witam
wlasnie przeczytalem wszystko od deski do deski
tomasz - powiem tak bardzo bym pragnol takiego zwiazku ale wydaje mi sie ze do 30 roku zyciu a pozniej juz spokoj zeby dzieci wychowac jak nalezy

(pewnie czesc osob porobna to do brania narkotykow i powiem tyle ze da sie przestac nawet palac przez 2 lata i to w dodatku nie raz przez kilka tygodni dzien w dzien i nie tylko marichuane ale takze speed ,pixy)
zastanawia mnie jak wyglda wasz zwiazek
podczas mojego zwiazku zawsze po zdradzie byl taki czas ze kochalem swoja kobiete bez opamietania i jej sie to podobalo , oczywiscie nie wiedziala o zdradzie, pozniej znowu numerek i tak w kolko
marzylem o tym zeby zobaczyc ja kocha sie z innym facetem oczywiscie pozostalo tylko na marzeniach nawet jej tego nie powiedzialem
ale powiedzalem ze wybaczyl bym jej zdrade
kiedys czytalem ze mezczyzni po zdradzie kochaja jeszcze bardziej swoja partnerke
to tak jak sex bez milosci jest to po prostu sex-em mozna to porownac do szybkiej jazdy samochodem wspinaczki lub innej adrenaliny, oczywiscie przykaldy nie zastapia sexu
po takim sexie bez M czlowiek pragnie wrocic do swojej ukochanej osoby wybacza jej wszystko po drodze cieczas sie ta osoba jezeli ja naprawde kocha (moze to dziwnie zabrzemiec)
zgadzm sie z tomaszem i z gracja (opisz co o tym wszystkim sadzisz , czy wybaczyla bys swjemu gdyby ci zdradzil ?)
ze mozna tak zyc ale chyba nie do konca, musilbym zobaczyc siebie w tym wszystkim
czy to nie jest tak ze czesc kochanie czy masz ochote na sex och nie wlasnie wrocilam od pana x i mnie wykonczyl ide spac
napisales "zdrads" ze cos normalnego i roznie ludzie moga to roznie interpretowac
tomaszu czytajac o twoim zwiazku przychodza refelksje tego typu
czy aby na pewno ona jest szczesliwa

?
dlaczego ty nie nadrabiasz zaleglosci

?
czy moze to nie jest tak ze chca byc na sile ze soba a natura raczej podpowiada wam inaczej bo potrzebujecie czego innego w lozku

?
ja jeszcze mlody jestem i zycie przedemna
ale widzialem jak wlasna matka zdradza ojca i to wtedy boli bardziej niz zdrada partnera
siedzialem cicho i raczej tak pozostanie
pewnie moj ojciec dluzy nie pozostaje jej
jeszcze trzeba zdefinowac co to jest zdradza dla nie ktorych sex dla innych pocalunek
dla mnie jak najbardziej sex
po za tym prezerwatywa chyba daje wieksze bezpieczenistwo niz 60% zaraeznia sie wirusem tak mi sie wydaje
pozdrawiam