zwiazek ze starszym facetem...

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 16 lip 2006, 14:38

alkimja pisze:....na zaufanie i milość do niego pracowałam caly rok.....i dopiero teraz jest miedzy nami bez żadnych konfliktów....

za mało , za krótko
i .....
oczywiscie - wszystko sie zmienia i nic nie trwa wiecznie .
Co nie znaczy , ze Wam sie nie uda ! zreszta samam zobaczysz o co mi chodzi <browar>

[ Dodano: 2006-07-16, 14:39 ]
*qbass* pisze:[OT]
Dlatego pisalem i raz jeszcze napisze .... niektórym to sie wydaje , iż wszystko wiedzą
Dlatego Andrew, oświecaj Nas wraz z każdym napisanym postem... <browar>
Nie gniewam sie , ani sie nie obraziłem.
<browar> [/OT]

Nie mam zamiaru ! to zbedne po prostu
nalezy sie po prostu powstrzymywac od wypowiedzi , sugerujac sie jakimis stereotypami
Nie mozna wiedzic co mi sie znudziło , wiec takie załozenie z góry jest błedne , kapito!?? <aniolek>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 16 lip 2006, 17:12

zagubiona_wenus pisze:dziewczyna ma 17 lat i nie ma być prawa z 31 latkiem bo jest niedojrzała? skąd możemy wiedzieć czy jest dojrzala czy nie?
Ja tak nie powiedzialm. A neich sobei bedzie jej tylek mnie nie obchodzi. Chodzi mi wylacznie o to ze pisze jakby juz wszytsko przezyla i byla wielce madra <belt> nie lubie takich ludzi ohhh co to ja nie jestem. Dorosla jestem tylko w dokumentach - no i co Ty na to? Boze 17lat ma a zachowuje sie jakby wszytskie rozumy pozjadala. O to mi chodzi.
alkimja pisze:zagubiona_wenus:nie poniżajmy sie już lepiej przed nimi.....
ONA sie nie poniza...a dalej to juz przemilcze....
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 16 lip 2006, 21:49

Lagartija, w pewnym sensie masz racje bo niektóre wypowiedzi nie są zbyt dojrzale ;) ale dajmy dziewczynie szanse :) niech wierzy w miłość ;)
grzeczne dziewczynki idą do nieba... niegrzeczne idą tam gdzie chcą!
Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 16 lip 2006, 22:01

zagubiona_wenus pisze:Lagartija, w pewnym sensie masz racje bo niektóre wypowiedzi nie są zbyt dojrzale ;) ale dajmy dziewczynie szanse :) niech wierzy w miłość ;)

pozwole sobie tak cicho i niesmialo zauwazyc ze to wasze wypowiedzi wlasnie takie sa.

no toz to szansy nikt jej nie zabiera, ale troche pomyslunku, mniej buty i bedzie o-k <pijaki>
Tongue is dumb from all the drugs
Thank God! I Can't react!
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 16 lip 2006, 22:07

pozwole sobie tak cicho i niesmialo zauwazyc ze to wasze wypowiedzi wlasnie takie sa.
A mozna wiedziec dlaczego tak uwazasz?
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
KAROLA
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: KAROLA » 16 lip 2006, 23:39

Lagartija pisze:
A mozna wiedziec dlaczego tak uwazasz?

mowilam o zagubionej wenus i tej krzyczacej kolezance... alkimji. naprawde musze uzasadniac? <pijak>
Tongue is dumb from all the drugs

Thank God! I Can't react!
Myszka:)
Bywalec
Bywalec
Postautor: Myszka:) » 17 lip 2006, 00:18

co do takich związków to powiem wam, iż uważam, że ta 17-sto latka może mieć więcej tematów do gadania z 31-latkiem niż taka dziewczyna (a raczej kobieta już), która ma 28,29 lat.
Mogą mieć wspólną pasje, która ich bardzo do siebie zbliża, podobne przeżycia, sytuacje rodzinną...no,może w jego przypadku to już przeszłość, ale to przecież zostaje na całe życie. Podobne problemy- to wszystko zbliża.
Ja znam parę, gdzie dziewczyna ma 14 lat a facet 30, są razem i jest im ze sobą bardzo dobrze. Ale muszą się z tym ukrywać, przed polskim społeczeństwem, bo ludzie tego nie zaakceptują. Ta różnica wieku się troszke zamaże, gdy ona bedzie mieć dajmy na to 20 lat... już ludzie nie będą tak bardzo zwracać na to uwagi.
Ja tego nie krytykuje bo znam ich, jemu nie zalezy na seksie, tylko na prawdziwym uczuciu, z seksem bedzie musial i tak poczekac.
Ale z drugiej strony uważam, że to bardzo ryzykowne.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 17 lip 2006, 00:25

Ja znam parę, gdzie dziewczyna ma 14 lat a facet 30,
<boje_sie> On mógłby prawie być Jej ojcem <pijak>
Bywalec
Bywalec
Postautor: Myszka:) » 17 lip 2006, 00:37

mógłby...
ale jest jej facetem.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 17 lip 2006, 00:43

Ja sie tylko zastanawiam czym sie kieruja tacy 30 latkowie co wiaza sie z 14 latkami, bo nie wierze w ich szczere intencje.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Bywalec
Bywalec
Postautor: Myszka:) » 17 lip 2006, 00:54

no,a jeśli są szczere? Tzn. chodzi mi o to, że on nie szukał tej dziewczyny. po prostu to był zbieg okoliczności. Bardzo lubieli ze sobą rozmawiać w internecie, później się spotkali... i tak zostało. Spotykają sie nadal i są szczęśliwi. A on naprawde jest w porzadku i ma szczere intencje.
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 17 lip 2006, 09:39

Myszka:) pisze:A on naprawde jest w porzadku i ma szczere intencje.
A ile czasu sa razem?
...Te Quiero Mi Amor...
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 17 lip 2006, 10:08

KAROLA pisze:mowilam o zagubionej wenus i tej krzyczacej kolezance... alkimji. naprawde musze uzasadniac?

bardzo prosze zacytuj która moja wypowiedź była niedojrzała, bardzo mnie to interesuje
Bywalec
Bywalec
Postautor: Myszka:) » 17 lip 2006, 10:45

Lagartija pisze:
Myszka:) pisze:A on naprawde jest w porzadku i ma szczere intencje.
A ile czasu sa razem?

Pół roku.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 lip 2006, 10:57

To naprawde za mało by miec , byc przekonanym o jego intencjach
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 17 lip 2006, 10:58

Myszka:), ale jednak 14-latka to jeszcze prawie dziecko, rzeczywiście jak bedzie miała troszke więcej lat chociażby 17 :) to jakoś inaczej zabrzmi, ja chyba też nie byłabym w stanie zaakceptować takiego związku i uwierzyć w jego szczere intencje, no ale okaże się jak minie troche czasu
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 17 lip 2006, 11:00

Myszka:) pisze:Ja znam parę, gdzie dziewczyna ma 14 lat a facet 30,

Do napaleńców antypedofilskich ( <hahaha> ) - TO, to już jest związek mogący ewentualnie podpadać pod zainteresowanie prokuratury :P
soul of a woman was created below
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 lip 2006, 11:03

Intenscje takowe sa mozliwe , mój sasiad za obecną zona "ogladał sie " co byscie nie zrozumieli opacznie od jej narodzin ! tak tak od narodzin bowiem gdy sie rodzila mial 22 lata , dzis są razem dzieki zrzadzeniu losu , sasiadka dzieciata z pierwszego małzenstwa stała sie wdowa , jak i sasiad , zona jego po dlugiej chorobie umarła , która to nosił na rekach bo chodzic nie umiala , słowem piekan chistoria gdyby ja tak calkiem od poczatku opowiedziec . dzis są razem mają wspulnie dziecko , i są naprawde szczesliwi
Awatar użytkownika
Lagartija
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Lagartija » 17 lip 2006, 11:18

Dobra powiem tak pedalow i les jeszcze toleruje. Ale pedofilow nie!! Nie wierze w takie zwiaki za duza przeprasc emocjonalna i w ogole no!! Za 10 lat sie odezwij i powiedz czy sa szczesliwym malzenstwem. Poza tym pol roku to nic. Nie rozumiem takich zwaizkow juzbardziej ta 17latka + 31latek...
Bywalec
Bywalec
Postautor: Myszka:) » 17 lip 2006, 11:22

a ja jestem pewna, że ma dobre intencje. I nie zmienie zdania, znam go. Tacy ludzie rzadko sie zdarzają!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 17 lip 2006, 11:23

oczywiscie , ja jestem tego przykładem tez jest róznicy pomiedzy nami 20 lat i co ? ano pstro juz 4 lata razem .
Bywalec
Bywalec
Postautor: Myszka:) » 17 lip 2006, 14:22

Lagartija pisze:Za 10 lat sie odezwij i powiedz czy sa szczesliwym malzenstwem....

Janse, odezwe się. Jestem pewna, że będą, jeśli nic się wczesniej nie popsuje.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 17 lip 2006, 14:24

Myszka:) pisze:Jestem pewna, że będą, jeśli nic się wczesniej nie popsuje

Za 10 lat to ona juz go w rogi zrobi :] i dobrze bo prawda jest taka ze ten gosc tylko jej mlodosc zabierze.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
paula19
Maniak
Maniak
Postautor: paula19 » 17 lip 2006, 15:59

Sir Charles pisze:Myszka:) napisał/a:
Ja znam parę, gdzie dziewczyna ma 14 lat a facet 30,

Do napaleńców antypedofilskich ( ) - TO, to już jest związek mogący ewentualnie podpadać pod zainteresowanie prokuratury

Nie 16 lat różnicy to już przesada, przeciez to inne pokolenia... Choć gdyby to się działo później, gdyby dziewczyna była starsza to by było co innego. A tak paranoja....
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
Awatar użytkownika
zagubiona_wenus
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: zagubiona_wenus » 17 lip 2006, 16:07

Myszka:) pisze:Jestem pewna, że będą, jeśli nic się wczesniej nie popsuje.

ona dorośnie a on poszuka innej małolaty bo ta bedzie już za stara <fuckoff> <fuckoff>
Awatar użytkownika
tweetuś_18
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: tweetuś_18 » 17 lip 2006, 16:14

TFA pisze:Ja sie tylko zastanawiam czym sie kieruja tacy 30 latkowie co wiaza sie z 14 latkami, bo nie wierze w ich szczere intencje.

moim zdaniem ci ludzie sa chorzy, no bo przeciez 14-latka to jeszcze dziecko, gdyby on miał 40 a ona 24 lata to już inaczej wygląda pomimo tego ze różnica wieku taka sama...
a ja jestem pewna, że ma dobre intencje. I nie zmienie zdania, znam go. Tacy ludzie rzadko sie zdarzają!

I co on z ta 14-latka robi?? Ich zwiazek polega tylko na szczerej rozmowie i prowadzaniu sie za raczke?? :/ przeciez taka dziewczyna nie jest jeszcze emocjonalnie dojrzała na zwiazek z 30-letnim facetem (i prosze nie wciskajcie mi ze ona jst dojrzała jak na swój wiek) :/
paula19 pisze:Nie 16 lat różnicy to już przesada, przeciez to inne pokolenia

Nie do konca... nie mam nic przeciwko takiemu zwiazkowii i jest jest możliwy ale jeżeli dziewczyna jest starsza! Jak już tu gdzies pisałam mój wujek ożenił sie z dziewczyna 16 lat młodsza ale ona miałą wtedy 20 lat a on 36...
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 lip 2006, 17:28

E tam. Takei zwiazki s ai sa mozliwe, ale pod warunkiem ze nie podchodzi sie do nich tak jak tutaj. tzn nie tweirdzi sie o wielkiej milosci. Ja sama mialam z 14 lat jak bylam z 25 i 28 latekiem, ale dla mnei przedw szystkim bylo to z zaloenia nowe doswiadczenie Facci mili porzadni fajni swietnie nam sie gadalo, ale to bylo jedynie by zobaczyc doswiadczyc jak to jest byc z tak starszym bardziej doswiadczonym zyciowo clzowiek. Z zalozenia wiec epizod a nie milosc do konca zycia. Bo nei rozumiem jak mozna byc tak naiwnym <pijak>
Awatar użytkownika
Rish
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Rish » 17 lip 2006, 17:30

Oo moon nie wiedzialem ze kreca cie pedofile ;DD
Obrazek
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 17 lip 2006, 17:36

Rish, a ja nie wiedzialam ze 25 letni kioskarz biegajacy z durnymi pistolecikami moze wiedziec co to pedofila <zalamka>

[ Dodano: 2006-07-17, 17:36 ]
Czytaj ze ze zrozumieniem <zalamka>
Awatar użytkownika
Sto-lat
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Sto-lat » 17 lip 2006, 17:38

taka różnica wieku jest rażąca właśnie w granicach 15-20 wieku jednej z osob poźniej wydaje sie to nie mieć znaczenia :)
such a perfect day....

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”