Blazej30 pisze:Co o tym zrtykule sadzicie ?
Dokładnie wszystko się zgadza. O kurcze, jak to wszystko musi głupio wyglądać

Dobrze, że nie dajemy oczami znaków świetlnych ;DD
Moderator: modTeam
Blazej30 pisze:• Miewa ataki śmiechu. Śmieje się ze wszystkiego, co mówisz. Albo jest to śmiech nerwowy (fakt, że przebywa w twoim towarzystwie jest dla niej ważnym przeżyciem) albo podoba jej się twoje poczucie humoru i wszystko, co masz do powiedzenia. A to też może być budujące.
Świetna kumpela. Dziewczyna "do rany przyłóż", zawsze niezawodna. Pomoże ci kupić prezent dla twojej mamy, pojedzie z tobą na górską wycieczkę rowerową, choć nie lubi gór, zawsze ma czas, kiedy do niej zadzwonisz. Startuj. Jest miła, na pewno potraktuje cię bardzo dobrze, nawet jeśli dziwnym trafem z jej strony to tylko przyjaźń
Blazej30 pisze:• Słodka, uśmiechnięta, zalotna. W twojej obecności eksponuje swoje wdzięki. Bawi się kosmykiem włosów, zakładanie nogi na nogę zajmuje jej więcej czasu niż trwa to normalnie, nachyla się nad tobą pokazując dekolt. Tylko głupiec nie skorzystałby z okazji. To wyraźne sygnały, że masz zielone światło.
JAbłoń: Do tego przyznaję się - ale tylko po pijanemu.
• Jest absolutnie obojętna. Tak! Są i takie. To pilnie strzeżona tajemnica niektórych kobiet. Ale wystarczy przeczytać książkę "Duma i uprzedzenie", by wiedzieć, że tak bywa. Przebrnięcie przez historię tego romansu z XIX wieku nie jest łatwe, ale jeśli masz motywację - warto. W wersji dla nieczytających - film na podstawie tej lektury albo film "Masz wiadomość".
Jabłoń: Ta "metoda" była przeze mnie stosowana "z powodzeniem" (?) w liceum...
• Nie lubi cię. Stare powiedzenie - kto się lubi, ten się czubi - dawno już "zarobiło" na swą wiarygodność. Wyśmiewa się z twoich pomysłów i pytań (na przykład na zebraniach w pracy czy na zajęciach). Droga do pierwszej randki nie będzie łatwa, ale można spróbować.
Jabłoń: A to miałam na studiach. Mężczyźni przerażeni uciekali w popłochu
• Na twój widok się rumieni. To oznaka, że jest nieśmiała, niedojrzała emocjonalnie albo po prostu przestraszona. Ale ta kłopotliwa dla niej reakcja może być dla ciebie ważnym sygnałem.
Jabłoń: Tyż, bywało, ale to już dawno nieprawda ;P
• Gubi wątek. Kiedy jesteś w pobliżu, a ona z kimś rozmawia, spróbuj podsłuchać rozmowę. Traci wątek, powtarza zdanie kilka razy. Twoja obecność ją rozprasza, dekoncentruje, a to dobry znak.
Jabłoń: Występuje do tej pory.
• Miewa ataki śmiechu. Śmieje się ze wszystkiego, co mówisz. Albo jest to śmiech nerwowy (fakt, że przebywa w twoim towarzystwie jest dla niej ważnym przeżyciem) albo podoba jej się twoje poczucie humoru i wszystko, co masz do powiedzenia. A to też może być budujące.
Sir Charles pisze:tweetuś_18 napisał/a:
Tak mało oczekujesz??
Mało?
Andrew pisze:mialem i mam , ale ze wszystkimi tez spałem wiec ?
Andrew pisze:czy cos wyjasnic jeszcze
tweetuś_18 pisze:Chyba już nie musisz nic wyjaśniać!!! Po trochu już widać jakim jesteś facetemzaliczysz wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka ---> nie obraź sie ale tak to odbieram:/
TedBundy pisze:Andrew pisze:czy cos wyjasnic jeszcze
Andrew, lepsze niż Kominka są te Twoje prowokacje
Andrew pisze:pewne załozenia moga byc błedne !
albion pisze:Co oznacza jak kobieta podczas spotkania bawi sie butelką z piwkiem tzn pociera ją dłonią i odkleja sobie z niej naklejki i kładzie na stół po kolei.
albion pisze: Co oznacza jak kobieta podczas spotkania bawi sie butelką z piwkiem tzn pociera ją dłonią i odkleja sobie z niej naklejki i kładzie na stół po kolei.
dlubią w nosieknocker pisze:Słyszałem, ze kobiety dają jakieś znaki, wykonuja specyficzne gesty np. przy rozmowie z chłopakiem który im sie podoba
Lestat19 pisze:jak tam Twoje sprawy sercowe", po czym 5 min później nawija o swoim byłym itd itp?
Mona pisze:to prostactwo, bo to było Wasze 1wsze spotkanie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 181 gości