Dykiel? Ja bym Tyszkiewicz dala za przykladJawka pisze:gdy spytalam kto jest kobiecy to uslyszalam kilka nazwisk m. in. Bożena Dykiel
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
O! Wlasnie, ona pali, ale z klasa...
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Moderator: modTeam
TedBundy pisze:urżnąć nie znaczy upić się do nieprzytomności
taka jak miedzy podlotkiem a dama.*Magda* pisze:A czym dla was się różnia kobiecość o dziewczęcości bo się ostatnio nad tym zastanawialam?
Bardzo dobry przykladsophie pisze:Ja bym Tyszkiewicz dala za przyklad
TedBundy pisze:yyyyy.....
na kozaka
na lansera
na Humphreya Bogarta
normalnie
lajtowo
za kierownicą
TedBundy pisze:O ile facetowi czasami wypada się urżnąć, kobiecie - w życiu!
sophie pisze:Ja bym Tyszkiewicz dala za przyklad
sophie pisze:O! Wlasnie, ona pali, ale z klasa...
Dzindzer pisze:Andrew pisze:Wybaczcie , ale nie spotkalem kobiecej osiemnastolatki
a ja spotkałam, bardziej kobieca niz niejedna 30 latke
Dzindzer pisze:czyli co chcesz by ci pod nosek puszczała pierdy nawet po bigosiku
Dzindzer pisze:a skąd to przekonanie??
bo mam mniej lat co ty
Andrew pisze:No dajcie spokój jak sie nie da wytrzymac i nie ma gdzie isc , wyjsc , to trzeba pierdnać , ale przeproscic , w koncu to jest ludzkie .
TFA pisze:, bo kobieta z estrogenem tego nie zrozumie
ja zauwazylam ze czesto kobieta uwazana jest za "niekobieca" jak umie sobie radzic w zyciu, nei potrzebuje zeby ktos sie nią opiekował, nie boi sie byle czego i nie okazuje strachu, nie wpada w panike z byle powodu. czyli taka zaradna kobitka a nie sierotka marysia
TedBundy pisze:na Humphreya Bogarta
sophie pisze:Tyszkiewicz
moon pisze:Dla mnei sierotki marysie szare myszki s a strasznie niekobiece wlasnie. A fuj!
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 390 gości