jak zaskoczyć chłopaka
Moderator: modTeam
jak zaskoczyć chłopaka
jak zaskoczyć chłopaka?co zrobić,żeby wiedzial ze zawsze go kocham-czym go zaskoczyć?poddajcie jakieś propozycje......ostatnio przemawiala przez niego zazdrosc chce jakos to nadrobic
"Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić."
A miał o co być zazdrosny??
Widocznie chłopak ma problem ze soba, skoro jest zazdrosny.
ammeszka pisze:co zrobić,żeby wiedzial ze zawsze go kocham-czym go zaskoczyć?poddajcie jakieś propozycje.....
Bądź sobą, zawsze, i nie rób nic na pokaz, chyba że faktycznie chcesz uczynić akt skruchy.
Jesteś młodziutka, więc myślę, iż samodzielnie zrobione przez Ciebie jedzonko może być trafionym pomysłem.
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
- Black007_pl
- Uzależniony
Może tak nie uprzedzajmy faktów
Niech koleżanka odpowie na pytanie.
Mona uważasz, że każdy facet, który jest zazdrosny, ma problemy ze sobą??
"I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
ammeszka pisze:jak zaskoczyć chłopaka?co zrobić,żeby wiedzial ze zawsze go kocham-czym go zaskoczyć?poddajcie jakieś propozycje......ostatnio przemawiala przez niego zazdrosc chce jakos to nadrobic
Zaraz zaraz. Najpierw dowiedz się, czemu przemawia przez niego zazdrość. A może wiesz i chcesz porady jak go zaskoczyć?

No więc, jak to jest?
Mona pisze:Jesteś młodziutka, więc myślę, iż samodzielnie zrobione przez Ciebie jedzonko może być trafionym pomysłem.
Ja jestem stary i każde samodzielnie zrobione jedzenie ją zaskakuje.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Widzę, że na razie dyskusja toczy się wokół zazdrości. No cóż - zgadzam się - wyjaśnijmy najpierw to jedno, a potem doradźmy dziewczynie. <browar>
Jak dla mnie bezpodstawna zazdrość jest wynikiem słabego poczucia swojej wartości. Chłopak swoją energię skupia na zazdrości, zamiast dbać o to, by dziewczyna sama chciała z nim być. To strasznie wkurzająe jest. Kilka moich koleżanek ma z tego tytułu powazny problem, bo są to żywe, towarzyskie osoby, a facet reaguje babskim fochem na to, że np. jakiś gach gada z nią dłużej niż 5 min.
Jak dla mnie bezpodstawna zazdrość jest wynikiem słabego poczucia swojej wartości. Chłopak swoją energię skupia na zazdrości, zamiast dbać o to, by dziewczyna sama chciała z nim być. To strasznie wkurzająe jest. Kilka moich koleżanek ma z tego tytułu powazny problem, bo są to żywe, towarzyskie osoby, a facet reaguje babskim fochem na to, że np. jakiś gach gada z nią dłużej niż 5 min.

Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
- Black007_pl
- Uzależniony
- Bywalec
Hmmm wszystko pięknie , tylko czemu jak facet/kobieta nie są zazdrośni w ogóle to tez sie pojawia problem - " Ja jego/ją nie obchodze i sie mna nie interesuje".
A druga sprawa nie przekreślajcie faceta , bo czasami sa powody do zazdrosci, np. ktos naprawde woli przebywac w towarzystwie innej osoby, choć to z nami teoretycznie jest...
- joj_sport87
- Maniak
tak własnie jest zazdrosny aż mnie to męczy czasami,tym razem odezwał się do mnie Przyjaciel i zarazem moja stara miłość żeby nie było pretensji to mu o wszystkim powiedziałam......czy ma być o co zazdrosny no nie wiem.... jest zazdrony nawet oto,ze ktoś mi powie że ładna jestem i żeby mnie pilnował... zamiast zadbać o to bym chciała z nim być.. :-(
"Najważniejsze w życiu to nauczyć się, które mosty przekraczać, a które palić."
- joj_sport87
- Maniak
Zenon_Zmyłer pisze:Hmmm wszystko pięknie , tylko czemu jak facet/kobieta nie są zazdrośni w ogóle to tez sie pojawia problem - " Ja jego/ją nie obchodze i sie mna nie interesuje".
To zazdrość oznacza zainteresowanie?

ammeszka, zrób jakieś jedzonko i będzie git <jestdobrze>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
-
- Bywalec
Mona pisze:Zenon_Zmyłer pisze:Hmmm wszystko pięknie , tylko czemu jak facet/kobieta nie są zazdrośni w ogóle to tez sie pojawia problem - " Ja jego/ją nie obchodze i sie mna nie interesuje".
To zazdrość oznacza zainteresowanie?Zainteresowanie jest, bo jesteś z tą osobą, dzielisz z nią życie i na tym to polega.
No właśnie o to mi chodzi - ludzie czesto rozumieją brak zazdrości jako brak zainteresownia.
- joj_sport87
- Maniak