Mysiorek pisze:Ja nie, ale Twoja ofiara powinna.
Dałeś w pysk - BO? Bo miałeś deprechę lub Cię bito w dzieciństwie? - POWINIENEŚ SIE LECZYĆ, bo jesteś groźny dla otoczenia! Kumasz?
Dopóki sie nie wyleczysz z nikim się nie powinieneś wiązać.
Myślenie teortycznie zdrowego... Buahahahaha - sam nie wiesz, co piszesz. Są takie rzeczy, których nawet Tobie nie życzę...
runeko pisze:Co oczywiscie w 100% usprawiedliwia to, ze lejesz innych ludzi. Tozes czlowieku wnioski wyciagnal z przeszlych doswiadczen, nie ma co...
Ja się nie chcę usprawiedliwiać - i nie przesadzaj: ja nie leję, ja uderzyłem RAZ - o jeden raz za dużo...
runeko pisze:Oddalabym na twoim miejscu. Dorosly jestes- nie musisz go juz chyba widywac...
Nie oddałem - wyniosłem się.
Może nie aż tak:
runeko pisze:Bedziesz chodzil za nia 24/7 ? Jak wpadnie miedzy zlych ludzi to ma szanse dostac. Takie zycie.
Ale będe się starał Ją chronić...
Feniks pisze:Lecz taką frustracje, nagromadzone negatywne emocje i inne rzeczy wyładuj sobie na ścianie takie uderzenie ci pomorze a i lepiej się poczujesz, i nikomu też nie zrobisz krzywdy fizycznie i słownie.
Widzisz, tacjonalnie patrząc na mój przypadek tak powinienem zrobić. Ale... Byłem w irracjonalnym stanie
Feniks pisze:Nie, nie byłem zawsze dostawałem miłość i wszelkie potrzebne mi wsparcie.
Przykro mi jednak że ty miałeś dużo gorsze dzieciństwo.
Hmmmm, tyle, że moje zasrane dzieciństwo odbiło się teraz negatywnie na dorosłym życiu - a starałem się dawać z siebie to, co najlepsze...
Gdzieś jest tutaj wątek o kolesiu, który płacze, bo nazwał swoją lubą nie tak, jak powinien. Ja zrobiłem gorzej i nie płaczę - wziąłem się w garść... Pracuję nad sobą
Człowiek zniesie w życiu wszystko, z wyjątkiem jajka... A Rysiek śpiewał: "W życiu piękne są tylko chwile..."