy jak to szło nie powiedziała ze więcej nie będzie) kogoś z kim można się spotkać zabawić kto się NIE angażuje i nie jest nachalny. Twoje zaangażowanie pokazało jej ze nie jesteś tego typu osoba. Przegięcie ze ciągniesz od niej kasę (czyżby to był pretekst do zagadania do niej kasa upomnienie się zainicjowanie rozmowy?) jeszcze większym przegięciem ze wydałeś na nią kasę (gdyby się aż tak martwiła wpadka to by w poniedziałek była już u lekarza)
Rada na przyszłość nie angażuj się tak szybko nie odstraszysz tym kobiety będziesz się dobrze bawił i jak nic nie wyjdzie zostaną mile wspomnienia zamiast rozczarowań.
Dzindzer pisze:zet2 pisze:nie kumam 3/4 z tego postu
to nie jestes jedyny.
Ja zrozumialam tyle, ze on sciga ja za kase która powiedział wczesniej, ze ma nie oddawać. rozumiem, ze to sa male pieniadze, wiec po co tak wołac od niej. Godnosci nie masz
A mówienie o swojej nieprawdziwej chorobie jest dla mnie dziecinne. skoro ja okłamałes to powinienes oddac jej za badania.
Dziwnie dziecinne to dla mnie, chociaz nie nie dziecinne, szczeniackie
Olalem to juz 1,5 miesiaca temu teraz potrzebowalem gotówki i sobie o niej przypomnialem:)jak juz zaczołem to skoncze
A mnie nie obchodzi to,ze to wyglada dziecinnie czy szczeniackie wazne,zeby mi wkonciu oddala polowe tej sumy.
A ktoś sie orientuje ile kosztują takie badania ?
No to wklejam cała rozmowe :
I po co te szantarze?? Nie zawuważyłeś jeszcze że im Ty bardziej jesteś nachalny tym ja bardziej odkładam wpłate tych pieniędzy??!! O mój Boże aleś Ty sie na laskach nie znasz...Oczywiście że wpłace Ci te pieniądze-zawsze oddaje swoje długi...Nie strasz mnie bo ja sie nie boje a Ty tym nardziej nic nie osiągniesz...A swoją drogą to mało sie starasz bo gdybyś sie bardziej postarał to niebyło by tego problemu-Wiedząc że masz jakąś chorobo Ty uprawiasz seks bez zabezpieczenia(to niejest dojrzałe podejscie do zycia) a piozatym jakbyś sie wypytał swojej koleżanki Kamili to byś sie dowiedzial że ja niemoge mieć dzieci i Kamila dobrze o tym wie Angela
16:21:27 nie zastanawiałeś sie może dlaczego nie nalegałam na tą tabletke??
Angela 16:21:35 Nie myślałeś o tym?? Angela
16:21:51 Nie pochwaliła Ci sie Kamila że byłam rok temu bardzo chora??
Angela 16:22:00 Adam wiesz co??
Angela 16:22:26 Błedem była tamta noć-ale nigdy niepowiedziałam że nie bedziesz moim kolegą
Angela 16:22:38 Ale to co robiłeś było przegięciem
Angela 16:23:04 A ja jestem taka jak ty-im Ty bardziej naciskałeś tym ja bardziej Ci chciałam powiedzieć że sie niedam
Angela 16:23:14 Oczywiscie że Ci oddam te pieniądze Angela 16:23:38 Sorki-miałam teraz sporo wiekszych wydatków
Angela 16:23:54 Ale do poniedziałku powinnam ci już oddać te pieniążki
Angela 16:23:58 Jesteś??
Ja2 16:24:20 no to dobsie ,bo chialem tym wspomoc Mariusza
Angela 16:25:07 Ahaaa...ale z tego co wiem to Mariusz nie wygląda na człowieka ktoremu na chleb brakuje
Angela 16:25:13 ale cóż-Twoja sprawa
Ja2 16:25:32 ehh szantarze no bo jakos trzeba cie zmobilizowac
Angela 16:25:35 Do poniedziałku pieniądze dostaniesz-być może osobiście być może przekazem
Angela 16:25:49 Tak mnie na pewno nie zmobilizujesz
Ja2 16:26:07 ale tak myslalem
Angela 16:26:16 Bo po pierwsze ja sie szantarzy nie boje a po drugie nawet jakbym chciała to wcześniej niemiałam kompletnie kasy
Angela 16:26:24 a potem mnie po prostu wkurzyłeś
Angela 16:26:37 No i jeszcze tą Twoją chorobą
Ja2 16:26:51 no bo mnie zablokowalas na GG
Ja2 16:27:02 wiec pomysalalem ze olalas sprawe
Angela 16:27:04 I za to Ty powinieneż mi oddać kase-za te badania
Angela 16:27:14 No to teraz ja Ciebie poszantarzuje
Ja2 16:27:28 mnie nie masz czym
Angela 16:27:43 Wkurzyłeś mnie Ty bo najpierw sie ciebie pytałam-oddać Ci kase??-powiedziałeś że nie
Ja2 16:28:08 glupi bylem wtedy
Angela 16:28:09 Potem jeszcze Kamila-chociaż jej to kompletnie niewiem o co chodzi ale i pewnie sie nie dowiem-cóż
Ja2 16:28:26 bylo to bez zastanowienia
Angela 16:28:26 Zawsze sie coś na Ciebie znajdzie
Angela 16:28:40 Nie bądź taki pewnien
Angela 16:28:49 Masz szczescie że moje wyniki są dobre
Angela 16:28:54 Bo bys słono mi płacił:P
Ja2 16:29:07 bo ja mam szczescie wzyciu i zawsze znajduje sposob na wyjscie z kazdej sytuacji
Angela 16:29:43 Hehehe...ehhh chłopaczku-szczeście nieraz to nie wszystko-sam sie kiedyś przekonasz
Ja2 16:30:00 teraz mam dobra prace
Angela 16:30:16 A swoją drogą jeśli jesteś chory to sie radze leczyć a nie sypiać z nowo poznanymi dziewczynami
Angela 16:30:28 No to życze Ci powodzenia
Ja2 16:31:07 oki teraz Ci moge powiedziec z tą choroba weneryczna to byla jedna wielka sciema
Ja2 16:31:19 ze juz nie odzyskam kasy
Ja2 16:31:33 wiec postanowilem sie odegrac za to i za cos jeszcze
Angela 16:32:35 hehehehe wiem że to sciema-gdyby nie była to sciema to bym sie zaraziła Angela 16:32:45 i za co jeszcze??
Ja2 16:33:17 za to jak mnie potraktowalas
Angela 16:33:55 Bo ja taka właśnie głupia czasami jestem-wiem że to nie znaczy dla Ciebie wiele ale przepraszam Ciebie
Angela 16:34:27 Mam czasami taki zryty beret
Ja2 16:34:40 nie glupia tylko masz zachcianki
Ja2 16:34:51 to co ,ze ta druga osoba zostaje zraniona
Angela 16:35:00 Normalnie jestem inna i pewnie gdybyś mnie poznał w innych okolicznościach nie myślał byś o mnie złych rzeczy
Ja2 16:35:26 a ile sie znasz z Kamila ?
Angela 16:35:55 Wiesz powiem Ci szczerze ze gdybym Ci opowiedziała co ja kiedyś przechodziłam z innymi chłopakami-sam byś pewnie stwierdził że nie dziwisz mi sie
Angela 16:36:09 Z Kamilą znam sie coś około 3 lat
Angela 16:36:28 Niezbyt długo ale nie tak krótko znów
Ja2 16:36:51 podobnio ja na GG zablokowalas
Angela 16:36:57 a czemu sie pytasz??
Angela 16:37:15 Aleona mnie pierwsaza zablokowała
Angela 16:37:21 Ja nawet nie wiem o co chodziło
Angela 16:37:38 Skoczyła na mnie, zaczeła mnie rysować że nie jestem pępkiem świata Angela 16:38:00 A ja niewiem nawet o co jej chodzi-nie odzywa sie do mnie nawet niewiem o co
Angela 16:38:16 Być może ktoś znowu jakiś bzdur naopowiadał jej o mnie
Ja2 16:38:25 wczoraj ja widzialem ,ale gadalem z Mariuszem tylko.Ale przed wczoraj gadalem z nia
Angela 16:38:29 tzn. że coś na nią powiedziałam
Ja2 16:38:33 nazawala Ciebie szmata
Angela 16:39:02 No cóż-skoro tak myśli tojej sprawa
Angela 16:39:08 Ja tak o sobie nie myśle
Angela 16:39:14 A i jej nic złego nie zrobiłam
Angela 16:39:22 Wiec tym bardziej
Ja2 16:43:20 no i to co napisalas na poczatku
Ja2 16:43:46 Ale Kocham te jedną jedyną z ktorą teraz jestem
Ja2 16:44:02 i nie w glowie mi takie nr jaki Ty mi odstawilas
Ja2 16:44:52 skoro nie mozesz miec dzieci to czemu kazalas mi latac i Cie rejestrowac do ginekologa
Angela 16:45:42 Bo to Ty zaczołeś pierwszy tą rozmowe, ja sie nielubie spowiadać bo to wcale niejest ani miłe ani wesołe
Ja2 16:45:50 tak wlasnie ludzie na forum dyskusyjnym pisali ,ze Ty bralas jakies tabletki Ja2 16:45:58 skor Ci nie zalezalo na tym
Angela 16:46:17 Co miałam Ci po jednym dniu powiedzieć sory stary niemasz sie czym martwić bo ja miałam raka i niemoge mieć dzieci??
Ja2 16:46:22 no to rzeba bylo sklamac ze wziolas tablety
Angela 16:46:24 Tak Ci miałam powiedzieć??
Angela 16:46:57 Ale ja naprawde niemam w zwyczaju kłamać wiesz??
Angela 16:47:29 daltego ci mówie że mnie nie znasz, wiem co o mnie myślisz teraz ale to jest bedne myślenie
Ja2 16:48:05 ja tez nie mam takiego zwyczaju
Ja2 16:48:20 ale czasem trzeba
Ja2 16:48:55 wiesz na poczatku sprzedalem karte muzyczna SbLiva 5.1 dalem tydzien przed sprzedaniem 70 zl
Angela 16:49:02 Ja w sprawach zdrowia nie kłamie
Ja2 16:49:03 poszla za 35 zl Ja2 16:49:27 oki se myslalem no to na wizyte 30 zl jest
Angela 16:49:31 Nie rozumiem o co chodzi
Ja2 16:49:49 jak kombinowalem kase zeby miec na to wszystko
Ja2 16:50:11 na wizyte u ginekologa i tabletke
Angela 16:50:39 No dobrze-przecież Ci powiedziałam
Angela 16:50:45 Dostaniesz te pieniądze
Ja2 16:51:01 30 zl na wizyte w aptece sie pytalem to mi powiedzieli ze przedzial byl od 7 zl do 50 zl
Ja2 16:51:12 oprocz tego mialem 10 zl
Ja2 16:51:21 no to myslalem ze styknie
Ja2 16:51:39 spytalem sie lekarza ile bedzie ona kosztowac
Ja2 16:52:01 on powiedzial ,ze w granicach 50 zl
Ja2 16:52:10 no to sprzedalem komorke
Ja2 16:52:28 za 50 zl chodz sprzedalbym na allergo za ok.150 zl
Ja2 16:53:41 pamietasz jak Ci moowilem ,ze musze we wtorek pojechac po towar za Luban ?
Angela 16:54:57 No nie bardzo ...A co z tym Lubaniem??
Ja2 16:55:30 mowilem Ci przed pozegnaniem w poniedzialek
Ja2 16:56:10 no to mialem we wtorek jechac po 16
Angela 16:56:14 N może tak było... Ja2 16:56:30 w tym czasie zalatwialem te wszystkie sprawy
Ja2 16:57:29 pobieglem na KK znalazlem na planie gdzie mialas zajecia
Ja2 16:57:47 pomyslalem ze pojade z rana po 7
Ja2 16:58:27 aqrat zdaze na 11 kiedy to bylem z klientem umowiony
Ja2 16:59:00 ale tak sie nie stalo
Ja2 16:59:20 oznajmilas mi ze jestes zareczona
Ja2 16:59:43 (chodz sporo osob na forum dyskusyjnym w to wątpi )
Ja2 16:59:52 poszedlem do Tesco
Ja2 16:59:59 spotkalem znajomego
Ja2 17:00:41 robil zapasy na impreze
Angela 17:01:12 Zaręczona jestem naprawde a to czy ktoś w to wątpi czy nie to mnie nie interesuje
Angela 17:01:20 Nie opowiadaj mi takich rzeczy
Angela 17:01:28 Obrażasz mnie w tej chwili
Angela 17:01:34 Czy ja Ciebie teraz obrażam??
Ja2 17:01:39 smutnio mi bylo spilem sie
Angela 17:01:51 Nie życze sobie takich komentarzy na mój temat
Ja2 17:01:55 gosciu dzwoni do mnie na stacjonarny
Ja2 17:02:24 nie byl zbyt mily jak mu powiedzialem ze nie ma czesci
Angela 17:02:28 Nie znasz mnie i sie nie wypowiadaj na ten temat, i dziwi mnie że dorosly facet spowiada sie ze swoich problemów ze wszystkimi znajomymi
Ja2 17:02:37 jakos udalo mi sie ublagac ,ze zrobie mu upusty
Angela 17:02:54 Wydaje mi sie że ta rozmowa sie ciut przedłużyła
Ja2 17:02:56 to byl klient ,ktory jakis cudem zostawil 6000 zl
Angela 17:03:05 Dostaniesz swoje pieniądze-odezwe sie do ciebie
Ja2 17:03:23 nie spowiadam sie swoim znajomym tylko na forum dyskusyjnym
Ja2 17:03:34 gdzie nikogo nie znam a oni mnie tez nie znaja
Ja2 17:03:45 po prostu w ten sposob probowalem cie zrozumiec
Ja2 17:04:04 co inni sądza na ten temat
Angela 17:04:12 I na forum tym bardziej
Ja2 17:04:30 ale to jest zupelnie anonimowo
Angela 17:04:39 Adam nie wydaje mi sie żebyś mnie mógł kiedykolwiek zrozumieć bo nie zansz mnie i mojej przeszłości
Ja2 17:04:46 nie podawalem zadnych nazwisk imion skad jestesmy
Angela 17:04:55 wiem co to jest forum-nie jestem głupia
Ja2 17:05:11 ale probowalem po tym co sie dowiedzialem
Ja2 17:09:02 ojciec by mnie zabil jak bym stracil tego klienta za 6000 zl
Ja2 17:09:25 no i sorry jesli w ten sposb Cie obrazilem ,ale chcialem zebys wiedziala
Ja2 17:09:45 Masz nr konta ?
Angela 17:10:05 ale ja tak o sobie nie myśle i raczej myśleć nie bede-ale w razie czego to bedzie wiedziała dzięki komu tak sie o mnie mówi
Angela 17:10:09 mam
Angela 17:10:22 Chcesz sprawdzić czy mam??
Angela 17:10:28 Mam Ci powtrzyć??
Ja2 17:10:46 nie bo wlasnie wychodze z GG wracam na swoj nr
Ja2 17:11:00 a wlasciwie mam cios do zalatwienia
Ja2 17:13:55 oki to ja zmykam
- ksiezycowka
- Weteran
moon pisze:Sporo wiecej niz to co Ty wydalesAdamek224 pisze:A ktoś sie orientuje ile kosztują takie badania ?Jak na jakiegos syfa czy cos to wizyta u lekarza [ u mojego np 100 zł plu skoszty badan].
nie prawda!za karte dalem 70 zl poszla za 35 zl (35 zl w plecy)komorka 150 zl poszla za 50 zl (100zl w plecy)
no i jeszcze troszke wyjasniajac to co bylo w rozmowie a mianowicie w pazdzierniku prowadzilem sklep motoryzacyjny pod nieobecnosc mojego ojca.
Zeby nie stracic klienta z ktorym bylem umowiony na srode na 11.00 po odbiór towaru.Dalem mu upust 100 zl by nie stracic klienta ,ktory zostawil w sklepie prawie 6000 zl
- Wujo Macias
- Maniak
Miltonia pisze:Tak, straszny jestes jesli chodzi o dojrzalosc. Ona zreszta nie lepsza. Moze naprawde do siebie pasujecie?![]()
Cos w ten desen wlasnie mi przez glowe przeszlo.
Slaby jestes Adamek, niespecjalnie bystry i sprytny,a przede wszystkim bez klasy.
Trzeba bylo olac po pierwszych oznakach, ze panna nie ma ochoty.
A jak juz koniecznie jej chciales doyebac, to nie w taki malostkowy sposob jak domaganie sie polowy kasy.
- ksiezycowka
- Weteran
Adamek224 pisze:za karte dalem 70 zl poszla za 35 zl (35 zl w plecy)komorka 150 zl poszla za 50 zl (100zl w plecy)
Sory Adamek nie odbierz tego zle ale to swiadczy tylko o tym ze byles frajerAdamek224 pisze:alem mu upust 100 zl by nie stracic klienta ,ktory zostawil w sklepie prawie 6000 zlroznice doplacilem tak,zeby ojciec sie nie skapnął.
Nawet tego nie czytalam i nie mam zamiaru.Adamek224 pisze:to co bylo w rozmowie
Zachowujesz sie beznadziejnie. I do tego policjant! Ty chyba szczegolnie powinienes przestrzegac prawa, a w taki sposob ja oklamujac i szantazujac chyba je lamiesz, prawda? Probujesz wymusic na niej pieniadze, ktore Ci sie nie naleza! Ona Cie o nic nie prosila. To Ty stwarzasz problemy, Ty czegos chcesz, Ty sie narzucasz. Ja, na miejscu tej dziewczyny, bym sie na Ciebie BSW poskarzyla
Nic by nie zrobili, ale nie moglbys sie pokazac ze wstydu w pracy. A po takich akcjach po prostu Ci sie to nalezy.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
Miltonia pisze:Tak, straszny jestes jesli chodzi o dojrzalosc. Ona zreszta nie lepsza. Moze naprawde do siebie pasujecie?![]()
Oj po tym jednym razie glupocie nie mozna stwierdzać o mojej dojrzalosci moze i tak sie zachowalem ,ale przyjaciele wiedza ,ze jest inaczej.
Czy pasujemy?hmmm ostatnio rozmawialem z mariuszem i kamila na ten temat i stwierdzili ,ze razem bysmy do siebie pasowali.Malo tego ,gdym nie odwalil tej akcji z tabletkami to kto wie czy nie bylibysmy razem tak mi mowila kamila ,ktora to wie z jakis źródeł.No i namawiala mi,zebym sprobowal to jakos odkręcić.Mowila rowniez ,ze nawet rzuciala palenie niby dla mnie .Ze jej chorobami nie mam sie co przejmowac ,bo sa to jakies typowo kobiece.Pytala sie rowniez mnie czy mi na niej zalezy.Po mojej reakcji zauwazyla,ze tak.
Rozrywki mam zauważ ze mnie nie bylo na forum przez 2 miechy w tym czasie zbudowalem nowy związek juz inaczej.Spotykalem sie rowniez z przyjaciolmi.
[ Dodano: 2006-12-20, 08:45 ]
Wujo Macias pisze:Miltonia pisze:Tak, straszny jestes jesli chodzi o dojrzalosc. Ona zreszta nie lepsza. Moze naprawde do siebie pasujecie?![]()
Cos w ten desen wlasnie mi przez glowe przeszlo.
Slaby jestes Adamek, niespecjalnie bystry i sprytny,a przede wszystkim bez klasy.
Trzeba bylo olac po pierwszych oznakach, ze panna nie ma ochoty.
A jak juz koniecznie jej chciales doyebac, to nie w taki malostkowy sposob jak domaganie sie polowy kasy.
Podczas imprezy jeszcze przed tym wszystkim poprosila mnie,zebym jej dal kontakt do siebie.Gdy czekalem na nia w poniedzialek zastanawialem sie czy to nie jest przypadkiem przygoda na jedna noc.No,ale zaraz przypomnialy sie slowa Mariusza...
W jej zachowaniu nie podobalo mi sie pare rzeczy zastanawialo mnie co Ona kombinuje,ze np.mam sie z nia spotykac przed brama do uczelni a nie np.na uczelni.Ona tlumaczyla tym ,ze tak bedzie kulturalnie.Jeszcze pare innych rzeczy...
No i doyebalem jej w inny sposób....ale o tym juz pisalem.
[ Dodano: 2006-12-20, 08:51 ]
Nawet tego nie czytalam i nie mam zamiaru.[/quote]Adamek224 pisze:to co bylo w rozmowie
W tej rozmowie przeprasza mnie choc wie,ze dla mnie to nic nie znaczy.Tlumaczy sie ze swojego postepowania.Ze chce mi oddac pieniazki.Zwierza mi sie ,ze rok temu byla bardzo chora ,ze miala raka .Ze nie moze mieć dzieci i takie tam jak znajdziesz chwilke czasu i bedziesz miala ochote to poczytaj.
Adamek224 pisze:Oj po tym jednym razie glupocie nie mozna stwierdzać o mojej dojrzalosci moze i tak sie zachowalem ,ale przyjaciele wiedza ,ze jest inaczej.
widocznie sa na Twoim poziomie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Adamek224 pisze:gdym nie odwalil tej akcji z tabletkami to kto wie czy nie bylibysmy razem tak mi mowila kamila ,ktora to wie z jakis źródeł.
i ty w takie durnoty wierzysz

pewne źródła, pewno ona kazała tak powiedziec tej całej Kamili
Adamek224 pisze:Pytala sie rowniez mnie czy mi na niej zalezy.Po mojej reakcji zauwazyla,ze tak.
dziecinada, normalne akcje jak w podstawówce, tak cie lubie, że az ci na złośc zrobie.
Adamek224 pisze:Rozrywki mam zauważ ze mnie nie bylo na forum przez 2 miechy w tym czasie zbudowalem nowy związek juz inaczej
no chyba tego co było miedzy toba a ta panienka nie nazywasz starym zwiazkiem
w dwa miesiace zbudowałes związek, ciekawe tylko jakie podstawy ma ten "zwiazek "
Ufff... przebrnęłam przez wszystkie strony tego wątku i teraz w sumie nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Jakoś nie bardzo chce mi się wierzyć w tę całą opowieść, ale jeśli to faktycznie prawda to... ehh co tu dużo gadać... żenada
Dlaczego niby facet, który pracuje (nawet jeśli w policji nie zarabiają kroci) uczepił się tak tych nieszczęsnych 40 zł? To jakieś niepoważne... najpierw jej mówi, że nie jest mu nic winna a potem mu się odwidziało? Nie wiem czy dobrze uchwyciłam ten fragment, ale w dodatku po 1,5 miesiącu sobie przypomniał o dłużnicce?
Dlaczego dziewczyna, która ma egzamin z anatomii (co wskazuje na kierunek medyczny) postępuje tak bezmyślnie bzykając się z pierwszym lepszym?
Dlaczego przyjaciel umawia przyjaciela z zaręczoną dziewczyną i wciska mu kit, że jest sama? Nie mógł nie wiedzieć skoro ona przyjaźni się z jego dziewczyną.
Dlaczego chłopak przez którego ręce przepływało 6 tys. (transakcja jakaś, tak?) musi sprzedawać aż telefon i kartę graficzną aby opłacić wizytę u lekarza i opłacić receptę?
I wreszcie jak to możliwe, że w krótkim czasie po bzykanku z tamtą jest już z tą jedyną, tę którą kocha jak mówi a ciągle męczy dupę tamtej jednorazowej sprawie?
Ehhh grubymi nićmi szyte. Ale szczerze mówiąc dzięki tej opowieści na mej buzi zagościł uśmiech mimo że pogoda pod psem. Pozdrowienia dla autora.
Dlaczego niby facet, który pracuje (nawet jeśli w policji nie zarabiają kroci) uczepił się tak tych nieszczęsnych 40 zł? To jakieś niepoważne... najpierw jej mówi, że nie jest mu nic winna a potem mu się odwidziało? Nie wiem czy dobrze uchwyciłam ten fragment, ale w dodatku po 1,5 miesiącu sobie przypomniał o dłużnicce?
Dlaczego dziewczyna, która ma egzamin z anatomii (co wskazuje na kierunek medyczny) postępuje tak bezmyślnie bzykając się z pierwszym lepszym?
Dlaczego przyjaciel umawia przyjaciela z zaręczoną dziewczyną i wciska mu kit, że jest sama? Nie mógł nie wiedzieć skoro ona przyjaźni się z jego dziewczyną.
Dlaczego chłopak przez którego ręce przepływało 6 tys. (transakcja jakaś, tak?) musi sprzedawać aż telefon i kartę graficzną aby opłacić wizytę u lekarza i opłacić receptę?
I wreszcie jak to możliwe, że w krótkim czasie po bzykanku z tamtą jest już z tą jedyną, tę którą kocha jak mówi a ciągle męczy dupę tamtej jednorazowej sprawie?
Ehhh grubymi nićmi szyte. Ale szczerze mówiąc dzięki tej opowieści na mej buzi zagościł uśmiech mimo że pogoda pod psem. Pozdrowienia dla autora.
amazonka pisze:najpierw jej mówi, że nie jest mu nic winna a potem mu się odwidziało? Nie wiem czy dobrze uchwyciłam ten fragment, ale w dodatku po 1,5 miesiącu sobie przypomniał o dłużnicce?
wedlug mnie szuka kontaktu
amazonka pisze:postępuje tak bezmyślnie bzykając się z pierwszym lepszym?
Bo ro szmira ...moje nowe okreslenie po wczorajszym seansie..GOLUMIARA
Na konto mojej ex wplunelo jakies 700 zl z zlikwidowanej polisy...nawet nie pisne slowa...miech nie oddaje potwirdzi tylko ze zrobila sie "gruba blacha" i golumiara bez zasad poczekamy zobaczymy
...TYSIACE FAKTOW POUKLADANYCH W WERSACH...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”