mozna kogos kochac, lecz mu nie ufac - to proste
Tego właśnie nie jestem pewna...kiedyś też tak myślałam. Ale teraz jestem przekonana, że nie ma miłości bez zaufania. Może byż fascynacja, przywiązanie...ale chyba nije miłość...
Kiedy Kobieta sie Tobą bawi...
Moderator: modTeam
alexcool pisze:No wlasnie, czy myslicie, ze gorliwa katoliczka nie okazuje swoich uczuc(pocalunkow, przytulan) poza zamknietym pomieszczeniem bez zadnych swiadkow ? bo ją to np. krępuje ?
Nic poza tym, że właśnie krępuje ją to
alexcool pisze:dodam, ze gdy jestesmy sami to wychodzi z niej aniol pozadania
To się ciesz i nie narzekaj ;DD
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
alexcool pisze:to wychodzi z niej aniol pozadania
a co to anioł pozadania
Andrew pisze:nie ma takiej opcji , nie w relacji miłosnej miedzy kobieta i mezczyzną
a ja Ci powiem, że sie da, przes krótko ale sie da, po tym, albo sie zaczyna pracowac nad zaufaniem i cos wychodzi, albo to suie rozwala. Bo na dłuzsza mete to masz raceje nie da sie
- Wstreciucha
- Weteran
Dzindzer pisze:czyli jak dostane jakies schizy, ze facet sie mna bawi to mam pewnośc, ze sie mna bawi??
tak
nic nie dzieje sie przypadkiem , jesli cos czujesz to zastanow sie dlaczego , jesli nie wiesz dlaczego to zastanow sie czy naprawde to czujesz , czy sama to uczucie stworzylas . Roznica jest latwo wyczuwalna, ale tylko dla tych , ktorzy swoim uczuciom ufaja i znaja reakcje , potrafia odroznic prawde od falszu np z kims rozmawiajac . Sztuka - ale do opanowania.
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Wstreciucha pisze:jesli nie wiesz dlaczego to zastanow sie czy naprawde to czujesz , czy sama to uczucie stworzylas
no ja własnie z tego powodu napisałam, ze moze ale nie musi sie okazać, ze ktos sie kims bawi. Czasami ź
le sie interpretuje pewne rzeczymessiah pisze:Sprowadzasz faceta którym inna kobieta się bawi do poziomu durnia razem z jego durnym problemem?
a czy ja napisałam, że o ten lub tylko o ten temat chodzi
Wstreciucha pisze:nic nie dzieje sie przypadkiem , jesli cos czujesz to zastanow sie dlaczego , jesli nie wiesz dlaczego to zastanow sie czy naprawde to czujesz , czy sama to uczucie stworzylas .
Właśnie, właśnie...czy ty przypadkiem sobie tego nie "wkręcasz". Ale niestety sam fakt, że coś takiego przeszło ci przez myśl nie rokuje za dobrze
Pod Gwiazdą będę czekać
Zawołam i dostanę odpowiedź
Zawołam i dostanę odpowiedź
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”