kobiety i niespodzianki
Moderator: modTeam
Maverick pisze:Czarny kolor nie wystepuje w naturze. JAk juz to bedzie to bardzo ciemny czerwony, albo farbowana.
niestety nie ma naturalnych czarnych roz ale widzialam kiedys taka jakies 7 lat temu ona byla farbowana. Ale i tak bylby to dla mnie najpiekniejszy prezent pod sloncem bo przewaznie kopuje sie biale alebo czerwone czy tez zolte kwiaty ja natomiast pragne miec Czarna Roze
nie wiem, jak czarne roze, ale widzialam w holandii czarne tulipany:)
a sama uwielbiam wszystkie kwiatki. czerwone roze troche mi sie opatrzyly, bo od pewnego pana dostawalam je na kazda okazje... sa sliczne, ale ile mozna...
a sama uwielbiam wszystkie kwiatki. czerwone roze troche mi sie opatrzyly, bo od pewnego pana dostawalam je na kazda okazje... sa sliczne, ale ile mozna...
I would go to heaven cause of the climat, but I will go to hell cause of the company.
mrt pisze:A ja to najbardziej lubię takie polne wiechyZ trawą, chwastami i takimi innymi. Naprawdę
A tak najbardziej lubię zbierać te chwasty ze swoim facetem na łące. Ciekawe, czy ten będzie lubił. No właśnie - co na to panowie? Pewnie zaraz powiedzą, że mało to estetyczne
Skąd u Ciebie takie zdanie o facetach
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
ja tam lubię wszystkie kwiatki i roślinki w domu
sam hoduję cyntrynkę - bonsai (od pestki) hehe 
Ostatnio zmieniony 12 paź 2004, 20:35 przez Hardcore, łącznie zmieniany 1 raz.
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

A ja lubie takie rzeczy zrobione specjalnie dla mnie, kartka z wierszem,list milosny, moze byc nawet serducho ulepione z plasteliny albo laurka z dedykacja, wywolane wspolne zdjecie w duzym formacie oprawione w ramke, nawet jakis swistek papieru, maly liscik z prostymi slowami "kocham Cie" schowany w torebce lub portfelu
szkoda, ze moj niema na tyle inwencji tworczej
ale jak sie niema co sie lubi... chociaz co miesiac dostaje kwiatka w dzien kiedy 1wszy raz sie pocalowalismy i zaraz zaczelismy byc ze soba..

Bo faceci rzadko śmieci zbierająMisia86 pisze:A ja lubie takie rzeczy zrobione specjalnie dla mnie, kartka z wierszem,list milosny, moze byc nawet serducho ulepione z plasteliny albo laurka z dedykacja, wywolane wspolne zdjecie w duzym formacie oprawione w ramke, nawet jakis swistek papieru, maly liscik z prostymi slowami "kocham Cie" schowany w torebce lub portfelu szkoda, ze moj niema na tyle inwencji tworczej
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”