Jest sporo chłopaków, którzy naprawde maja swoje pasje, są strasznie interesującymi ludzmi, mają swój styl. Tylko że są niewidoczni dla dziewczyn....

Moderator: modTeam
Gorgon pisze:I dlatego kobieta szukająca "fajnego faceta aka księcia z bajki" nie może znaleźć
paula19 pisze:Czasem jest tak że jak facet jest mniej przystojny to ma zabójczą osobowość. Albo przystojniak z dziurą w mózgu
Arczi pisze:Czasem jest też tak że ludzie wymagają więcej niż sami mogą zaoferować.
Arczi pisze:Czasem jest też tak że ludzie wymagają więcej niż sami mogą zaoferować.
Moonchild pisze:---> zdradami, albo zwyklym okrucienstwem kiedy nie jest juz tak dobrze jak bylo....
albo haslem typu: 'Nie szukam takiej dziewczyny jak ty.' albo 'Nie chce Cie' - po pol roku klamstw i opowiadan jaka jestem idealna
a o 'trzymajacych' kilka dziewczyn naraz cfaniakach nie slyszales?
Ja chyba zbyt czesto spotykam sie z czyms takim...
tarantula pisze:Arczi...zdjecie na priva poprosze <browar>
FlyingDuck pisze:kiedy się wychylisz ;P
ja mam 25 oni - miedzy 26 <teraz> a 31
pierwszy raz sie zwiazalam kiedy mialam ok 22 lata <czyli dosc pozno :-) >
Gorgon pisze:może za bardzo księcia z bajki który olśni Cię swoją nienaganną fryzurą? Innego wyjaśnienia na opisaną sytuację nie widzę
ptaszek pisze:Znam parui nie przesiadują na żadnych serwisach randkowych. Samotność im nie przeszkadza, a jak się miłość przydarzy to też dobrze
- takie mają podejście.
ptaszek pisze:Czasem się zastanawiam, jak to możliwe że nikogo nie mają od tak długiego czasu
tylko tak piszesz. owszem mozna tak lubiec zyc, ale na pewno bardziej "lubialbys" byc z kims. zreszta mozna przez dluzszy czas pozostawac w uspieniu, cieszyc sie swoja samotnoscia, a w pewnym momencie jakas istotka rozbudzi Cie emocjonalnie i juz jest przechlapaneOrbital pisze:Podoba mi się moje życie takim, jakie jest teraz..
Moonchild pisze:niestety, inteligencja bywa niebezpieczna a pod ktoras warstwa moze kryc sie 'plesn'...
thirdeye pisze:Orbital napisał/a:
Podoba mi się moje życie takim, jakie jest teraz..
tylko tak piszesz. owszem mozna tak lubiec zyc, ale na pewno bardziej "lubialbys" byc z kims. zreszta mozna przez dluzszy czas pozostawac w uspieniu, cieszyc sie swoja samotnoscia, a w pewnym momencie jakas istotka rozbudzi Cie emocjonalnie i juz jest przechlapane gorzej jak z tego nic nie wyjdzie a ty pozostajesz rozbudzony i samotny
thirdeye pisze:Orbital napisał/a:
Podoba mi się moje życie takim, jakie jest teraz..
tylko tak piszesz. owszem mozna tak lubiec zyc, ale na pewno bardziej "lubialbys" byc z kims.
Orbital pisze:Ja nie mam nikogo już od ponad dwóch lat. Pomimo tego jestem szczęśliwy Mam paru zajebistych przyjaciół, masę zainteresowań, wciąż pogłębiam swoją wiedzę (rozwijam się) i przy tym dobrze się bawię Podoba mi się moje życie takim, jakie jest teraz..
Na pewno nie z kimkolwiek. I im dłużej jestem sam tym dłużej mi się poprzeczka winduje. Ale zobaczymythirdeye pisze: ale na pewno bardziej "lubialbys" byc z kims.
thirdeye pisze:tylko tak piszesz. owszem mozna tak lubiec zyc, ale na pewno bardziej "lubialbys" byc z kims.
thirdeye pisze:w pewnym momencie jakas istotka rozbudzi Cie emocjonalnie i juz jest przechlapanegorzej jak z tego nic nie wyjdzie a ty pozostajesz rozbudzony i samotny
onlyjusti pisze: pewna siebie ale skromna, o wyrazistej urodzie, zadbana.
tarantula pisze:Dluuuugie jedwabiste polyskujace w sloncu krucze...
Sir Charles pisze:Na pewno nie z kimkolwiek. I im dłużej jestem sam tym dłużej mi się poprzeczka winduje. Ale zobaczymy
dla jednostronnego zakochania nie warto. w ogole najlepiej jak najszybciej o tym zapomniec.Orbital pisze:raczej przyjemnie jest się w kimś zakochać, warto nawet dla tego uczucia pocierpieć.
Sir Charles pisze:Na pewno nie z kimkolwiek. I im dłużej jestem sam tym dłużej mi się poprzeczka winduje. Ale zobaczymy
thirdeye pisze:dla jednostronnego zakochania nie warto. w ogole najlepiej jak najszybciej o tym zapomniec.
thirdeye pisze:no wlasnie, tego sie obawiam, kazda nowo poznana dziewczyna nie dorownuje TEJ z ktora chcialbym byc.
wracajac do tematu, czy sa fajni faceci. pewnie gdzies saten jeden, w sam raz dla Ciebie, na pewno sie znajdzie
predzej czy pozniej ! <browar>
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 170 gości