poziom
Moderator: modTeam
poziom
Jak myślicie, co powinna zrobić osoba samotna gdy słyszy od przyjaciół że powinna obniży poziom. Czy warto spotykać się z kimś tylko dla spotykania? Czy krzywdzi się w ten sposób drugą osobę? Czy w ogóle istnieje coś takiego jak "poziom"? :573: :573: :573:
Re: poziom
blazej28 pisze:Jak myślicie, co powinna zrobić osoba samotna gdy słyszy od przyjaciół że powinna obniży poziom. Czy warto spotykać się z kimś tylko dla spotykania? Czy krzywdzi się w ten sposób drugą osobę? Czy w ogóle istnieje coś takiego jak "poziom"? :573: :573: :573:
Znaczy sie tylko tyle, iz dają Ci do zrozumienia , ze powinienes szukać partnerki mniej urodziwej , bo sam masz wysokie w tym temacie loty , zas sam zapewne nie jestes az tak atrakcyjny , JA TO TAK ODBIERAM !!! JA !!

Poziom wcale nie musi byc taki sam ! mowa teraz tu o kwesti inteligencji itp. rzeczy , tu mozna byc z Prtnerem który ma wyzszy , albo ten poziom nizszy ! i nic sie nie stanie

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
cóz mysle ze o ile czasem przyjacielskie rady sa bardzo pomocne,to w tym wypadku chyba nie zawsze!! Kazdy z nas ma jakas wizje TEJ osoby i moze czasem jest ona zbyt "różowa" co zazwyczaj okazuje sie gdy poznajemy ta własnie osobe
ale przeciez my szukamy partnerów dla siebie a nie dla swoich znajomych! 
Re: poziom
blazej28 pisze:Jak myślicie, co powinna zrobić osoba samotna gdy słyszy od przyjaciół że powinna obniży poziom. Czy warto spotykać się z kimś tylko dla spotykania? Czy krzywdzi się w ten sposób drugą osobę? Czy w ogóle istnieje coś takiego jak "poziom"? :573: :573: :573:
A co to takiego ten 'poziom', jak to rozumieć ?
intelektualny ? rozumiem, trzerba mieć o czym rozmawiać ...
urody? gusta są różne, ideały piękna też ... każdy szuka tego co go kręci ...
materialny? to już choroba ... mam nadzieję że nie to miałeś na myśli ...
może wzrost ?

Szukanie ideału jest moim zdaniem chore z założenia, bo można czekać wieczność, poza tym nie zauważamy często tego co pasuje i jest najbliżej nas ... szukamy niewiadomo gdzie ...
Może nazwiemy to "poprzeczką"
Nie wiem po sobie widzę, że uroda to kwestia gustu. Każdemu podoba się coś innego. Do każdego typu urody da się przyzwyczaić. A poprzeczka, to takie głupie stwierdzenie, czasem rzeczywiście niepotrzebnie patrzy się na kobiety z innej półki, a może przyczyna jest w tobie... Zmień swój styl bycia, podejście do kobiet, zasady... Olej to wszystko, może się uda...
I nie myśl, że to tylko puste słowa... Mam podobna sytuacje ;p Jak coś to pisz na priv
Nie wiem po sobie widzę, że uroda to kwestia gustu. Każdemu podoba się coś innego. Do każdego typu urody da się przyzwyczaić. A poprzeczka, to takie głupie stwierdzenie, czasem rzeczywiście niepotrzebnie patrzy się na kobiety z innej półki, a może przyczyna jest w tobie... Zmień swój styl bycia, podejście do kobiet, zasady... Olej to wszystko, może się uda...
I nie myśl, że to tylko puste słowa... Mam podobna sytuacje ;p Jak coś to pisz na priv

Do rad znajomych podchodź z dystansem.
Mi kiedyś radzili, abym spróbował z taką jedną (nie nie tą z forum
) Mi się nie podobała za bardzo. Zabierałem się do niej jak pies do jeża.
I dobrze, kto wie, może bym się do dziś z nią męczył, gdybyśmy jednak "chodzili" ze sobą.
Mi też mówili, abym obniżył loty. Ja sobie sam to też mówiłem ale jakoś zawsze mi się podobały te bardziej urodziwe. Nie posłuchałem ani siebie ani ich i dalej mierzyłem wysoko - opłaciło się, bo trafiłem na naprawdę ładną dziewczynę.
Mi kiedyś radzili, abym spróbował z taką jedną (nie nie tą z forum

Mi też mówili, abym obniżył loty. Ja sobie sam to też mówiłem ale jakoś zawsze mi się podobały te bardziej urodziwe. Nie posłuchałem ani siebie ani ich i dalej mierzyłem wysoko - opłaciło się, bo trafiłem na naprawdę ładną dziewczynę.
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
- taka_jedna
- Maniak
jakoś zawsze mi się podobały te bardziej urodziwe
każdemu się podobają bardziej urodziwe
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”