onlyjusti pisze:na tą regułę
Wybacz, cubasa. Na tę regułę, jak już.
Kiedyś było gorzej. Nie było telefonów, netu. Teraz to już light, można rzec.
Moderator: modTeam
qbass17 pisze:Piotrek GRUBY, bardzo dobrze mi się Ciebie czyta!Mam nadzieje, że sie będziesz tu udzielał
![]()

megane pisze:Ale rozumiem, że teraz jesteście razem i jest dobrze?
Piotrek GRUBY pisze:Witam serdecznie
qbass17 pisze:Piotrek GRUBY, bardzo dobrze mi się Ciebie czyta! Mam nadzieje, że sie będziesz tu udzielał

Mia pisze:qbass17 pisze:Piotrek GRUBY, bardzo dobrze mi się Ciebie czyta!Mam nadzieje, że sie będziesz tu udzielał
![]()
Zgadzam sie.
Wiecie to zalezy od osoby. Dla mnie przerwy sa bez sensu, ja cierpie jak czekam. Ale moj mowi ze te 2 tyg duzo nam daly...ze se poprawilo miedzy nami. A dla mnie to byl bardzo ciezki okres
Piotrek GRUBY pisze:No niestety nie wierzę, że ktoś kto kocha drugą osobę świadomie decyduje się żeby je nie widzieć przez parę tygodni...
Piotrek GRUBY pisze:p.s. trzeci komplement - chyba wszystkich tak tu witacie

Piotrek GRUBY pisze:Ale skoro ktoś nie jest pewien uczuć swojej połówki to chyba w miarę konkretny znak, że coś poważnie nie gra, prawda?
Piotrek GRUBY pisze:Bo boimy się bólu po rozstaniu, boimy się samotności no i często nie chcemy dopuścić do siebie myśli, że przegraliśmy, czyli daliśmy z siebie wszystko ale dla "połówki" nie byliśmy wystarczająco dobrzy.

Mia pisze:Piotrek GRUBY pisze:Ale skoro ktoś nie jest pewien uczuć swojej połówki to chyba w miarę konkretny znak, że coś poważnie nie gra, prawda?
ale kto tu mowi o niepewnosci (w ostatnich przykladach)?Piotrek GRUBY pisze:Bo boimy się bólu po rozstaniu, boimy się samotności no i często nie chcemy dopuścić do siebie myśli, że przegraliśmy, czyli daliśmy z siebie wszystko ale dla "połówki" nie byliśmy wystarczająco dobrzy.
a moze bo kochamy? mimo wszystko?

Bo ona może nie chciała przerwy, tylko po prostu odejść. No i w razie czego wrócić, jakby się jej zatęskniło.dziwny321 pisze:Moja dziewczyna, tez chciala przerwy, chciala sie wyszalec jak to powiedziala,samotnie.
A mi się wydaje, że nie tyle w odpowiednim momencie, tylko w odpowiednim związku.megane pisze:Przerwa może pomóc, ale tylko w odpowiednim momencie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 1266 gości