Do autora. Spotkaj sie z nia, porozmawiaj, jesli nie bedzie chciala, to nie nalegaj, widac wtedy bedzie, ze ona sie nawet minimalnie nie zaangazowala.
Sam piszesz, ze jestes przystojny, do tego policjant

Moderator: modTeam
Nawet gdyby, to też trudno coś do niej mieć. Znaczy że ja to nawet bym na to oko przymknęłaMiltonia pisze:A dlaczego zaraz z dziewczyny zrbiliscie jakas szybka panienke? Moze ma problemy w zwiazku, nie wie jak to skonczyc, albo wlasnie konczy, a tu jej sie ktos spodobal, troche alkoholu i tak wyszlo. Nie mowie, ze to bylo wspaniale wydarzenie, ale nie musi tak byc, ze ona tak zawsze robi albo ze chciala sie zabawic.
Adamek224 pisze:Widac bylo ze cos miedzy nami iskrzylo tak mi przynajmniej moofi moj kolega.
Adamek224 pisze:Tzn.wiem ze moze udalo mi sie.Kiedys bylem w podobnej sytuacji ,ale para byla ze soba 4 lata i zamierzali sie pobrac.Rzucila go dla mnie ,a tamten probowal samobojstwo popelnic.
Miltonia pisze:A dlaczego zaraz z dziewczyny zrbiliscie jakas szybka panienke? Moze ma problemy w zwiazku
Adamek224 pisze:Spytala sie mnie ile ma mi oddac.Powiedzialem jej ,ze nic.Pozniej powiedziala,ze jest Zaręczona to teraz moze od niej wezme polowe Kasy??
Miltonia pisze:Nawet o sklonnosciach nie musi swiadczyc. Szczegolnie takie wydarzenie... .
Miltonia pisze:charakterze calosciowym
Adamek224 pisze:Andrew pisze:Jaki tam niezły ! wreszcie kobieta, która wie czego chce i po to siega , cóż ze trafiła na makową panienkę
nazywasz mnie makową panienką
jabłoń pisze:- tabletki wszesnoporonne bardzo wyniszczają organizm.
madzix:) pisze:Mona pisze:uot;]jabłoń napisał/a:
A i jej narzeczonemu (jeśli istnieje) też współczuję takiej kompletnej idiotki jako przyszłej żony.
DLatego wniosek z tego taki, że Autor nie ma czego żałować
dokładnie zgadzam sie z moimi przedmówczyniamii życze Ci żebyś już nie miał do czynienia z dziewczynam,i takiego pokroju
jabłoń pisze:O co Ci chodzi ?
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 364 gości