szukam i nie moge znaleść

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

chwilka
Początkujący
Początkujący
szukam i nie moge znaleść

Postautor: chwilka » 22 sie 2004, 12:53

Witam ciepło !!
Szukam tego już długo , poszukuje pozycji seksualnych ale nie zwykłe czy tam nie zwykłe tylko takie które daję gwarancję zajścia w ciąże poniewaz juz 4 lata się staramy o dziecko ale jak dotad bez rezultatów , znam przyczyne tej rzeczy ale sa przeciez jakieś odpowiednie pozucje co do pomocy prosze niech ktos mi pomoże z góry dziekuje i powodzenia życzę
Załączniki
GeddesAnne%20(20)m.jpg
GeddesAnne%20(20)m.jpg (15.35 KiB) Przejrzano 5364 razy
ania nn
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 22 sie 2004, 15:31

Musisz napiasać cos wiecej , bo po tym mposcie ni jak ci nikt nie pomoze , byłas u lekaza ?? robiliscie z partnerem badania >???? mniemam iż masz tyłozgiecie macicy , ale i tu pozycja nie za bardzo pomoze ale też i nie ma własciwie wiekszego znaczenia ? pozycja to pozycja , jakos dziwne by zajscie w ciąze od tego miało zalezec , jak by tak było to małolaty juz dawno by taką znalezli by nie zachodzic w ciażę i ją stosowały zamiast gómek i tabletek anty!! czy to nie jakas podpucha ???
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
lizaa
Maniak
Maniak
Postautor: lizaa » 22 sie 2004, 19:10

tak tak...prosze wypowiedziec sie na ten temat.. , bede wiedizec czego unikac:) hehehe....
"szczescia nie kupisz gdy klopoty pietrza sie po sufit"
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 22 sie 2004, 22:48

słyszałam kiedyś że największe szanse w pozycji "na jeźdźca", na szczescie jej nie lubię :D
no ale jak widać po postach to chyba racji nie mam :)
Ostatnio zmieniony 23 sie 2004, 01:37 przez taka_jedna, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Greyangel
Entuzjasta
Entuzjasta
odp.

Postautor: Greyangel » 22 sie 2004, 22:52

Też szczerze wątpię by była to kwestia pozycji, swoją drogą jeśli już to stosować taką jak inne ssaki, one przeważnie robią to tylko w celach reprodukcyjnych. Myślę że najlepsza by była pozycja w której np. Ty Leżysz brzuchem na stole np. w kuchni a Twój partner bierze Cię od tyłu. Można też wsunąć pod łono poduszkę. Nie zawsze może być to tyłozgięcie, myślę że zbyt mało Napisałas nam o swoim problemie, być może potrafilibyśmy powiedzieć więcej Gdybyś dokładniej go opisała.
user
Początkujący
Początkujący
Postautor: user » 22 sie 2004, 22:57

Najlepsza podobno pozycja od tyłu (jak pieski :)) - wtedy nasienie pod wpływem grawitacji płynie tam, gdzie trzeba. Taką pozycję zaleca się kobietom, które nie mogą zajść w ciążę. Ale nie sądze, żeby po czterech latach prób znalazła się jakaś cudowna pozycja - lepiej chyba skonsultować się z ginekologiem.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 22 sie 2004, 23:37

pozycje na paieska zawsze nazywano pozycje płodności, podobno najbardziej skuteczna ;)
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 28 sie 2004, 19:29

A moja propozycja na pozycje nazywa sie "na in vitro" ;)
Awatar użytkownika
Student
Weteran
Weteran
Postautor: Student » 30 sie 2004, 15:53

Ja rowniez gdzies czytalem ze pozycja "na pieska" sprzyja plodnosci :)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 30 sie 2004, 23:34

hehe... no przecież nie ma pozycji koncepcyjnej i antykoncepcyjnej :567:
Życie cały czas mnie zadziwia... ostatnio znajomi mnie zadziwili. Starają sie o dziecko 10 lat.
Ona płodna, On płodny. Ale wysyłają do siebie przeciwciała, które zabijają plemniki. :573:
Masakra! Daliby wszystko, żeby zajść. Jakoś los im nie pozwala, mimo WSZYSTKICH lekarskich metod.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 01 wrz 2004, 09:48

Kurcze, fajnie maja :) Oszczedzaja na anty ;) W in vitro sie da wszystko zorbic... Szczerze to ja juz po roku bym na te metode obstawil, ale skoro maja taka cierpliwosc zeby 10 lat... tylko niedlugo ona moze przekwitac...
Awatar użytkownika
DeLijKa
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: DeLijKa » 13 paź 2004, 19:24

Nie ma idealnej pozycji na zapłodnienie. Ale i tak życze powodzenia :)
Sztuka życia to cieszyć się małym szczęściem...
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 14 paź 2004, 00:36

taka_jedna pisze:słyszałam kiedyś że największe szanse w pozycji "na jeźdźca"

Ta pozycja nalezy wlasnie do tych niewskazanych. A to przez prawo grawitacji... Zle ulozenie.
Czytalam niedawno gdzies o tym, niestety nie podam zrodla, bo nie pamietam...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 14 paź 2004, 18:28

A ja myślę, że w tym wypadku tylko lekarz może pomóc. W każdej pozycji można zajść w ciążę. Od tyłu najskuteczniej ale jeśli Wam sie to juz tyle czasu nie udaje to pozostaje tylko lekarz.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”