Kiedy można pocałować kobietę ??
Moderator: modTeam
Kiedy można pocałować kobietę ??
Czy kobieta daje jakieś znaki kiedy chce być pocałowana ? Jak zaczynać, czy najpierw np. pieścić jej szyję lub rękę ?
Zgadzam się z przedmówczynią
. Sam poczujesz to wtedy kiedy będzie odpowiedni moment na pocałunek. No jeżeli to będzie odpowiedni moment to na pewno poczujesz to i będziesz o tym wiedział.
A co do zaczynania to wszystko zależy od dziewczyny. Niektóre lubią odrazu pocałunek inne powoli skradanie się do pocałunku. Tutaj musi zadziałać twoja intuicja no i pomysłowość. Zresztą nie chodzi o to, żeby całować się tak jak inni ale żeby pocałunki z tobą były dla niej wspaniałe i wyjątkowe.
A co do zaczynania to wszystko zależy od dziewczyny. Niektóre lubią odrazu pocałunek inne powoli skradanie się do pocałunku. Tutaj musi zadziałać twoja intuicja no i pomysłowość. Zresztą nie chodzi o to, żeby całować się tak jak inni ale żeby pocałunki z tobą były dla niej wspaniałe i wyjątkowe.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Uzależniony
krzys znow ma racje. kobiety lubia sie calować i byc calowane.
czasem faceci sa tacy opieszali, zastanawiają sie czy juz mozna czy nie....ehhh panowie <chyba jestem w goracej wodzie kapana
>

czasem faceci sa tacy opieszali, zastanawiają sie czy juz mozna czy nie....ehhh panowie <chyba jestem w goracej wodzie kapana
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
-
- Uzależniony
- Maniak
- Entuzjasta
W moim przypadku mam dwie kobiety wiecie dwa fronty..I Jak narazie jest spoxs.Co do całowana , ja sobie sam wmuwiłem ze pierwsze kroki bedą robic dziewczyny,ale nie doczekałęm sie pocałunku od nich.Wiec sam zadziałałem i lluzzik.Jak sie na ciebie dziewczyna patrzy wiadom chce twojego pocałunku
albo i nawet więcej...
Dj_Gumczas_19 pisze:W moim przypadku mam dwie kobiety wiecie dwa fronty
Jasne... Ostatnio byłes świadkiem czegoś takiego i powiem Ci.... że to głupota, teraz masz 2 ale potem nie bedziesz mieć żadnej. Po co komuś 2 kobiety, to świadcxy tylko o niedojżałości do związku.
A z matematycznego punktu widzenia, to mając dwie kobiety zmniejszasz innym facetom prawdopodobieństwa trafienia na samotna kobietę.

- Mroczny Piskacz
- Maniak
mariusz pisze:Dj_Gumczas_19 pisze:W moim przypadku mam dwie kobiety wiecie dwa fronty
Jasne... Ostatnio byłes świadkiem czegoś takiego i powiem Ci.... że to głupota, teraz masz 2 ale potem nie bedziesz mieć żadnej. Po co komuś 2 kobiety, to świadcxy tylko o niedojżałości do związku.
A z matematycznego punktu widzenia, to mając dwie kobiety zmniejszasz innym facetom prawdopodobieństwa trafienia na samotna kobietę.
w pelni popieram :!: granie na 2 fronty konczy sie zle, pomysl o tych kobietach jak sie beda czuc jak jakims cudem sie o sobie dowiedza ...
poza tym przez takich jak Ty kobiety mowia "faceci to swinie" i nie dosc ze jest mniej wolnych kobiet to jeszcze wiekszosc boi sie angazowac, bo znow moze ktos je oszukac...
Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”