cajmer,
dla mnie czlowiek nowoczesny to na pewno nie pedofil, gej czy inne dziwactwo jak to okresliles. Nie uznajde zadnego z nich.
Chce po prostu ci uswiadomic ze roznica wieku nie oznacza pedofilii.
Pedofilia to zmierzanie do osiagniecia korzysci seksualnej wsrod osob nieletnich.
A unas tego nie ma
Wiec nie sporowadzaj wszystkiego do jednego pojecia. Nie mysl ze majac mlodsza dziewczyne trzeba odrazu byc pedofilem. Nie mam takich zboczonych mysli jak ty na temat relacji damsko meskich.
Dlaczego w relacji z druga osoba widzisz tylko to co intymne?? Jest wiele innych waznych sfer ktore wymagaja poswiecenia i uwagi.
Zle z Toba jesli zawsze patrzysz na zwiazek tylko przez ten pryzmat.
TedBundy,
ja tez dragow nie uzywam

i nie zamierzam, chce po prostu uswiadomic wam ze trzeba czasami wzniesc sie w to co trudne i wymagajace poswiecienia. A taka wlasnie jest milosc.
Nie jestesmy robotami zeby tylko zalatwiac swoje przyziemnie potrzeby.
a co do zaslepienia. Tego we mnie nie ma. Jest upor i silna wola.
KAROLA,
tak oczywiscie, jest ta codziennosc i nie mozna kazdego dnia byc do przesady romantycznym.
Chcialem ukazac ze zwiazek to nie tylko cielesnosc bo wiekszosc z tych co sie tu wypowiada do tego sprowadza milosc. Zwiazek to prawdziwe uczucie. Bynajmniej ja tak uwazam.
a teraz specjalnie dla ciebie to co lubisz:

PROSZĘ BARDZO
Sky,
zgadzam sie, ale jak zauwazylas kazdy wali jakies podteksty.
Chodzilo mi o odniesienie sie do sprawy a nie wyrazanie pogladow typu: "dla mnie to pedofilia".
napisalem w poscie:
Proszę was o swoje zdanie na
ten temat. O wasze doświadczenia i odczucia w podobnej sytuacji.
nie prosilem w poscie o odpowiedz czy to jest pedofilia itp.
Wnioskuje, ze malo osob dokladnie slucha i czyta co sie do nich kieruje.
Lagartija,
dziekuje za zycznie mi powodzenia

... Kochałem i Kocham Ciebie jak nikt nigdy dotąd ...
Kiedyś napisałaś: