Sami powiedzcie ?(ach te kobiety )

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Sami powiedzcie ?(ach te kobiety )

Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 08:44

Ciekawym jest waszej opini w pewnej sprawie , a scisle mówiąć chodzi o kontakt damsko meski ! . Jest tak dziewczyna znamy sie długo , ma 24 lat zna mnie , zna moją zone , widujemy sie bardzo czesto , a ze ze mnie jak wiecie kobieciarz :D prubuje ja złowic od lat 3 ale ni cholere nie moze mi sie to udac ! Ale ???
Dziewczyna wie iż che ją , ze tak powiem ale zachowuje sie dziwnie , bo odmawia ! ale dziennie ma od niej po 3 sygnały na komurkę (wiem to jeszcze nic nie znaczy ) Zaczeło sie dwa lata temu , zadzwoniła i powiedziała iż che bym pojechał z nia na zakupy , wybrac sukienkę ! , wiec pojechałem bom uczynliwy facet , oczywiscie po drodze kusiłem ją by zachaczyc o Holtelik , niestety odmówiła z usmiechem mówiać ze ja tylko o tym samym ! :D Wybrałem jej dwie sukienki które to przymierzała w przymierzalni , chciałem wejsc tam z nia ale mnie delikatnie wypchneła , wiec poszedłem poszukac jeszcze ładnych sukienek które aoNA POTEM BY PRZYMIERZYŁA , znalazłem jeszcze trzy .gdy zaś ona załozyła sukienkę odsłaniała kotare a ja ja ogladałem i decydowałem o kupnie czy też nie , po takich dwóch przymiarkach , gdy do przymierzenia było jeszcze trzy sukienki , wzieła mnie za rekę i wciagneła do przymierzalni , no izaczeła sie rozbierac by przymierzyc te trzy ! no i wiecie biała bielizna , stringi ! :D wiec ją jak sie rozebrała przytuliłem by cos zdziałac ! , ale i tu znowu mnie odtrąciła , wiec dałem spokoj (myslałem iz woli troche ze tak powiem byc brana na ostro , wiec zanim odpusciłem to troche przytrzymałem , ale jednoznaczne sygnały -NIE - !spowodowały zaprzestanie mych działan ) poprzymierzalismy te sukienki i poszlismy dalej , zaprosiła mnie na piwo , odwiozłem Panne do domu wzystko oki , to było gdzieś dwa lata temu , Potem jeszcze dzwoniła , zapraszała na piwo , chodzilismy na nie bo w sumie mieszkamy niedaleko od siebie wiec widywalismy sie bardzo czesto a ja za kazdym razem powtarzałem mą propozycję . ona zas ciągle puszcza te sygnały na komurkę , Rok temu była na wakacjach i tu wyobrazcie sobie iż zaprosiła mnie bym do niej przyjechał , a ze jezdze na Lubin co sobotę prawie to miałem blisko , dzwoniła dwa razy i zapraszała --- :566: Nie pojechałem ! Jak przyjechała to mówiła ze klipa ze mnie bo nie przyjechałem ! wiec znowu moje ponowienie propozycji , znowu odmowa ! miedzyczasie wiele razem wspólnie wypitych Piw i spotkan na stopie kolezenskiej ! Teraz ma Zona pojechała nad moze , ona o tym wie ! dzwoni do domu zona odbiera telefon i woła mnie bo jak mówi dzwoni (nazwijmy ją KASIA ) I ZAPRASZA cIE NA RANDKĘ !! no sie z nia umówiłem na 19 :00 spotykamy sie wiec jej mówie no Kaska nareszcie wiec do którego hoteliku Cie mam zabrać?? :D Ona znowu sie usmiecha i mói ze do kawiarni na piwo mnie zaprasza , mówie wiec iz miała to byc randka i ze mnie zna juz tyle czasu , wiec gdzie ten sex .....mówie :D Na piwie sie dowiaduje iż chce bym ja zawiuzł na wakacje samochodem bo nie ma czym jechać i ze jak chce to mogę tam z racji tego iz w domu jestem sam zostac z nia z trzy dni :546: Niestety musiałem odmówic z racji iz mój samochód po ostatniej eskapadzie puscił olej z automatycznej skrzyni , w prawdzie juz jest wszystko oki , ale musze go jeszcze poobserwowac , zanim wyjedzie na dłuższa trasę . Dodam iz dziewczyna nie jest swieta , juz w podstawówce rozrabiała z chłopakami :D a i potem podobno też ostro ! ale jak zwykle ja nie biore tego co gadają za prawde choc na pewno wiele w tym co gadaja prawdy jest ;) Sama mnie za kazdym razem całuje jak sie witamy i zegnamy itd. :546: Acha na drugi dzien po tej mej odmowie zawiezienia zadzwoniła iz nie jedzie juz na te wczasy ! :547: i byc tu mądry i pisz wiersze człowieku !! ;)
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 11 sie 2004, 08:52

WOW. Krzyś się w końcu rozpisał :)
Ile razy juz pisałeś jak tu zrozumieć kobiety.
Wiesz, że u mnie to nie wchodzi w grę jak z kimś jestem na poważnie. Wiem, że u Ciebie jest inaczej.
Może to jedna z tych kobiet które nie lubią pytań wprost o seks? Może ona rzeczywiście chciała abyś z nia pojechał i dopiero w nocy obudziłaby się w niej kocica? Nie wiem.
Ale próbuj. Masz teraz trochę wolnego czasu to Ty ją zaproś do siebie.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 09:02

Co do tego , ze to jedna z tych co nie lubia pytan wprost o sex ? cóz nie tylko tak próbowałem i nie tylko takie jak opisałem rzeczy sie działy , ale by to wszystko opisać bo ta sytuacja trwa 3 lata zajeło by mi to wiele czasu i miejsca na serwerze :547:
TERAZ TO JA JUZ JA NIE CHCE !! JAK TO MÓWIE ZAWSZE MOGE ZABIEGAĆ O KOBIETE , ALE BEZ PRZESADY ! SĄ INNE ! :547: :564:

tez tak własnie mysle jak Sue ! dlatego też jej juz o tym rok temu powiedziałem , co nie zmienia faktu iz dalej ja podrywam , zapraszam , stwarzam sytuacje , itd, teraz ja sie też bawie !! ;)
Ostatnio zmieniony 11 sie 2004, 09:05 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 11 sie 2004, 09:04

Jest tak - ewidentnie na Ciebie leci, tylko Ty nie umiesz się za to zabrać. Żadnej kobiecie nie proponuje się sexu w ten sposób! Jesli jest okazja bez zbędnych słów bierzesz ją delikatnie za podbródek i całujesz, potem wsadzasz ją do samochodu i wieziesz w siną dal. ;) <- to tak oględnie. Tego czego musisz się wystrzegac to textów typu: "Choc na małe bzykanko". Chocby nie wiem jak dziewczyna była napalona i zdecydowana, jeśli powiesz coś takiego nawet w najbardziej gorącym momencie, ona (aby zachować twarz), powie "nie"! Nie mów tego w ogóle. Taki doświadczony Krzyś, a jeszcze się tego nie nauczył? Kobiety sa pokrętne :)
Jest też opcja opisana przez Sue - tylko po co ona tak często przejmuje inicjatywe? W koncu by jej się chyba znudziło. Może tez miec czyste sumienie, ze nic od Ciebie tak naprawde nie chce, dlatego bez oporów dzwoni do domu itd.
Acha - do forumowiczów, którzy odpowiedza na ten topic: nie moralizowac Krzysiowi, ze ma żonę itd. On jest niereformowalny :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 09:09

gracja pisze:Jest tak - ewidentnie na Ciebie leci, tylko Ty nie umiesz się za to zabrać. Żadnej kobiecie nie proponuje się sexu w ten sposób! Jesli jest okazja bez zbędnych słów bierzesz ją delikatnie za podbródek i całujesz, potem wsadzasz ją do samochodu i wieziesz w siną dal. ;) <- to tak oględnie. Tego czego musisz się wystrzegac to textów typu: "Choc na małe bzykanko". Chocby nie wiem jak dziewczyna była napalona i zdecydowana, jeśli powiesz coś takiego nawet w najbardziej gorącym momencie, ona (aby zachować twarz), powie "nie"! Nie mów tego w ogóle. Taki doświadczony Krzyś, a jeszcze się tego nie nauczył? Kobiety sa pokrętne :)
Acha - do forumowiczów, którzy odpowiedza na ten topic: nie moralizowac Krzysiowi, ze ma żonę itd. On jest niereformowalny :)

GRACJO ! NAPRAWDE MYSLISZ IZ JESTEM TAKI DENNY W TE KLOCKI ?? ZE MÓGŁBYM, KOBIECIE KTÓRA SIEDZI W SAMOCHODZI OBOK POWIEDZIEĆ CHOC NA MAŁE BZYKANKO ! :567: w sina dal juz też była zabrana i nić , romantyczna kolacja też była i nić ! wszystko było !
Tak jak Sue pisze ! nic inaczej !
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 11 sie 2004, 09:14

to "bzykanko" to była przenośnia :)
W takim razie masz odpowiedz :) Musisz o nią przestać zabiegac, nawet jesli sie z Tobą nie przespi, pozstanie jej jakaś nutka goryczy ;) Chyba, ze jest tak dobrym graczem, że w mig Cię wyczuje :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 09:20

SueEllen pisze:Wow!
Wreszcie się zgadzamy. :564:

To kiedy zabierzesz mnie na piwo? ;)

Ona nigdy nie miała zamiaru iść z Tobą do łóżka. Niektóre kobiety najbardziej na świecie lubią flirtować, rozpalać i zostawiać. Nic ich tak nie rajcuje jak rozpalony, niezaspokojony i bezradny jak dziecko facet...

W kwesti piwa , moze być nawet dzis ! ;)
Ale też w kweti napalenia , nie jest to znowu aż taka gwiazda ;) bym był az tak napalony , a upust swemu n..... mam gdzie dac !! :D :D :D ;) ;) ;)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 09:27

Tylko nie karm tego malenstwa za długo piersią , bo bedziesz go karmic do lat 3 , albo nawet 4 rech :547: :564:
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 09:49

A ni podłacza sie czasem , bo ja sie podłączałem do swj kobietki , tak ze miała obie rece zajete ! i powiem wam , ze strasznie syte to mleczko , były dni ze tylko to ssałem !! nic wiecej, no oprócz kawy i piwa , ale mowa o jedzeniu ! Ma Pani tylke tego miała ze obu nas wykarmiała wtedy :564:

Maja uwaga taka skromna! , karmic dopóki nie zacznie chodzić
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 11 sie 2004, 09:55

Och Krzysiu, a tak łatwo się pisało - tego Kwiatu pół światu - a Pani wodziła Cię za nos spory kawał czasu.
Nie będę moralizował, bo jak już Sue napisała to nie miejsce na takie teksty, ale podziwiam Cię za wytrwałość.
Wyczuła Cię Pani niechybnie i dlatego ja nigdy nie proponuję, nawet gestem, całkowitego zbliżenia - może przyjdzie mi to z wiekiem. Póki co ograniczam się do rozpalania i to bardziej zmysłów, fantazji itd., a potem to się już dzieje, a raczej działo.
Twoja historyjka utwierdza mnie w tej taktyce, poza tym nigdy nie chcę, by kobieta poczuła się urażona, choć w Twoim przypadku Ona naprawdę dobrze się bawiła.
Pozdr :564: :562:
;)...
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 11 sie 2004, 10:38

To trzeba w jakims momencie dzieciaka odlaczac? Przeciez to mleko jest dla niego najlepsze, a i im dluzej ssie to tymm mniejsze ryzyko raka persi...
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 11 sie 2004, 10:55

łomatko dla mnie widok kobiety karmiacej piersia jest niczym fajnym. wręcz niesmaczne jest dla mnie jak widze młoda mama z cycem na wierchu karmiaca w miejscu publicznym. zero obciachu, nie moglabym tak. co do ssania piers przez faceta....bleeh.

a wracając do sytuacjk Krzysia, zgadazm sie z Sue, ewidentna zabawa. Fajna gierka ale zastanawiam sie co by bylo gdybys przestal okazywac jej tyle zainteresowania. panna by sie zastanowila o co chodzi i moze ona zaczela by Cie adorowac a wetdy ktoz to wie, moze i sex b byal ;)
jest tez druga opcja, dala by sobie spokoj.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 11:03

Nie prawda ze nie smaczne 1 mnie tam smakowało ! :562:
krzys pisze:
lorenzen pisze:Och Krzysiu, a tak łatwo się pisało - tego Kwiatu pół światu - a Pani wodziła Cię za nos spory kawał czasu.
Nie będę moralizował, bo jak już Sue napisała to nie miejsce na takie teksty, ale podziwiam Cię za wytrwałość.
Wyczuła Cię Pani niechybnie i dlatego ja nigdy nie proponuję, nawet gestem, całkowitego zbliżenia - może przyjdzie mi to z wiekiem. Póki co ograniczam się do rozpalania i to bardziej zmysłów, fantazji itd., a potem to się już dzieje, a raczej działo.
Twoja historyjka utwierdza mnie w tej taktyce, poza tym nigdy nie chcę, by kobieta poczuła się urażona, choć w Twoim przypadku Ona naprawdę dobrze się bawiła.
Pozdr :564: :562:

Nie ma obaw , nie działa sie nic czego bym nie był swiadom , albo nie miał na to ochoty , wiec nie do konca mnie aż tak wykozystywała , miałemczas i chec to z nia bywałem ! ot tyle ! a ze przy okazji podrywałem cóż , nie zaszkodi ! :D

Krzys, bystry facet jestes, z pewnoscia umiesz edytowac wlasne posty ale Ci sie nie chce. No chyba ze przyznasz, iz nacisniecie na jeden przycisk jest az takie trudne :) A jak zapominasz to naklej karteczke na monitorze z zacytowanym 6 punktem regulaminu.
Maverick

Ach te przyzwyczajenia , masz racje , musze sie poprawic , sorki ! :564:
Ostatnio zmieniony 11 sie 2004, 11:44 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 11 sie 2004, 14:46

SueEllen pisze:P.S. To nie Tobie ma się podobać :P

facetom zawsze sie podoba, to cyckomaniacy :D
staram sie nie robic czegos co mi sie nie podoba.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 11 sie 2004, 18:17

3 lata?! Matko, gdybyś ją kręcił, to już byście wylądowali w łóżku. A tak to pewnie trzyma Cię w odwodzie i zawraca głowę, jak wszystko, co bardziej interesujące, powyjeżdżało, bo sezon ogórkowy ;)
Albo ona nie do zaciągnięcia do łóżka, albo... nie ten poziom. A że żadna piękność? Ech, gdyby to zawsze tak od urody zależało, to eks by mnie w tyłek nie kopnął ;)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 sie 2004, 18:28

SueEllen pisze: Poza tym, mleko ludzkie jest niesmaczne!!!

No to może kwestia gustu, bo mnie bardzo smakowało, tak jak Krzysiowi.
A początki były takie, że musiałem obciągnąć pierś, bo padła obciągarka. No i od tej pory ja robiłem za obciągarkę.

A co do meritum... tak jak Sue... bawi się Tobą krzyś.
Dodam jeszcze, że boi się wymiśkować się z Tobą, ponieważ, możesz pomyśleć, że już ją "zaliczyłeś" i skończy Jej się "eldorado" np. z dostawą na wczasy.
A tak... ma Cię na "haku", a teraz macie się nawzajem i może być fajna zabawa, ale w sumie jednostronna, bo Ciebie "skręca", a Ją nie.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 11 sie 2004, 23:03

ZASRAZ ZARAZ mnie tam nic nie skreca ! tak sie składa iz mam kochanke i ona też zna ten problem , zas KASIA wie o mej kochance , to bardziej skomplikowane niz myslicie , nikt mnie nigdy na haku nie miał i miec nie bedzie , nie jestem typem faceta którego mozna na nim miec !!! Nie ma mnie też w obwodzie bo siedzi w domu dopóki ja lub ma zona z nia na piwo nie pujdzie lub na spacer , juz predzej ma mnie dla zabicia czasu ! alboi dobrze sie czuje w mym towazystwie ! Mnie tam w sumie wisi czy mi da czy nie a wrecz juz nie chce ! chodzi o to by ja zrozumieć !??? bo ni cholere nie umiem ! ale opisac wszystkiego też sie nie da ! :564:
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 11 sie 2004, 23:33

No to może jest mitomanką?
A zarazem fajną koleżanką?
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
lorenzen
Maniak
Maniak
Postautor: lorenzen » 11 sie 2004, 23:38

Ja obawiam się, że Mrt ma rację - jesteś, czy byłeś Krzysiu zapychaczem sezonu ogórkowego.
Ale jak powszechnie wiadomo rola ogórka w ręku kobiecym może być całkiem intereseująca :570:
;)...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 sie 2004, 00:04

Nie juz predzej Sue ma racje ! :564:
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 12 sie 2004, 09:20

zaraz zaraz, czegos chyba nie dopatrzyłam. Krzysiu masz zone, kochanke i krecisz KASIE ? :546:
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you

pracocholik
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: pracocholik » 12 sie 2004, 10:03

Krzys po prostu działa troszkę extreme... Nie chciałbym być złym prorokiem, ale któregoś dnia obudzi się sam, jak się 3 panie zgadają :D
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 12 sie 2004, 11:06

Trzy ??? zler policzyłeś ! no tak ale skad masz niby wiedziec :564: :547: Jak juz pisałem , to co z tego iz mam zonę kochanke i krece Kasie , kasia mnie juz nieinteresuje , jak wynika z mych wczesniejszych postów , mówiłem iz teraz ja sie zabawiam :547: Gdyby sie teraz zgodziła , odmóiwił bym i tyle !! Obudze sie sam ? och co to bedzie za ulga !! , tego kwiatu pół swiatu zawsze sie jakaś znajdzie ! bez przesady , poza tym jestem tak niesamowicie miłym facetem iz nigdy sam nie zostane ! :547: :547: :547: Gdybym traktował kobiety przedmiotowo to mogło by sie i tak zdazyc ! ale ze na moje nieszczescie zawsze sie wkradnie w to uczucie , wiec mam przerąbane , gdybym też był taki zły , byłe kobiety nie utrzymywały by ze mna kontaktu ,a tak nie jest ! :547: Zycie to nie bajka ! czasem jest bardziej zagmatwane nizli na to wyglada ! :564:
pracocholik
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: pracocholik » 13 sie 2004, 01:25

"Niestety" masz troszkę racji ;)
Chodzi o to że są tacy panowie, którzy żeby nie wiem jakie krzywdy kobietom uczynili i tak ciągle mają jakąś (przynajmniej jedną :D) partnerkę.
Są również tacy, którzy żeby nie wiem jak się starali nawet jednej nie mają...
I gdzie sprawiedliwość??
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 13 sie 2004, 09:04

Jak to gdzie ??? w niebie !! :547:
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 13 sie 2004, 13:10

Jak to gdzie ??? w niebie !!

I to też, niestety, w Boskim rozumieniu :( A Boska logika jest chyba trochę inna niż ludzka :(

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”