Wytlumaczcie mi dlaczego Ona sie tak zachowala wobec mnie ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 11 paź 2006, 22:00

A dlaczego zaraz z dziewczyny zrbiliscie jakas szybka panienke? Moze ma problemy w zwiazku, nie wie jak to skonczyc, albo wlasnie konczy, a tu jej sie ktos spodobal, troche alkoholu i tak wyszlo. Nie mowie, ze to bylo wspaniale wydarzenie, ale nie musi tak byc, ze ona tak zawsze robi albo ze chciala sie zabawic.
Do autora. Spotkaj sie z nia, porozmawiaj, jesli nie bedzie chciala, to nie nalegaj, widac wtedy bedzie, ze ona sie nawet minimalnie nie zaangazowala.
Sam piszesz, ze jestes przystojny, do tego policjant :> , no i bardzo uczuciowy i spragniony milosci - dziewczyny takich uwielbiaja, trafisz na taka, ktora Cie pokocha <przytul>
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 11 paź 2006, 22:08

Miltonia pisze:A dlaczego zaraz z dziewczyny zrbiliscie jakas szybka panienke? Moze ma problemy w zwiazku, nie wie jak to skonczyc, albo wlasnie konczy, a tu jej sie ktos spodobal, troche alkoholu i tak wyszlo. Nie mowie, ze to bylo wspaniale wydarzenie, ale nie musi tak byc, ze ona tak zawsze robi albo ze chciala sie zabawic.
Nawet gdyby, to też trudno coś do niej mieć. Znaczy że ja to nawet bym na to oko przymknęła :D Tyle że czasem jest skucha, bo przy takim funkcjonowaniu jak się wpadnie na faceta, który się zaangażuje, to potem niefajnie trochę. No ale co zrobić...

(Biorę pod uwagę tę stronę, a nie jakiegoś tam narzeczonego, bo nawet nie wiem w końcu, czy on istnieje)
Awatar użytkownika
Jacek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Jacek » 11 paź 2006, 22:47

Adamek224 pisze:Widac bylo ze cos miedzy nami iskrzylo tak mi przynajmniej moofi moj kolega.

To coś to hormony kolego a nie miłość, bo nawet jeśli wierzyć w miłość od pierwszego wejrzenia, to gwarantuję Tobie że człowiek naprawdę zakochany nie odczuwa potrzeby natychmiastowego współżycia.

p.s
Pewnie dostanę drugie ostrzeżenie, ale w tej policji to chyba w prewencji robisz, nie? Bo nie wiem co za psycholog Ciebie przepuścił... (bez urazy). <;)>
Ostatnio zmieniony 11 paź 2006, 22:51 przez Jacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 11 paź 2006, 22:50

Prowokacja, albo głupota. :?
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
joj_sport87
Maniak
Maniak
Postautor: joj_sport87 » 11 paź 2006, 22:52

Adamek224 pisze:Tzn.wiem ze moze udalo mi sie.Kiedys bylem w podobnej sytuacji ,ale para byla ze soba 4 lata i zamierzali sie pobrac.Rzucila go dla mnie ,a tamten probowal samobojstwo popelnic.

kurr... jedno pytanie: jara Cie to ? :/

ogolnie to wydaje mi sie ze chce Cie po prostu splawic, bo nie czesto zdarzaja sie zareczyny w tym wieku. Choc mialem kolezanke, ktora wlasnie w wieku 20 lat ( rok starsza ode mnie, mowila mi to jakies pol roku temu) miala sie zareczyc, czy byla juz zareczona. Pozniej dowiedziala sie ze narzeczony ja zdradzal i... miala reke w gipsie... raczej nie musze pisac dlaczego <aniolek> <banan>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 11 paź 2006, 23:02

Sory ale żes Ty jest naiwny czlowiek. Tak moze faktycznie sprawgniony miulosci, ale to jest do granic naiwne.
Idź z nia na kawe wyjasnij wszystko ale nawet jak nie ma narzeczonego to nie masz o co walczyc [no chyba ze z jej glupota ale to jak z wiatrakami].
Ja tam mam teorie, ze ja ponioslo chwila taka chemia i bum. A czemu po ten chciala jeszcze kontaktu?No przeca ktos jej musial po tabletke skoczyc nie? <aniolek>

Dobra,dobra troche sie nabijam. Generalnei to dales sie na wlasne zyczenie zrobic w bambuko [niekoniecznie swiadome czy cos od jej strony] i tyle. Szukaj szczescia gdzie indziej.
Awatar użytkownika
Piotrek1983
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Piotrek1983 » 11 paź 2006, 23:22

O całej sytuacji powinien dowiedzieć się jej facet... jeśli w pierwszym odruchu da Ci w ryja to jednak na dłuższą mete powinien dojść do wniosku, że jest Twoim dłużnikiem...
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 paź 2006, 23:40

Miltonia pisze:A dlaczego zaraz z dziewczyny zrbiliscie jakas szybka panienke? Moze ma problemy w zwiazku

A co to ma do sprawy (problemy) - szybka, to szybka. I już!
Dupnęła się po 30 minutach i tyle... nie była szybka? :|
Ktoś był szybszy? <hahaha>

To może tak, jak pisze Endrjuł: niech wejdzie na forum ona i się wypowie <diabel>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 12 paź 2006, 00:03

Pewnie, ze bym chciala. Tylko sadze, ze jej opowiesc bylaby zupeeeeeeeeeeeelnie inna...

Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 12 paź 2006, 00:07

Adamek224 pisze:Spytala sie mnie ile ma mi oddac.Powiedzialem jej ,ze nic.Pozniej powiedziala,ze jest Zaręczona to teraz moze od niej wezme polowe Kasy??

Nie. Albo coś albo nic. Albo jej robisz prezent, albo się uczciwie dzielicie. Jakbyś teraz chciał kasę, to wyszłoby na to, że ta zapłata to "inwestycja" w dalszą znajomość, a jak nie to zwracaj hajs. Trzeba mieć honor, chociaż rozumiem, że prawie bańka to jest dość dużo pieniędzy. Dla mnie też.
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 paź 2006, 00:08

Miltonia pisze:jej opowiesc bylaby zupeeeeeeeeeeeelnie inna...

Sie wie!
Ale nie będzie nam to dane. Takie proste nic nie jest!

Tylko o tej szybkości nikt się nie wypowiedział :|
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 12 paź 2006, 00:12

Mysiorku, pewnie ze bylo szybkie, co nie znaczy, ze ona tak robi zawsze. Tu moze miala powod inny niz "po porstu taki charakter".

Awatar użytkownika
Piotrek1983
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Piotrek1983 » 12 paź 2006, 00:20

Miltonia pisze:Mysiorku, pewnie ze bylo szybkie, co nie znaczy, ze ona tak robi zawsze. Tu moze miala powod inny niz "po porstu taki charakter".

Czy robi zawsze czy nie robi... nie ważne... ma narzeczonego... jaki mogła mieć powód?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 paź 2006, 00:22

Miltonia pisze:co nie znaczy, ze ona tak robi zawsze. Tu moze miala powod inny niz "po porstu taki charakter".

A co ma charakter do "robi"? :|
Wg mnie - WSZYTKO ! - robi, bo taki ma charakter. Taki ma charakter, to robi!
Coś wniesiesz ciekawszego? :>
Awatar użytkownika
Jacek
Bywalec
Bywalec
Postautor: Jacek » 12 paź 2006, 00:22

Mysiorek pisze:Tylko o tej szybkości nikt się nie wypowiedział

No nie przesadzajmy z tym 30 min, bo czasem nawet w burdelu więcej to zajmuje. :D

Dziewucha faktycznie była szybka, ale myślę że to bardziej kwestia sprzyjających warunków niż jej seksualnego rozpasania. <;)>
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 12 paź 2006, 00:28

Nie Mysiorku, nie kazde pojedyncze wydarzenie swiadczy o naszym charakterze calosciowym. Nawet o sklonnosciach nie musi swiadczyc. Szczegolnie takie wydarzenie... .

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 paź 2006, 00:48

Miltonia pisze:Nawet o sklonnosciach nie musi swiadczyc. Szczegolnie takie wydarzenie... .

Kumam - łotrzepała się i wyszła :|

Normalnie bajka :)
Miltonia pisze:charakterze calosciowym

Dobre... i ktosik, tą całość, se tak bierze a priorii, czy jednak se musi zbudować z charakterów szczątkowych? :|
"Charakter calosciowy" - dobre <hahaha>
Awatar użytkownika
Miltonia
Weteran
Weteran
Postautor: Miltonia » 12 paź 2006, 01:11

A co, mam to dzielic i analize robic gdzie rzadzilo id, gdzie ego a gdzie superego? Albo gdzie figura albo tlo? Albo jeszcze inne kwiatki? To mowie jak krowie na rowie <aniolek>

Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 12 paź 2006, 01:24

Miltonia pisze:To mowie jak krowie na rowie

To mów: róbta co chceta i... będzie git!
Po co komuś tło? :|
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 paź 2006, 08:35

Adamek224 pisze:
Andrew pisze:Jaki tam niezły ! wreszcie kobieta, która wie czego chce i po to siega , cóż ze trafiła na makową panienkę <aniolek>

nazywasz mnie makową panienką ??

Tak - zdecydowanie , dalesze posty to jedynie potwierdzają ! i dziwie sie ze 24 letni facet sam tego kim jest nie widzi !

Powiedzicie mi co za roznica , czy poszła z nim do łózka po 30 minutach, a jak by poszła po 3 dniach , to co ? była by lepsza ? <hahaha>

[ Dodano: 2006-10-12, 08:36 ]
jabłoń pisze:- tabletki wszesnoporonne bardzo wyniszczają organizm.

Nikt nie przepisze tabletek wczesnoporonnych , wiec skad to wziełas !? <aniolek>

[ Dodano: 2006-10-12, 08:43 ]
madzix:) pisze:
Mona pisze:uot;]jabłoń napisał/a:
A i jej narzeczonemu (jeśli istnieje) też współczuję takiej kompletnej idiotki jako przyszłej żony.

DLatego wniosek z tego taki, że Autor nie ma czego żałować

dokładnie zgadzam sie z moimi przedmówczyniami :) i życze Ci żebyś już nie miał do czynienia z dziewczynam,i takiego pokroju <przytul>

Wiecie co to jest narzeczenstwo ? wiecie jak sie to załatwia ? nie jest nim danie kobiecie pierscionaka na ulicy kiedy oboje ze stron rodzice o tym nie wiedzą ! zareczyny sie robi w obecnosci obojga rodziców ! - ot taka mała imprezka - to tak w skrucie <aniolek>

Nie ma czego załowac ? no gratuluję ! pewnie i nie mają załowac potencjalni ludzi z racji nie poznania np. mej osoby - ot taki sobie andrew , wszystkie by przeleciał , kregosłupa moralnego nie ma , mysli nie mozgiem a fiutem itd. GRATULACJE ! i nawet nie chce by podobni ludzie mnie mieli okaze poznac ! tak samo jak tu , w tym przypadku . Macie sie za lepszych po idziecie do łózka po 3 dniach dopiero ? gratuluję ! <browar> <hahaha>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 12 paź 2006, 17:16

Andrew,

ale dlaczego nazywasz makową panienką tego faceta ?

Bo zapytał się dziewczyny czy się zabezpieczyła, a jak odpowiedziała, że nie to zachował się racjonalnie i odpowiedzialnie ? Czyli za własną kasę i za jej zgodą przecież kupił jej tabletki uniemożliwiające zagnieżdżenie się zarodka w macicy (może i nie są one wczesnoporonne ale też przecież bardzo szkodliwe dla organizmu).

To co ? Miał się może jej od razu oświadczyć ?? :) Albo na wieść o tym, że jest zaręczona pójść i wpierdolić narzeczonemu ?

O co Ci chodzi ? <hmm>
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."
Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 paź 2006, 17:45

jabłoń pisze:O co Ci chodzi ?

Może o to, że zadbał dopiero o "zabezpieczenie" po fakcie? Albo o to, że nie potrafi dostosować się do realiów tego świata dla niektórych tak oczywistych, jak właśnie np. że seks po godzinie i jednorazowa przygoda, to nic takiego? Do tego nie potrafi żyć chwilą i cieszyć się nią.
Nie wiem, bo to też nie moja bajka :|
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 paź 2006, 18:39

a powinien jej kupic wózek <hahaha> <hahaha> teraz zrozumialas o co mi chodzi <aniolek> rany julek normalnie nie moge !
nioe zrozumiałas ..to jzu nie zrozumiesz <browar>
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 paź 2006, 19:20

Andrew pisze:..to jzu nie zrozumiesz

Jak zwykle mamy domyślać się tego, co masz na myśli - genialne <browar> Między Nami Wróżkami <banan>

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 paź 2006, 19:23

Monia ! no rany julek , no spójrz na całokształt jego postepowania <browar>
Awatar użytkownika
jabłoń
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: jabłoń » 12 paź 2006, 19:25

Andrew pisze:a powinien jej kupic wózek teraz zrozumialas o co mi chodzi

Tak :)
"Bądźmy niewolnikami prawa, abyśmy mogli być wolni."

Cyceron (Cicero Marcus Tullius, 106-43 p.n.e.)
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 paź 2006, 19:43

Andrew pisze:Monia ! no rany julek , no spójrz na całokształt jego postepowania

Nosz... Ja to wiem, Ty to wiesz i większość tutaj wie, ale On dopiero się dowie <hahaha> Nie rób ze mnie durnia :>

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 paź 2006, 19:44

Mona pisze:Jak zwykle mamy domyślać się tego, co masz na myśli - genialne <browar> Między Nami Wróżkami <banan>

no to po co ten post pisalaś ? :> ale i tak Cie kocham :*
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 12 paź 2006, 19:47

Andrew pisze:no to po co ten post pisalaś ?

<wazne> Żebyś Młodzieży tutaj wyłożył, a ja, jako że solidaryzuję się z grupą forumowiczów, to napisałam "mamy" <aniolek>
Andrew pisze:ale i tak Cie kocham

Po sam grób <hahaha> Stara Pierdoło <przytul>

Joe Cocker
Awatar użytkownika
Lina
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lina » 12 paź 2006, 22:52

Ok a tak w ogóle to w czym rzecz...ty się zastanawisz czy próbować z nią??? jeśli tak to sorry, ale chyba upadłeś na głowę!!!
czy zastanawiasz się co teraz??? Nic!!! dałeś się nabrać lub nie, ma narzeczonego l;ub nie, jest łatwa lub nie. to nic nie zmienia w rachunku końcowym. przykro mi
a tak w ogóle to radze zrobić teścik na HIV za jakieś 14 dni bo nie wiadomo tak naprawdę kim jest ta dziewczyna i ile razy wcześniej zdarzyła jej się taka sytuacja
Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”