Miltonia pisze:Opis sytuacji od sedziego? Jednego????? <boje_sie>![]()
Sędziego okręgowego, może Ci coś mówi to? Chyba jednak nie, więc bzdur nie pisz
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Miltonia pisze:Wczesniej pisales, ze kazda kobieta sie obroni, chyba ze nie chce. Teraz piszesz cos innego.
Co niby innego? O czym Ty znowu pierniczysz?
Miltonia pisze:Po prostu sie nie znasz. Wiesz jak dziala psychika i cialo osoby atakowanej, w zagrozeniu zycia, z nozem przy gardle? Zdecydowanie nie wiesz, wiec sobie poczytaj.
Aż z ciekawości spytam ile było pod groźbą noża czy innej broni

Miltonia pisze:Nawet nie zauwazasz, ze rowniez w Polsce, wiekszosc gwaltow nie jest zglaszana i sa na to akurat statystyki, pochodzace z organizacji pomocowych (a i tak zanizone).
To Ty chyba tego topiku rzeczywiście nie czytałaś. Bo gdybyś czytała nie pisała byś takich bzdur
Miltonia pisze:Buc z Ciebie, ze na podstwie jednej rozmowy stworzyles teorie, ktora glosisz.
Czym to Ciebie więc tworzy że nie mając obrazu sytuacji i nie wiedząc na ile jestem zorientowany w sytuacji wyzywasz mnie od buców? Droga Pani, kultury osobistej w domu nie wpoili?
Miltonia pisze:Dlatego mowie, nie znasz sie, nie gadaj.
I vice versa, bo widzę że więcej tu Twoich domysłów niż faktów. Mili, za przeproszeniem, zamknij się jak masz pieprzyć jak potłuczona żeby tylko sobie udowodnić swoją "wielką wartość".
Miltonia pisze:A wszystko po tym jak ktos Ci cos powiedzialWyrocznia za dyche... .
O właśnie, choćby takimi tekstami się ośmieszasz i po takich rzeczach straciłem do Ciebie resztki szacunku jakie miałem. Skąd wiesz o kim dokładnie i jak często rozmawiałem? Twoja pycha i wiara w swoje "bóg wie co" po prostu rozbraja. Tak, tyllko Ty tu jesteś wyrocznią

TedBundy, nie jeden sędzia

Olecxka, w tym wypadku zwracam honor

Przepraszam Cię za to że bawi mnie "to straszne", ale po prostu nazwa ta tak na mnie podziałała. Gdybyś nazwała "Co zrobić, brat się dobierał do mnie" to bym może z mniejszym dystansem podszedł
Mysiorek pisze:No wlasnie, juz gdzies to bylo, ze "jezeli trzecia z rzedu osoba mowi Ci, ze jestes koniem- wybierz sie po dobre siodlo".
Tak, było też "Jesteś jednostką indywidualną, myśl za siebie, bo grupa nie zawsze ma rację"
runeko pisze:Dokaldnie. Nawet ta 100kilogramowa, co ja zaatakowal 50kilogramowy facet. Tu nie o to chodzi. Co jesli napastnik ma noz albo pistolet? Wtedy mozes sobie wazyc 400 kg i nie masz nic do powiedzenia.
A co jeśli go nie ma? Poza tym znów nie doczytałaś tematu. Cały czas mówię o grupie kobiet które najczęściej zgłaszają się z rzekomymi gwałtami do sądów
Miltonia pisze:Wiecie co? Przeraza mnie pisanina niektorych panow, ze wlozenie siostrze rak do majtek, przez doroslego mezczyzne (!), reki w majtki jest czyms tak sobie waznym, smiesznym, pojedynczym wybrykiem, ktory trzeba usprawiedliwic, bo piwko, zona nie kocha i takie tam. Nie mozna dawac na to przyzwolenia, nie mozna usprawiedliwiac.
Znów nie zrozumiałaś o co panom chodzi? Nie? To nie wypowiadaj takich bzdur publicznie bo tylko szkodzisz

Miltonia pisze:Powiem szczerze, ze dawno nie spotkalam sie z tak zacofanymi, szkodliwymi, niczym nie popartymi wypowiedziami na taki tamat.
Bo dawno tu nie pisałaś

[ Dodano: 2006-07-31, 09:03 ]
jabłoń pisze:I co teraz powiecie Panowie Piskacz i Andrew ?! <wsciekly>
Że większych bzdur niczym nie popratych w życiu nie widziałem