Czytając ten artykuł olśniiło mnie. Coś mi się wydaje że z takim przypadkiem mam doczynienia. Idac za rada autora, nie odzywam się do mojego faceta. I on o dziwo cynkuje po kilka razy dziennie...

Wpisujcie swoje refleksje na temat tego zjawiska...
Moderator: modTeam
paula19 pisze: Idac za rada autora, nie odzywam się do mojego faceta.
Piotrek1983 pisze:paula19 napisał/a:
Idac za rada autora, nie odzywam się do mojego faceta.
Hmm... Ja bym się wkurzył i też przestał odzywać...
paula19 pisze:http://zdrowie.onet.pl/1364579,2041,0,1,,jesli_go_rozpoznasz_czym_predzej_uciekaj,psychologia.html
Czytając ten artykuł olśniiło mnie. Coś mi się wydaje że z takim przypadkiem mam doczynienia. Idac za rada autora, nie odzywam się do mojego faceta. I on o dziwo cynkuje po kilka razy dziennie...Te chłopy sa nienomalne... Coś mi się wydaje, ze gdybym teraz odpowiedziała on by zaspokoił swoje niepokoje i wrócił do strej taktyki...
Wpisujcie swoje refleksje na temat tego zjawiska...
paula19 pisze: Idac za rada autora, nie odzywam się do mojego faceta. I on o dziwo cynkuje po kilka razy dziennie
Piotrek1983 pisze:Hmm... Ja bym się wkurzył i też przestał odzywać...
Po co???? Nie lepiej porozmawiać... i co znaczy to cynkuje?paula19 pisze: Idac za rada autora, nie odzywam się do mojego faceta.
TFA pisze:im bardziej facet je olewa, tym bardziej one sie za nim uganiaja
TFA pisze:a jak on goni to ona olewa,
TFA pisze:Nic mnie tak nie wkurza jak dolepianie cech ludzkich do jednej plci
TFA pisze:jak opisuje to podpis wstreciuchy to juz zmienia postac rzeczy.
TFA pisze:ze im bardziej jestes obojetny dla kobiet, niedostepny, tym bardziej sie uganiaja za toba, bo kobiety maja w sobie cos takiego, ze chyba ciekawosc je zzera dlaczego dany facet na nia nie leci, skoro jest taka fajna itd.
Dzindzer pisze:Sir Charles pisze:że artykuł oczywiście pisała kobieta.
czyli sugerujesz, że takie rady moze dac tylko kobieta
co znaczy cynkujepaula19 pisze:. I on o dziwo cynkuje po kilka razy dziennie...
unlucky_sink pisze:co znaczy cynkujepaula19 pisze:. I on o dziwo cynkuje po kilka razy dziennie...???????????????????????????????
Dzindzer pisze:nie top nie może o to chodzic, po cholere by ktos sygnał miał wysyłac, cos chce to dzwoni, albo milego smsa wysle
Dzindzer pisze:ale co te sygnały daja, nic nie daj, człowiek sie odrywa bo mysli, ze ktos dzwoni a tu dupa nie dzwoni a sygnał wysyła. To sa kurna jeszcze maile, gg, skype.
a co z zagranicy czy zagranice to juz smsa wysłac sie nie da
Dzindzer pisze:ja Tobie wyrzuty, ani przez chwile
czy ja pisałam, ze to Ty nie chcesz dzwonic/pisac, chodzilo mi tu o jego pisanie/dzwonienie
ale wytłumacz mi co maja na celu te sygnały
paula19 pisze:Nie ja po prostu nie ma dziś nerwów do takich bezsensownych postów...![]()
paula19 pisze:A co do tematu, kiedyś miałm kolezankę która też miła idealny związek, do czasu gdyn ie poszli do łóżka... wtedy nagle coś się zaczeło psuć, facet przekreslił jednym smsem 10 miesięcy zwiazku...
Dzindzer pisze:paula19 napisał/a:
A co do tematu, kiedyś miałm kolezankę która też miła idealny związek, do czasu gdyn ie poszli do łóżka... wtedy nagle coś się zaczeło psuć, facet przekreslił jednym smsem 10 miesięcy zwiazku...
widac zwiazek nie był idealny
Dzindzer pisze:paula19 pisze:Nie ja po prostu nie ma dziś nerwów do takich bezsensownych postów...![]()
a co jest bezsensu, to, ze ktos nie wie po cholere wysyłać sygnaly, wiec uznaj, ze jestem tepa i mi powiedz jaki sens jest w wysyłaniu tych hałasów
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 313 gości