Taka niby bzdurka...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

zadurzona
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zadurzona » 07 wrz 2006, 11:50

ha skad ja to znam... ja też jemu pisze co chwial tego typu smski, choć romantyczką nie jestem... on oczywiście nie odpisuje tak jak bym sie spodziewała, albo odpisuje ale nie zwraca uwagi na to na co ja bym napenow zróciła... to nie wynika z tego że ja jestam bardzij romantyczna od niego, tylko pewnie z różnicy wieku i z tego że ona nie ma czasu(cho jak go ma to też nie pisze...;) do tego trzeba sie porostu przyzwyczaić, choć jak ma kiepski dzień a mi nie odpisze albo sie nie odzywa to czuje sie fatalnie... :/
jest jeszcze inny sposób, nie pisz do niej tak jak zwykle jakiś wierszy słodkich czułyc słówek, stań sie takie jkaby oschły jeśli chdoiz o smski itd itp... ;) a jak by sie pytała czy coś sie stało powiedz proopstu z chyrtym uśmieszkiem że mało masz czasu... ;) może zaczai o co chodzi i sie odwdzieczy... ;)
a jesli to nie poskutkuje to je chetnie naisze do ciepbie pare słodkich słowek... ;) buźka
Awatar użytkownika
blacknessie
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: blacknessie » 07 wrz 2006, 13:34

Prosisz się o to żeby usłyszeć, że Cię kocha?

No przepraszam Cię bardzo ale to trochę zaborczością zalatuje. Nie zmuszaj dziewczyny, może nie jest pewna swoich uczuć albo ich nie rozumie. Fajnie że ma dobry kontakt z mamą ale... w tej sprawie którą opisałeś zabrzmiało to dziecinnie i niedojrzale.

Daj sobie i jej trochę luzu, moim skromnym zdaniem.
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”