znaki
Moderator: modTeam
- Zielonowłosa
- Entuzjasta
- Maniak
Zielonowłosa pisze:No i wszystko jasne. Taka postawa jest bardzo konkretna- jak dla mnie bardzo dobra, ale trochę ryzykowna i nieprzyjemna, jeśli druga strona jest niezainteresowana.
wlasnie, jak jest niezainteresowana to glupia sytuacja...
coz, sam tez prosto z mostu mowie wszystko, bo po co tracic czas na zbedne "podchody" skoro i tak wiekszosci kobiet wie kiedy sie podobaja, czyli zawsze
Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

- Zielonowłosa
- Entuzjasta
- Maniak
- Maniak
Jest jeszcze typ super faceta, którego kobiety niedostrzegają ;p
wlasnie, takimi typami jestesmy ja, Mariusz, Lorenzen i paru innych znajomych z forum :-)
tzn jestesmy dobrymi typami, ale niestety kobiety (jak to pare z nich stwierdzilo) mysla "faceci sa wstretni i chyba za to ich kochamy", ja wstretny nie jestem (tzn fizycznie jestem, ale nie z charakteru). takich facetow kobiety nie szukaja chyba

Ja Ne,
- Gorgon

Witam Gorgon :564:
Ze mną jest gorzej - fizyczność raczej niczego sobie, z wnętrza jestem mniej zadowolony, ale najgorszy jest brak prawdziwej i trwałej ochoty do cieszenia się pełnią życia. Pogubiłem się przez ostatni rok nie na żarty.
Ale przecież całe życie jeszcze przed nami :564:
Skąd inąd wiem, że podstawa dobrego pierwszego wrażenia to higiena, schludność i dobry gust - a co na to Nasze Forumowiczki - przystojny niechluj czy przeciętny, ale milutki i zadbany czyścioszek??? - oczywiście mam na myśli codzienne spotkanie na ulicach naszych miast, a nie autostop w Teksasie.
Ze mną jest gorzej - fizyczność raczej niczego sobie, z wnętrza jestem mniej zadowolony, ale najgorszy jest brak prawdziwej i trwałej ochoty do cieszenia się pełnią życia. Pogubiłem się przez ostatni rok nie na żarty.
Ale przecież całe życie jeszcze przed nami :564:
Skąd inąd wiem, że podstawa dobrego pierwszego wrażenia to higiena, schludność i dobry gust - a co na to Nasze Forumowiczki - przystojny niechluj czy przeciętny, ale milutki i zadbany czyścioszek??? - oczywiście mam na myśli codzienne spotkanie na ulicach naszych miast, a nie autostop w Teksasie.

Lorenzen !! Ty sie musisz koniecznie zakochac !!! i to jak najpredzej , w kobiecie ... takiej jakiej mi sam pisałes, iż poszukasz ! odlecisz wtedy i sam nie bedziesz wiedział gdzie ? a wszystko sie zmieni tak , ze nigdy byś nie przypuszczał !! czego ja z całego serca Ci zycze ,jak i innym samotnym !!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Mroczny Piskacz
- Maniak
o higiene dbam, ale jakos tak wiekszosc kobiet uwaza ze "broda Cie postrza", "jestes ogromny" (ogolnie ;-) ) i "dobry z Ciebie kolega, ale chyba nie iskrzy miedzy nami"
coz, kazdy ma swoje problemy
a Lorenzen niech sie szybko zakocha
Ja Ne,

coz, kazdy ma swoje problemy
a Lorenzen niech sie szybko zakocha
Ja Ne,
- Gorgon

Fishu dobry żart tynfa wart :564:
Dzięki za wsparcie - wiem, że macie rację. Staram się już nie naprawiać przeszłości na siłę, ale czasem przychodzi jeszcze czarna dziura beznadzieji. A wykrzyczeć gdzieś żale muszę, dość już mam noszenia w sobie Polaka milcząco cierpiącego - odwiecznego powstańca targanego wiatrami historii, spętanego niemocą w obliczu możności zabicia cara... - tak więc bywacie moi drodzy Terapeutami, do czego się bezwstydnie przyznaję. :oops:
I jeszcze raz przepraszam za wykolejanie niektórych topików, obiecuję poprawę Mav :562:
Dzięki za wsparcie - wiem, że macie rację. Staram się już nie naprawiać przeszłości na siłę, ale czasem przychodzi jeszcze czarna dziura beznadzieji. A wykrzyczeć gdzieś żale muszę, dość już mam noszenia w sobie Polaka milcząco cierpiącego - odwiecznego powstańca targanego wiatrami historii, spętanego niemocą w obliczu możności zabicia cara... - tak więc bywacie moi drodzy Terapeutami, do czego się bezwstydnie przyznaję. :oops:
I jeszcze raz przepraszam za wykolejanie niektórych topików, obiecuję poprawę Mav :562:

- Mroczny Piskacz
- Maniak
Chciałem nawet założyć nowy temat, ale widzę że tu klimat jest taki, że się chyba wstrzelę
Czy zauważyliście może, że kobiety jeżeli są w związku to najczęściej się skarżą, że facet nie dość je kocha, nie jest czuły itp. Ale... trwają w nim... Natomiast jeżeli się skarżą, że facet jest za dobry, za czuły to... właśnie z nim zrywają :549:
Wniosek (dawno znany, ale ja jakoś nie reformowalny jestem) nasuwa się sam - nie przesadzać z uczuciami, deklaracjami itp - no to przyjdzie czas później... Wiadomo, że kobiety lubią łobuzów, którzy "nagle" niby pod ich wpływem okazują się romantykami
Grunt to grać na zimno - jak w pokerze - kamienne twarze wygrywają
Pozdro
Czy zauważyliście może, że kobiety jeżeli są w związku to najczęściej się skarżą, że facet nie dość je kocha, nie jest czuły itp. Ale... trwają w nim... Natomiast jeżeli się skarżą, że facet jest za dobry, za czuły to... właśnie z nim zrywają :549:
Wniosek (dawno znany, ale ja jakoś nie reformowalny jestem) nasuwa się sam - nie przesadzać z uczuciami, deklaracjami itp - no to przyjdzie czas później... Wiadomo, że kobiety lubią łobuzów, którzy "nagle" niby pod ich wpływem okazują się romantykami
Grunt to grać na zimno - jak w pokerze - kamienne twarze wygrywają
Pozdro
- taka_jedna
- Maniak
Natomiast jeżeli się skarżą, że facet jest za dobry, za czuły to... właśnie z nim zrywają
kto się skarży że facet jest za dobry i za czuły?? ja bym nigdy się nie skarzyła

A co do tych drani - nikt tam tony emotek nie widział ?
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
odp.
Kurczę ... nie jestem zbytnio spostrzegawczy ale zapytałbym jak tego nie poznać
Pozdrawiam.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”