DLACZEGO KOBIETKI myślą,mówią, i robią co innego ? ? ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

adamekggg

DLACZEGO KOBIETKI myślą,mówią, i robią co innego ? ? ?

Postautor: adamekggg » 16 sie 2004, 16:15

Witam! pytanko dla kobiet >> dlaczego to co robicie, myslicie i mowicie sie nie POKRYWA ?

adam
Awatar użytkownika
DREADMAN
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: DREADMAN » 16 sie 2004, 16:31

jak to powiedzial poeta kobieta zmiena jest :D :P
Ptaszniki to Moja Pasja :D I mam Kilka nA Sprzedaz [;
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 16 sie 2004, 17:41

pokrywa sie i to doskonale , tylko czasami trzeba pomyslec i doszukac sie czegos wiecej. nie wszystko jest tak proste jak sie wydaje (czyli umysl kobiety) Drodzy Panowie.
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 sie 2004, 17:46

Bo ja wiem... Może i coś w tym jednak jest. Czasami kobieta mówi "nie", a myśli "tak". Bo jak powie "tak" i wyjdzie na tak, to to już nie będzie takie przyjemne jak wtedy, kiedy on sam się domyśli, jeśli ona powie "nie". Dotyczy to wielu sfer życia.
A poza tym to ja proszę nie generalizować ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2004, 22:07

To takie proste !! nie wierze ze sie nad tym niekturzy zastanawiają :547:
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2004, 22:34

Wybacz ! ale nie sadzę by mnie kobieta mogła czyms zaskoczyc a czego bym nie mógł zrozumieć ! to sie tylko tak mówi !! byc moze nie mam racji !! byc moze sie mylę , ale wbrew tego co sie mówi , Was miłe Panie bardzo prosto zrozumieć , dlaczego ??? chocby dlatego iż we wszystko (prawie) wkładacie uczucie !! i nie tylko !Moze to zabrzmi co pisze jak bym sie wywyzszał i wszystko wiedział ! moze ? co nie zmienia faktu iz nie mam problemu z zrozumieniem Was , a ze czasem pisze w postach chasła typu kto zrozumie kobiety ?? to tak naprawde tylko tyle znaczy co same napisanie tego , albo w innych przypadkach .....? chce znac zdanie innych ! :564:
SAM JESTEM JAK BY W DUSZY W POŁOWIE KOBIETĄ , TO NIE MOJE ZDANIE ! :556:
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 sie 2004, 22:47

A mnie tam ludzie ciągle zaskakują. I kobiety, i mężczyźni. Czasami myślę, że ja w ogóle nie z tej planety ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2004, 22:47

Ma wiedza jest naprawde znikoma ! ciągle ją powiększam ! historia z Kasią ?? wiedziałem iz mi to wytkniesz ! :547: Cóz napisałem to tak ...by pozac wasze zdanie
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 sie 2004, 22:48

mrt pisze:A mnie tam ludzie ciągle zaskakują. I kobiety, i mężczyźni. Czasami myślę, że ja w ogóle nie z tej planety ;)

Tak ale miedzy zaskoczeniem a zrozumieniem jest róznica !! nie pisałem iż mnie nikt nie zaskakuje !
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 16 sie 2004, 22:50

Sprostowanie: Zaskakują, bo kompletnie nie rozumiem ich postępowania. Czasami zero logiki, zero konsekwencji. I nie tylko kobiet dotyczy, choć najczęściej jednak ich.
Awatar użytkownika
pstryk
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: pstryk » 17 sie 2004, 11:04

Ale po co rozumieć...życie straciło by na uroku gdyby wszystko dało się przewidzieć prawami logiki. Im bardziej nas zaskakujecie tym życie staje się ciekawsze,choć nieraz to zaskoczenie wiąże się z kopniakiem w d...

Sam się nieraz nad tym zastanawiałem i przychodzi mi do głowy tylko jeden wniosek:
Kobiety to co robią i mówią zawsze pokrywa się z ich myślami tylko my nigdy nie wiemy co one myślą
_czas_wielkich_zmian_
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 sie 2004, 11:41

Niech kazdy mówi za siebie :547: :547: :547: :547: :556: :564:
greg
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: greg » 17 sie 2004, 12:10

Przeczytałem wcześniejsze posty i ze zdumieniem stwierdzam, że ich połączenie stanowi definicję kobiety, jakiej do tej pory nie znałem.
Kobieta (łac. mulier), powszechnie wystepująca odmiana człowieka płci żeńskiej, chrakteryzująca się niezbadanymi przez współczesną naukę zachowaniami:
Witam! pytanko dla kobiet >> dlaczego to co robicie, myslicie i mowicie sie nie POKRYWA ?

1. U kobiety wszelkie funkcje życiowe, nie są połaczone z mózgiem. Do dzisiaj nie stwierdzono, który organ za to odpowiada. Większość naukowców skłania się ku stwierdzeniu, że jest to wątroba lub jelito cienkie.
Bo ja wiem... Może i coś w tym jednak jest. Czasami kobieta mówi "nie", a myśli "tak". Bo jak powie "tak" i wyjdzie na tak, to to już nie będzie takie przyjemne jak wtedy, kiedy on sam się domyśli, jeśli ona powie "nie".

2. Kobieta, do perfekcji opanowała sztukę mylenia przeciwnika. Za funkcję tę odpowiada mały gruczoł (bo, że nie mózg to juz ustalono wcześniej). Tworzy on losowo algorytm postępowania kobiety. Przykład: kobieta myśli "tak", następnie zostaje wylosowana wypowiedź "nie", po wypowiedzeniu "nie" następuje losowanie co zrobić. Działanie na "tak" (czytaj: pełne zmylenie przeciwnika) powoduje odczuwanie u kobiety fizycznej przyjemności, coś w rodzaju orgazmu. Wylosowanie "nie" (zgodność wypowiedzi z działaniem) może spowodować nawet awarię centralnego układu nerwowego.
Wybacz ! ale nie sadzę by mnie kobieta mogła czyms zaskoczyc a czego bym nie mógł zrozumieć ! to sie tylko tak mówi !! byc moze nie mam racji !! byc moze sie mylę , ale wbrew tego co sie mówi , Was miłe Panie bardzo prosto zrozumieć , dlaczego ??? chocby dlatego iż we wszystko (prawie) wkładacie uczucie !! i nie tylko !Moze to zabrzmi co pisze jak bym sie wywyzszał i wszystko wiedział ! moze ? co nie zmienia faktu iz nie mam problemu z zrozumieniem Was , a ze czasem pisze w postach chasła typu kto zrozumie kobiety ?? to tak naprawde tylko tyle znaczy co same napisanie tego , albo w innych

3. Zbyt częste myślenie o kobiecie powoduje u osobników płci męskiej nabycie umiejętności całkowitego mylenia przeciwnika. Potrafią wtedy być w tym skuteczniejsi od samej kobiety.

Oczywiście powyższa definicja nie miała na celu obrażenie kogokolwiek :-)
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 17 sie 2004, 13:05

Definicja rzeczywiście niezła.
Tylko jak ja zastosowac w praktyce :)
To juz jest bardziej skomplikowane :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
sHoPeN
Bywalec
Bywalec
Postautor: sHoPeN » 17 sie 2004, 16:41

Pomimo ze bardzo duzo przegadalem z kobietami na rozne tematy i wysluchalem najrozniejszych opowiadan to na dzien dzisiejszy tak naprawde nie jestem w stanie przewidzec tego co kobieta mysli co czuje i co zrobi...

Czesto jesli jestem pewien odnosnie jakiejs rzeczy wychodzi wrecz odwrotnie...

Przykladow moglbym podawac tyle ze kilkunasto stronicowe wypracowanie by sie przy tym schowalo :D

I co ciekawe rozmawiajac na ten temat z kobietami one same twierdza ze czasem same siebie nie rozumieja a co dopiero swoich kolezanek... ale taka juz ich natura i trzeba z tym umiec zyc :)
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 17 sie 2004, 20:19

Czasami kobieta mówi "nie", a myśli "tak".

...a może to jest pewnego rodzaju prowokacja?
Z drugiej strony kobieta może mieć na coś ochotę, ale celowo dawać na wstrzymanie. Z różnych przyczyn.
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 17 sie 2004, 22:07

Pytanko do facetów: dlaczego mówicie coś ale nie wiecie czemu to powiedzieliscie bo naprawdę tak nie myślicie?

Ja czasem nie mowie tego co myślę, bo mogłoby to zaboleć rozmówcę. W innym przypadku mówię zawsze. Generalizujesz :)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
adamekggg

Postautor: adamekggg » 19 sie 2004, 20:07

taka_jedna pisze:Pytanko do facetów: dlaczego mówicie coś ale nie wiecie czemu to powiedzieliscie bo naprawdę tak nie myślicie?

hm....to chyba nie byl facet......TEN co nie wiedzial.....albo jakis niedokonca ustawiony emocjonalnie i psychicznie......

adam
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 20 sie 2004, 14:31

hm....to chyba nie byl facet......TEN co nie wiedzial.....albo jakis niedokonca ustawiony emocjonalnie i psychicznie......

można powiedzieć, ze kobieta która tak robi też jest nie ustawiona emocjonalnie. To co ja mówię, myślę i robię się pokrywa. Chyba ze, tak jak juz zaznaczyłam, niepotrzebnie zraniło by kogoś coś co bym powiedziała
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Greyangel
Entuzjasta
Entuzjasta
odp.

Postautor: Greyangel » 22 sie 2004, 23:11

Adamekqqq a jak często my robimy inaczej ? To że w chwilowym zgorzknieniu Wysnułeś taką myśl nie oznacza że mężczyźni są lepsi.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”