Moderator: modTeam
rdw pisze:Ostatnio od dziewczyny dostałem jakby to ujac zadanie...Powiedziała, ze mam jej pokazać, udowodnic, że ją kocham:/
Wstreciucha pisze:zycie z kims takim , kto sie domaga dowodow milosci , jest wystarczajacym dowodem
a tutaj jest w drugą stronę-czytaj uwaznierafii pisze:właśnie z regóły faceci rzadaja dowodu miłości w formie "samochodowej"
jak glupia byla to zostajerafii pisze: z regoly konczy sie to tym iz dziewczyna zostanie sama jak palec z zaje***tą opinią
rdw, Może chodzi jej po prostu abyś ją bardziej adorował, na każdym kroku pokazywał jak Ci zależy, że jest dla Ciebie ważna...
rdw pisze:Witam... Ostatnio od dziewczyny dostałem jakby to ujac zadanie...Powiedziała, ze mam jej pokazać, udowodnic, że ją kocham:/ Nie wiem zbytnio co przez to miała na mysli![]()
Może ktos z Was spotkał sie juz z taka sytuacja. Co zrobic?
Witam... Ostatnio od dziewczyny dostałem jakby to ujac zadanie...Powiedziała, ze mam jej pokazać, udowodnic, że ją kocham:/ Nie wiem zbytnio co przez to miała na mysli![]()
Może ktos z Was spotkał sie juz z taka sytuacja. Co zrobic?
tajemnica33 pisze:Ważny jest też samochód - bo przecież czymś trzeba wozić ukochaną po świecie.
Jak samochodu nie ma to beznadzieja jest.
tajemnica33 pisze:Chodzi o kwiaty.
Może na przykład kupujesz jej jedną różyczkę a ona chciałabyby pęk róż dostać?
Albo chodzi o seks.
W życiu zwykle chodzi albo o seks albo o pieniądze. A to drugie można na swój sposób sprowadzić do kwiatka.
Ważny jest też samochód - bo przecież czymś trzeba wozić ukochaną po świecie.
Jak samochodu nie ma to beznadzieja jest.
daisy.27 pisze:Wstreciucha, tak to jest, ze faceci myślą sobie, ze my kobiety postrzegamy ich tylko i wyłącznie przez zasobność portwela.
daisy.27 pisze:myśle, ze topik można zamknąć, bo do niczego nei prowadzi
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 157 gości