Co mam zrobić nie wiem, potrzebuje porady...
Moderator: modTeam
-
- Początkujący
Co mam zrobić nie wiem, potrzebuje porady...
Witam Was.
Mam taki problem.
Nie dawno byłem na imprezie w klubie i tam zobaczyłem dziewczyne która bardzo mi się spodobała i wiem że mieszka w mojej dzielicy ale ja jej zupełnie nie znam i nie wiem co mam zrobić aby po prostu do niej zagadać.
Mam do niej tylko numer gg i wiem do jakiej szkoły chodzi i czym się interesuje.
Ona naprawde mi się bardzo spodobała i mi się wydaje że pierwszy raz w życiu się zakochałem bo jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny a czuje że na tej mi zależy.
Mi chodzi o to abyście mi doradzili co mam zrobić i jak z nią zagadać aby było dobrze bo mi naprawde na niej zależy.
Ja powiem jeszcze że ja mam 19 lat a ona 18.
Prosze o pomoc.
Z góry dziękuje za każdą wypowiedź.
Mam taki problem.
Nie dawno byłem na imprezie w klubie i tam zobaczyłem dziewczyne która bardzo mi się spodobała i wiem że mieszka w mojej dzielicy ale ja jej zupełnie nie znam i nie wiem co mam zrobić aby po prostu do niej zagadać.
Mam do niej tylko numer gg i wiem do jakiej szkoły chodzi i czym się interesuje.
Ona naprawde mi się bardzo spodobała i mi się wydaje że pierwszy raz w życiu się zakochałem bo jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny a czuje że na tej mi zależy.
Mi chodzi o to abyście mi doradzili co mam zrobić i jak z nią zagadać aby było dobrze bo mi naprawde na niej zależy.
Ja powiem jeszcze że ja mam 19 lat a ona 18.
Prosze o pomoc.
Z góry dziękuje za każdą wypowiedź.
- Black007_pl
- Uzależniony
Stary wstrzymaj konie, nazwijmy rzeczy po imieniu, zauroczyles sie, o milosci pogadamy, jak ja lepiej poznasz.
Sama Dala ci ten numer gg? czy dostales od okogs innego ?
Wiecej szczegolow prosze.
Sama Dala ci ten numer gg? czy dostales od okogs innego ?
Wiecej szczegolow prosze.
"I save all the bullets from ignorant minds
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
Your insults get stuck in my teeth as they grind
Way past good taste, on our way to bad omens
I decrease, while my symptoms increase "
-
- Początkujący
może bedziecie sie klocic ze mna, ale mi sie wydaje ze cos takiego jak milosc od pierwszego wejzenia nie istenije. Ktos moze nam sie podobac od pierwszego spotkania, ale to nie jest milość.
Ludzie podobają nam się dzięki swojemu wyglądowi,
ale kochamy ich za charakter...
Mysle ze mozesz zagadac do niej na gadu, udawac ze wybrales z katalogu jakis numer zeby pogadac, okaze sie ze niby przyadkiem mieskzacie na tej samej ulicy, wezmiesz jej numer telefonu, spotkacie sie... takie rzeczy czesto wypalaja
Ludzie podobają nam się dzięki swojemu wyglądowi,
Mysle ze mozesz zagadac do niej na gadu, udawac ze wybrales z katalogu jakis numer zeby pogadac, okaze sie ze niby przyadkiem mieskzacie na tej samej ulicy, wezmiesz jej numer telefonu, spotkacie sie... takie rzeczy czesto wypalaja
"Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy sie zbytnią popularnością..."
:)
-
- Początkujący
stepien pisze:Ludzie podobają nam się dzięki swojemu wyglądowi,
polemizowałbym...
stepien pisze:może bedziecie sie klocic ze mna, ale mi sie wydaje ze cos takiego jak milosc od pierwszego wejzenia nie istenije. Ktos moze nam sie podobac od pierwszego spotkania, ale to nie jest milość.
Ale z tym się zgodze.

Michał z Ursusa, IMO gg to nie jest najlepszy sposób na zagadanie, ale lepsze to niż nic. :p po prostu czekasz jak bedzie dostepna i jedziesz z koksem. gorzeh, kiedy ma "ukryj status przez nieznajomymi"
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
A moze uwielbia gadac i nie tylko gadac z obymi?:D Jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz. Jak mozna w ogóle tak pisac na jakims forum (no sorry nie jakims:D ) zamiast samemu sprobowac. Moze najlepiej zrobisz jak mi dasz gg a ja z nia pogadam? 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
-
- Początkujący
- Początkujący
- Bywalec
No popieram <browar>
Michał z Ursusa pisze:czuje że na tej mi zależy
Dalszy ciąg w/w. Nie pogadałeś, nie poznałeś, ale już halo.
A rozmowa to złoty klucz do czegoś głębszego. To wyrażenie siebie, to wyrażenie co Ci się podoba, a co nie, to marzenia, to myśli. To WSZYSTKO!
Net (GG) daje Ci tę możliwość.
Jeśli chcesz więcej, to powiedz jej prawdę, że: w życiu (tym zyciu) nie zdaża się zbyt dużo fajnych zjawisk, wartych poznania, a ona tym Ci się wydaje i chciałbyś nie przegapić takiej okazji - dotknięcia takiego zjawiska, czyli porozmawiać z nią ryj w ryj. ;P
(no może tego ryja odpuść)
KOCHAJ...i rób co chcesz!
-
- Początkujący
creativ pisze:Kolego masz 18 lat i nie wiesz jak zagadać do dziewczyny?!jejku!Normalnie piszesz do niej na początku cześć-taka mała podpowiedź jak maz nr gg to połowa sukcesu za Tobą bo masz kontakt jeszcze tylko odpowiednia bajera, spotkanie i jeśli przypadniecie sobie do gustu to powodzenia życzę
A co jeżeli bajera się nie uda tego się bardzo boje...
- joj_sport87
- Maniak
Michał z Ursusa pisze:No tak moge do niej zagadać na gg że wybrałem jej numer z katalogu ale co będzie jak ona utnie rozmowe i powie że z obcymi nie gada?.
napisz "czesc {tu jej imie}" <-- tak mozesz zaczac rozmowe
a jezeli napisze, ze z obcymi nie gada, wystarczy powiedziec, ze znasz ja z widzenia i ona Ciebie tak samo. Ale nie sadze, ze tak powie... rzadko tak sie zdarza, chociaz musze przyznac, ze spotkalem sie z podobnym stwierdzeniem... to taki odruch nieufnosci do ludzi, no ale...
Pisz do niej ! jaki problem ?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”