tarantula pisze:Jak lazicie po zabawach typu "umcaumca" to co sie dziwicie drogie dziatki
No ale na 'umciaumcia' mozna sie wybrac po to, zeby sie pobawic, niekoniecznie od razu 'dupy rwac'

olympiq pisze:ale to zawsze o dziewczynach sie mowi ze sie puszczaja a nie o facetach i taka jest roznica miedzy nami
<przewraca oczami> Boze...litosci...kolejny specjalista przyszedl i bedzie nam wciskal madrosci ludowe...
matsquad pisze:Pewnie zostane zjechany z gory na dol ale puszczanie sie jesli chodzi u faceta lepiej troche brzmi nieprawdaz?
>_> To w ZADNYM przypadku, nawet chyba zwierzecia nie brzmi dobrze...
olympiq pisze:dziwnie to wyglada jak dziewczyna tanczy z kolesiem a zaraz potem ciagnie go w kat i mu obciaga, takie sa dziewczyny dzisiejsze
Hail the prawda objawiona!
matsquad pisze:....nogi same sie nie rozkladaja tylko ktos nimi steruje
Penis tez sam wchodzi do pochwy. A jak, magnesy i polaryzacja za to odpowiadaja ale nigdy w zyciu nie facet. Wcale.
olympiq pisze:dziewczyny z tego forum chyba nie znaja zycia, albo tylko udaja
Za mlody jestes na takie sady
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
tarantula pisze:Chyba duzo kobiet Cie przelecialo(albo za malo)
Chlopiec sie widocznie sfrustrowal, ze innym kolesiom "latwe szmiry" daja a jemu nie.
TedBundy pisze:A prawda jest taka, że taka szmirka nigdy nie zostanie matką dzieci nawet największego kur.wiarza
Tak ironiczny przypadek spotkal kuzyna mojej przyjaciolki. On byl szmata, wyruchal szmate, zrobili dzieciaka i teraz maja. Fyftyk.
matsquad pisze:Kupa takiego badziewia wyrosła na kazdym kroku sie spotyka
To swiadczy tylko o tym, w jakim towarzystwie sie obracasz. Chyba, ze jestes asceta zyjacym w scislym celibacie, na ktorego laca wszystkie lafiryndy i pragniesz poskarzyc sie nam- posluchamy chetnie.
matsquad pisze:wkrotce dobrzy przestana istniec a ludzie nie beda sie rodzic tylko beda uprawiani
Za duzo science-fiction ogladasz
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
matsquad pisze: kot jak zwykle odwrocony do gory nogami
Mam ciezkie wrazenie o twej maturze z polskiego...
messiah pisze:obowiązkowo z tatuażem nad dupą
Kherm...oczywiscie ja i miliony kobiet tatuaze zrobilysmy sobie po to, zeby wywalac dupe i pokazywac...Taaaa

Jak mi ten temat humor poprawil...Pojecia nie macie
messiah pisze:istnieje durny stereotyp że można tam spotkać swoją przyszłą miłość
Bo mozna. Wszedzie mozna. Tylko klapki z oczu trzeba pozdejmowac.
messiah pisze:Napisałem tak bo wiem po co się tam chodzi.
Moze ja mam jakichs niedorozwinietych znajomych i przyjaciol i sama jestem cofnieta ale my chodzimy potanczyc, wypic piwo i sie pobawic...Jezeli ktos mysli, ze dyskoteki sa tylko od rwania dup to znaczy, ze sam tam w tym wlasnie celu uczeszcza. Krotka pilka.
messiah pisze:2.To po co obciągały? To warunek dobrze spędzonej soboty w dyskotece?
ZOMG! Drukuje i wieszam na scianie. Dawno takiej perelki nie widzialam...