Witam ciepło !!
Szukam tego już długo , poszukuje pozycji seksualnych ale nie zwykłe czy tam nie zwykłe tylko takie które daję gwarancję zajścia w ciąże poniewaz juz 4 lata się staramy o dziecko ale jak dotad bez rezultatów , znam przyczyne tej rzeczy ale sa przeciez jakieś odpowiednie pozucje co do pomocy prosze niech ktos mi pomoże z góry dziekuje i powodzenia życzę
szukam i nie moge znaleść
Moderator: modTeam
szukam i nie moge znaleść
- Załączniki
-
- GeddesAnne%20(20)m.jpg (15.35 KiB) Przejrzano 5364 razy
ania nn
Musisz napiasać cos wiecej , bo po tym mposcie ni jak ci nikt nie pomoze , byłas u lekaza
robiliscie z partnerem badania >???? mniemam iż masz tyłozgiecie macicy , ale i tu pozycja nie za bardzo pomoze ale też i nie ma własciwie wiekszego znaczenia ? pozycja to pozycja , jakos dziwne by zajscie w ciąze od tego miało zalezec , jak by tak było to małolaty juz dawno by taką znalezli by nie zachodzic w ciażę i ją stosowały zamiast gómek i tabletek anty!! czy to nie jakas podpucha
?
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- taka_jedna
- Maniak
słyszałam kiedyś że największe szanse w pozycji "na jeźdźca", na szczescie jej nie lubię
no ale jak widać po postach to chyba racji nie mam
no ale jak widać po postach to chyba racji nie mam
Ostatnio zmieniony 23 sie 2004, 01:37 przez taka_jedna, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
odp.
Też szczerze wątpię by była to kwestia pozycji, swoją drogą jeśli już to stosować taką jak inne ssaki, one przeważnie robią to tylko w celach reprodukcyjnych. Myślę że najlepsza by była pozycja w której np. Ty Leżysz brzuchem na stole np. w kuchni a Twój partner bierze Cię od tyłu. Można też wsunąć pod łono poduszkę. Nie zawsze może być to tyłozgięcie, myślę że zbyt mało Napisałas nam o swoim problemie, być może potrafilibyśmy powiedzieć więcej Gdybyś dokładniej go opisała.
Najlepsza podobno pozycja od tyłu (jak pieski :)) - wtedy nasienie pod wpływem grawitacji płynie tam, gdzie trzeba. Taką pozycję zaleca się kobietom, które nie mogą zajść w ciążę. Ale nie sądze, żeby po czterech latach prób znalazła się jakaś cudowna pozycja - lepiej chyba skonsultować się z ginekologiem.
hehe... no przecież nie ma pozycji koncepcyjnej i antykoncepcyjnej :567:
Życie cały czas mnie zadziwia... ostatnio znajomi mnie zadziwili. Starają sie o dziecko 10 lat.
Ona płodna, On płodny. Ale wysyłają do siebie przeciwciała, które zabijają plemniki. :573:
Masakra! Daliby wszystko, żeby zajść. Jakoś los im nie pozwala, mimo WSZYSTKICH lekarskich metod.
Życie cały czas mnie zadziwia... ostatnio znajomi mnie zadziwili. Starają sie o dziecko 10 lat.
Ona płodna, On płodny. Ale wysyłają do siebie przeciwciała, które zabijają plemniki. :573:
Masakra! Daliby wszystko, żeby zajść. Jakoś los im nie pozwala, mimo WSZYSTKICH lekarskich metod.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”