No po to napisał ten poradnik żeby wpływać na ludzi.
A co ma wpływać? Życie jakie jest, każdy widzi. W poradniku opisał obserwacje z życia wzięte. Ciekawym językiem (choć osobiście wolę "twórczość" Kominka

)
nerwowa byłam ostatnim razem, a juz wiem kiedy moja kuzynka pokazłam mi na miescie cos w Twoim rodzaju
nerwowa, a czy też podniecona?

Przypominam że zjawisko o którym mówisz cały czas jest zdecydowanej mniejszości
Choćby częściowo muszę się z Tobą zgodzić. Mimo iż TedBundy pisze o 30% normalnych a resztę wrzuca do wora, wydaje mi się, że nie jest aż tak źle.Wydaje mi się, że jest to w dużej mierze zależne od wieku. Młodziutkie pokolenie...hmm no cóż.Im kobiety starsze i bardziej doświadczone, mają więcej oleju w głowie. Czasem życie musi je mocno kopnąć po dupie aby zmądrzały.
Powiem szczerze, że mam też nie najlepsze zdanie o kolesiach (bo tak ich tylko można nazwać), którzy na pierwszym spotkaniu proponują sex. Sorry, ale jest to po prostu niesmaczne.
True. A bywa i tak, że taki koleś nie musi nawet gęby otwierać i na dzień dobry dostaje to co chce...
owszem niektóre dziewczyny się zmieniły i teraz chętniej "dają" ale przede wszystkimi nie możemy generalizować i wrzucać wszystkie do jednego wora...
Dokładnie. Nigdy nie pisałem, że wszystkie kobiety są takie a cała płeć piękna przechodzi proces "censored.ienia". Już od pierwszego postu wiadomo, że mówimy o pewnych kobietach, nie wszystkich.
Co nie zmienia mojego zdziwienia, że Panie na forum jak lwice bronią dobrego imienia "szmirek". Chyba się z nimi nie utożsamiacie, co?

a poza tym faktem jest, że jak facet przeleci kilka lasek to jest super macho i jest fajny a dziewczyna odrazu jest nazywana dziwką...
i znow jest cos typu ze facetowi mozna a dziewczynie to nie wypada
True. Ale takie jest odwieczne prawo natury i nic na to drogie Panie nei poradzicie... Po prostu dziewczynie nie wypada,bo:
kurewskie zachowianie "kobiety" ZAWSZE bedzie bardziej razic niz kurewskie zachowanie "faceta". bo kobiety sa kobietami a faceci facetami.
e-x-a-c-t-l-y.
Jak nie macie ochoty patrzeć na takie scenki, w których biorą udział w końcu i kobieta i facet to zmieńcie lokal
Mądra uwaga.
Reasumując:
"censored.ienie" istnieje jako zjawisko i jest bardziej widoczne niż kiedykolwiek tzn. dawniej. Powodów jest wiele. Ale nie wrzucajmy wszystkich kobiet do jednego worka bo to nie ma sensu i jest krzywdzące. Są wciąż kobiety z zasadami. Z nimi warto żyć.