Dzisiejsza nietrwałość związków

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 lip 2006, 21:12

Mikis pisze:Sam pisesz idiotyzmy, tacy jestescie madrzy ale zaden z was nie przyznalby sie nawet do zdrady, tacy z was maczoooo

Nigdy nikogo nie zdradzilem, sam bylem wielokrotnie zdradzany przez jedna kobiete. I co ty na to ?

[ Dodano: 2006-07-25, 21:17 ]
Zreszta co to w ogóle za dziecinne pieprzenie ? sa ludzie i parapety, niewazne czy kobieta czy mezczyzna ! Zreszta nie chce nic mowic, ale nawet na tym forum wyraznie widac ile jest postow facetow ktorzy zostali zrobieni w ch... a ile postow kobiet. osobiscie nie przypominam sobie zadnego posta kobiety na ten temat. zawsze tylko "pojechala na impreze, czy powinienem ja puscic" , "dziewczyna flirtuje na gg z innym" , "wyjechala za granice i nie wrocila". I wszystko posty facetow.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 25 lip 2006, 21:18

napiszę posta wedle logiki Mikis: przejdźmy ad rem:

kobiety, z którymi spotykałem się poprzednio regularnie okazywały się durnymi idiotkami. Mentalnymi gówniarami, pełnymi niezdecydowania i wychodzącej z czasem głupoty. Nie potrafiące okazywać emocji, nie mające pojęcia o stworzeniu normalnego związku. Lubiące kasę, dojące mnie jak bankomat itd.

Miło tak generalizować? Dorośnij <hahaha>
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
tarantula
Weteran
Weteran
Postautor: tarantula » 25 lip 2006, 21:18

TFA pisze:osobiscie nie przypominam sobie zadnego posta kobiety na ten temat

Zapraszam do mojego.
"Babcia Weatherwax nigdy się nie gubiła.
Zawsze doskonale wiedziała, gdzie się znajduje,
czasem tylko nie była pewna, gdzie jest wszystko
inne."
Mikis
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Mikis » 25 lip 2006, 21:21

Dlaczego faceci zdradzaja... bo im czegos brakuje w zwiazku, itp tak samo jest z kobietami!
To po co wybaczyles za pierwszym razem? Bo zapewniala ze juz tego nie zrobi, plakala, blagala, gdyby Cie kochala nigdy by Ci tego nie zrobila, nie dalaby sie nawet dotknac innemu facetowi a co dopiero pojsc z nim do lozka!
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 lip 2006, 21:22

Mikis pisze:To po co wybaczyles za pierwszym razem? Bo zapewniala ze juz tego nie zrobi, plakala, blagala, gdyby Cie kochala nigdy by Ci tego nie zrobila, nie dalaby sie nawet dotknac innemu facetowi a co dopiero pojsc z nim do lozka!

Sek w tym ze dopiero po rozstaniu sie dowiedzialem ze bylem zdradzany :] a rozstanie byloz innego powodu.
Mikis
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Mikis » 25 lip 2006, 21:23

Sam dorosnij <zalamka>

[ Dodano: 2006-07-25, 21:30 ]
Nie portafisz odroznic kiedy kobeta darzy Ci prawdziwym uczuciem a kiedy chce od Ciebie tylko kase wyciagnac... po co dajesz sie doic jak bankomat, nie umiesz powiedziec " NIE"
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 lip 2006, 21:32

tarantula pisze:Zapraszam do mojego.

No widzisz i razem z Mikis masz takie zdanie, bo same zostalyscie skrzywdzone, tak jak ja. Ale ja nie generalizuje piszac ze wszystkie kobiety to swinie i zdrajcy ! :| bo wiem ze to dziala w obie strony, ze sa dobrzy i zli ludzie, a nie ze moja plec jest cacy a baby to swinie.
Awatar użytkownika
ptaszek
Weteran
Weteran
Postautor: ptaszek » 25 lip 2006, 21:43

TFA pisze:Zreszta nie chce nic mowic, ale nawet na tym forum wyraznie widac ile jest postow facetow ktorzy zostali zrobieni w ch... a ile postow kobiet. osobiscie nie przypominam sobie zadnego posta kobiety na ten temat. zawsze tylko "pojechala na impreze, czy powinienem ja puscic" , "dziewczyna flirtuje na gg z innym" , "wyjechala za granice i nie wrocila". I wszystko posty facetow.

Niekoniecznie musi to wskazywać na to, że kobitki częściej robią w konia facetów niż na odwrót. Może sporo z nich po prostu nie żali się na forach internetowych :)

Ale ja nie generalizuje piszac ze wszystkie kobiety to swinie i zdrajcy ! bo wiem ze to dziala w obie strony, ze sa dobrzy i zli ludzie, a nie ze moja plec jest cacy a baby to swinie.

I dobrze. Nie można brać wszystkich jedną miarą :/ To n i e z d r o w e <wazne>
"Jeśli traktujesz życie ze śmiertelną powagą, nie licz na wzajemność" [A. Mleczko]
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 lip 2006, 21:45

ptaszek pisze:Niekoniecznie musi to wskazywać na to, że kobitki częściej robią w konia facetów niż na odwrót. Może sporo z nich po prostu nie żali się na forach internetowych

Co nie zmienia faktu, ze istnieja takze zle kobiety a nie tylko faceci.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 lip 2006, 21:49

ptaszek pisze:Niekoniecznie musi to wskazywać na to, że kobitki częściej robią w konia facetów niż na odwrót. Może sporo z nich po prostu nie żali się na forach internetowych
Dziewczyny najczesciej sie zala przyjaciolkom :]

TFA pisze:Co nie zmienia faktu, ze istnieja takze zle kobiety a nie tylko faceci.
To jest w sumie oczywiste, ludzie sa rozni, plec nie ma nic do rzeczy :] Choc szkoda, ze niektorzy tego nie widza, i maja swoja wizje swiata :>
Mikis
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Mikis » 25 lip 2006, 21:50

To ze mowie ze faceci czesciej zdradzaja nie oznacza ze dziewczyy sa swiete, tak nie jest!
Normalnie jak patrze na te wszystkie malolaty, niektore majac juz 13 lat, to po prostu SZOK <wsciekly> upijaja sie na imprezach, pala jednego za drugim i same wlaza na facetow tak to sie teraz porobilo, dziewczyny sie nie szanuja i najczesniej faceci to wykorystuja... !
Mam dopiero 24 lata albo juz 24 lata, ale nie prypominam sobie zeby "za moich czsow" tak bylo.
Czasami mysle ze to ja jestm jakas dziwna, dla mnie facet zajety to facet zajety-nieosiagalny, koniec i kropka.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 lip 2006, 21:56

Mikis pisze:To ze mowie ze faceci czesciej zdradzaja nie oznacza ze dziewczyy sa swiete, tak nie jest!

Ale powiedz skad masz takie info ze faceci czesciej zdradzaja ?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 25 lip 2006, 22:02

Mikis pisze:Mam dopiero 24 lata albo juz 24 lata, ale

Ale jednak masz 19 lat i innego nicka, tu.
Masz czas na przemyślenie i pogadanie z adminem.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 25 lip 2006, 22:17

TedBundy pisze:kobiety, z którymi spotykałem się poprzednio regularnie okazywały się durnymi idiotkami. Mentalnymi gówniarami, pełnymi niezdecydowania i wychodzącej z czasem głupoty. Nie potrafiące okazywać emocji, nie mające pojęcia o stworzeniu normalnego związku. Lubiące kasę, dojące mnie jak bankomat itd.

Ted, z całym szacunkiem, ale spotykałeś się z takimi kobietami, bo takie przyciągałeś. Rozumiesz sedno? Żeby spotkać na swojej drodze kobietę, na którą czekasz w podświadomości, to trzeba samemu zmienić się. Jednak napisałeś to w formie przeszłej, więc rozumiem, że to już nie wróci :)
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”