Zdradziła mnie na moich oczach?????????
Moderator: modTeam
-
- Zaglądający
Hej.
Dziś moja dziewczyna z którą byłem ponad 5 miesięcy zdradziła mnie ma moich oczach całując się z innym chłopakiem 3 metry ode mnie. Siedziałem z nią na ławce i podszedł do nas jej chłopak z przed 3 lat siedzieliśmy w trojkę i gadaliśmy i było ok. nagle ona powiedziała że chce mu coś powiedzieć na osobności i odeszli 3 metry rozmawiali i ona go pocałowała z języczkiem. Zdenerwowałem się jak nigdy ale nie pokazałem tego dopiero jak tamten poszedł zrobiłem jej awanturę. Co o tym myślicie???????? Co mam zrobić ona błaga o wybaczenie wrócić do niej, zemścić się? Co byście zrobili na moim miejscu?
Dziś moja dziewczyna z którą byłem ponad 5 miesięcy zdradziła mnie ma moich oczach całując się z innym chłopakiem 3 metry ode mnie. Siedziałem z nią na ławce i podszedł do nas jej chłopak z przed 3 lat siedzieliśmy w trojkę i gadaliśmy i było ok. nagle ona powiedziała że chce mu coś powiedzieć na osobności i odeszli 3 metry rozmawiali i ona go pocałowała z języczkiem. Zdenerwowałem się jak nigdy ale nie pokazałem tego dopiero jak tamten poszedł zrobiłem jej awanturę. Co o tym myślicie???????? Co mam zrobić ona błaga o wybaczenie wrócić do niej, zemścić się? Co byście zrobili na moim miejscu?
- Sir Charles
- Weteran
Jeśli wracać to na pewno nie po to żeby się mścić. Ciężko coś takiego tolerować, bo to było perfidne - na Twoich oczach. Jeśli ją kochasz i wierzysz jej, że to się nie powtórzy to radziłbym przymknąć oko, ale jeśli myślisz, że sytuacja może się powtórzyć to trzeba taką kopnąć w dupę i niech się wtedy całuje z kim chce.... - taka jest moja opinia
Pozdrawiam
Pozdrawiam
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

- pani_minister
- Administrator
- Zaglądający
- Weteran
Co mam zrobić ona błaga o wybaczenie wrócić do niej, zemścić się? Co byście zrobili na moim miejscu?
wrócić???????? w życiu.... nie ma się nawet nad czym zastanawiać....
skąd sie w ogole biorą tacy ludzie.
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
Dziewczyna pokazała swoją ignorancje w stosunku do ciebie. Jeśli byliście już ze sobą 5 miesiecy to takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. A jak wytłumaczyła ten incydent??
... każda dziewczyna powinna nosić głowę wysoko, z tego powodu, że jest kobietą, że była dla Stwórcy doskonale skończoną poprawką do spartaczonego Adama.
paula19 pisze:Dziewczyna pokazała swoją ignorancje w stosunku do ciebie. Jeśli byliście już ze sobą 5 miesiecy to takie zachowanie nie powinno mieć miejsca.
Też tak myślę, gdyby jej naprawdę zależało na tobie to nie zrobiła by czegoś takiego.
Daj sobie z nią spokój, szkoda nerwów aby się mścić. Najlepiej zapomnij o niej.
- pani_minister
- Administrator
Przemuś pisze:a tego kolesia "dojechał"
Ludzie, co z Wami?

Ja wiem... Wszystko od wieku zależy. Może mu tylko na złość chciała zrobić albo pokazać, jaka jest świetna. Jak komuś pasuje taka panienka nieobliczalna, to może z nią być. Co kto lubi.
Tak czy owak, nie doszukiwałabym się w tym głębszego sensu, bo prawdopodobnie głębi to w tym pocałunku nie było żadnej. Ale jak z nią zostaniesz, to będzie z Ciebie idiotę dalej przed innymi robić. Bo to Ty wyszedłeś na idiotę, bez obrazy.
Jak się chcesz zemścić, to zrób to samo. Tyle że całość przypomina zabawę w piaskownicy.
Tak czy owak, nie doszukiwałabym się w tym głębszego sensu, bo prawdopodobnie głębi to w tym pocałunku nie było żadnej. Ale jak z nią zostaniesz, to będzie z Ciebie idiotę dalej przed innymi robić. Bo to Ty wyszedłeś na idiotę, bez obrazy.
Jak się chcesz zemścić, to zrób to samo. Tyle że całość przypomina zabawę w piaskownicy.
-
- Zaglądający
Kolejny raz widzę takie teksty i kolejny raz zadziwia mnie ich głupota. Jakby nawet laska się puszczała, a nie tylko calowała, to przecież tylko ona szmata i do niej tylko można miec pretensje. Dla jej faceta i do jej nowego faceta co najwyżej można miec politowanie, że się z idiotką zadają. Plemienne bronienie "własności" jednego ze współbraci (dodam: własności o wątpliwej wartości) to jakiś relikt i głupota
[/quote]
Zgadzam sie z tobą jak to mówią "Jak suka nie da to pies nie ruszy" niemoge mieć do niego o to pretensji bo to ona go a nie on ją pocałował.

Zgadzam sie z tobą jak to mówią "Jak suka nie da to pies nie ruszy" niemoge mieć do niego o to pretensji bo to ona go a nie on ją pocałował.
Badz jak Media Markt:
"Nie dla idiotow" ;DD
A tak w ogole nad czym ty sie tu zastanawiasz? Przeciez sytuacja jest jasna jak slonce...no chyba ze lubisz byc durniem robionym w censored...
Zadziwiajace jest to ze czesto przychodza tutaj ludzie ktorzy w pewien sposob potrzebuja wsparcia obcych osob, nawet niejako ich pozwolenia na to zeby odnalezc w sobie honor...
Ja tego nie zrozumiem...
Kazdy chce byc szczesliwy. Nie jest ci dobrze - robisz tak zeby bylo. I tyle ;DD
"Nie dla idiotow" ;DD
A tak w ogole nad czym ty sie tu zastanawiasz? Przeciez sytuacja jest jasna jak slonce...no chyba ze lubisz byc durniem robionym w censored...
Zadziwiajace jest to ze czesto przychodza tutaj ludzie ktorzy w pewien sposob potrzebuja wsparcia obcych osob, nawet niejako ich pozwolenia na to zeby odnalezc w sobie honor...
Ja tego nie zrozumiem...
Kazdy chce byc szczesliwy. Nie jest ci dobrze - robisz tak zeby bylo. I tyle ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy

Aha jaka mozesz opisz dokladnie jej reakcje zaraz po skonczeniu pocalunku oraz wtedyjak ja zjebales.
Moze to mi pozwoli zrozumiec chocby w 1% takie zachowanie...
Moze to mi pozwoli zrozumiec chocby w 1% takie zachowanie...
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!

A ja bym jej zrobil niespodzianke - kupil kwiatka wzial gdzies do knajpki na dluuugi i fajny spacer po czym grzecznie podziekowal za to co nas laczylo i uwaga bo zawsze we mnie meskie chamstwo sie odzywa kazal censored do tamtego 
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "
hyhy e(L)o
hyhy e(L)o
"Po ptokach", jak powiedział rolnik, wyciągając jaja z sieczkarni.
Rozstanie:
Było jej słuchać wcześniej bo pewnie coś chciała powiedzieć, może zbyt zazdrosny byłeś i tak chciała Tobie powiedzieć, że jak zechce to zrobi cokolwiek i przy Tobie (wiem, że durne uzasadnienie, ale niektórzy tak mają- zwłaszcza jak rozmawiać się z Tobą już nie dało).
Lanie:
Teraz to możesz sobie ze wściekłości w worek treningowy pobić... tamtego należało strzelić w zęby i to bez pytania o cokolwiek, na miejscu i na gorącym uczynku
Mszczenie się:
Żałosna i durna strategia.
A co teraz:
Albo jej uwierzyć i żyć z zadrą w sercu, licząc, że kiedyś obydwoje się z tego śmiać jeszcze będziecie.
Albo rzucić i odcierpieć.
Rozstanie:
Było jej słuchać wcześniej bo pewnie coś chciała powiedzieć, może zbyt zazdrosny byłeś i tak chciała Tobie powiedzieć, że jak zechce to zrobi cokolwiek i przy Tobie (wiem, że durne uzasadnienie, ale niektórzy tak mają- zwłaszcza jak rozmawiać się z Tobą już nie dało).
Lanie:
Teraz to możesz sobie ze wściekłości w worek treningowy pobić... tamtego należało strzelić w zęby i to bez pytania o cokolwiek, na miejscu i na gorącym uczynku
Mszczenie się:
Żałosna i durna strategia.
A co teraz:
Albo jej uwierzyć i żyć z zadrą w sercu, licząc, że kiedyś obydwoje się z tego śmiać jeszcze będziecie.
Albo rzucić i odcierpieć.
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”