Czy zaczynać związek z 16-stka kiedy ja mam prawie 20 lat ??

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 07 sie 2004, 13:39

no ale jaka to Miłość jak się ma dwie dziewczyny? ale ja to dziwna jestem...
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 sie 2004, 14:29

No właśnie ja też poproszę o wyjaśnienie, ile w końcu tych dziewczyn jest. Bo jak się okaże, że naprawdę dwie, to ja cofam wszystko, co w tym topiku napisałam. I właściwie to poczuję się obrażona... ;)
Awatar użytkownika
GrzesieQ
Bywalec
Bywalec
Postautor: GrzesieQ » 07 sie 2004, 14:34

po prostu bede onią dbał i pielegnąwał Naszą MIłość ... koniec

Najpierw to sie postaraj zeby ona cie pokochala, wychodzisz za bardzo naprzod. Aby milosc byla szczera i prawdziwa potrzeba czasu. Nie wiem moze mnie skatujecie slowami, ale uwazam ze nie mozna po tygdniu powiedziec "kocham"
Pozdrawiam
" ...the truth is out there... "
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 07 sie 2004, 14:52

ale uwazam ze nie mozna po tygdniu powiedziec "kocham"
Nigdy wszystkiego sie o milosci nie dowiemy, ma tyle obliczy ze trudnop to sobie wyobrazic. Wg mnie mozna nawet po 1 dniu...
Awatar użytkownika
GrzesieQ
Bywalec
Bywalec
Postautor: GrzesieQ » 07 sie 2004, 14:54

Maverick pisze:
ale uwazam ze nie mozna po tygdniu powiedziec "kocham"
Nigdy wszystkiego sie o milosci nie dowiemy, ma tyle obliczy ze trudnop to sobie wyobrazic. Wg mnie mozna nawet po 1 dniu...

Ale jezeli druga osoba ma inne podejscie (a na pewno ma, bo kazdy jest inny) mozna ja tym wystrzszyc. A w przypadku naszgo kolegi z problemem to raczej o milosci to tutaj nie bedzie mowy. Ale sa rozne dziwne rzeczy na tym swiecie.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Dj_Gumczas_19
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Dj_Gumczas_19 » 07 sie 2004, 16:52

Narazie tylko są dwie ale nie na powrznie!!! Ta pierwsza ma (21 lat) i chłopaka ! ta 16-stka nie... chociaż boje sie ze moge odwalic jeden numer a jaki pytacie?? a no taki ze ona sie przeprowadzi, kolo mnie bedzie mieszkac.A ona wielce zakochana wemnie, były takie sytuacje że umnie dwa razy spałą w moim pokoju mieliśmy gdzieś to ze moi rodzice sa i w ogóle fajnie było, ale ma chłopaka.Wsumie juz niemma bo sie dowiedział co sie dzieje i ram mnie koles ganiał pfffff jakie wtedy były jazdy samochodem jaaa aż chce to powturzyć .. jak sie przeprowadzi TO ZNÓW BEDZIE SIEDIZŁA NA TYM OKNIE BYM JA ZOBACZYŁ I ZAGADAŁ BO MA OKNO NA PRZECIWKO MOJEGO BLOKU.bedzie domnie przychodzić i znowu nocki i kurde problemmyy wielkie beda.ASZ NIECHCE MI SIE GADAC NA TEN TEMAT.Bedzie sie pewnie wyżalac i tak dalej mysle że nie bedzie chciała być zemna tylko naprawi to jakoś z tamtym.a jak nie to pewnie bedzie chciała być zemną!!!

troche pojechana HiSTORIA CO NIE??!!?!?!?!?!
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 07 sie 2004, 17:02

Obawiam się, że Ty troszkę niereformowalny jesteś :( No ale cóż, tacy faceci też są potrzebni, dla równowagi.
Ciekawe, jaka ta "szesnastka" jest. Bo może jednak pasujecie do siebie.
Życzę szczęścia. Oby z jedną! ;)
Awatar użytkownika
GrzesieQ
Bywalec
Bywalec
Postautor: GrzesieQ » 07 sie 2004, 18:16

censored jak ja nielubie takich ludzi jak ty. Naprawde, ponioslo mnie, ale czuytajac to co piszesz to sie we mnie gotuje. Ile ty masz lat tak naprawde? jakos niechce mi sie wiezyc ze 19 :/ I te twoje slownictwo typu:

A ona wielce zakochana wemnie

Co za skromnosc...

Wsumie juz niemma bo sie dowiedział co sie dzieje i ram mnie koles ganiał pfffff jakie wtedy były jazdy samochodem jaaa aż chce to powturzyć ..

No comment.

jak sie przeprowadzi TO ZNÓW BEDZIE SIEDIZŁA NA TYM OKNIE BYM JA ZOBACZYŁ I ZAGADAŁ BO MA OKNO NA PRZECIWKO MOJEGO BLOKU

Ty chyba jakis niespelniony jestes... :/

ASZ NIECHCE MI SIE GADAC NA TEN TEMAT

Chyba sam nie wiesz co piszesz.

troche pojechana HiSTORIA CO NIE??!!?!?!?!?!

NO.

Brak mi slow, nastepnym razem uzyj slownika, badz spr. pisowni w jakims programie do pisania. Nie jestem orlem z ortografi, ale twoje bledy "daja" po oczach.

Pozdrawiam

Sa ludzie i taborety, ale zeby sie klamka urodzic...
Awatar użytkownika
Dj_Gumczas_19
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Dj_Gumczas_19 » 07 sie 2004, 18:21

jAK BYŚ MNĄ BYŁ TUTAJ TEZ BYS TAK NAPISAŁ po prostu mam przerombane u tej jednej (21) wsumie skonczmy ten temat bo wiem co mam robić i sobie to przemyslałem wiec juz nikt nie odpisuje na ten post.I mam te cholerne 19 lat.Dzienki tym co dali mi pare rad podpowiedzieli mi i tak dalej...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Re: ....

Postautor: Andrew » 07 sie 2004, 22:36

Aisha pisze:Lepiej żałować że sie coś zrobiło,niż że sie tego nie zrobiło....!Jeśli nie spróbujesz to sie nie dowiesz czy ten związek wypali, a jeśli to będzie to czego szukałeś, jeśli będzie wam ze sobą dobrze.Lepiej spróbuj......całe zycie przed tobą....po co potem masz sie głowić czy to nie była przez przypadek ta 16-sto latka, a ty nic nie zrobiłeś by z nia być.A potem bedziesz sie zastanawiać i winić za to?Po co jak możesz wykorzystać tę szanse!!

Kope lat ! witamy na forum ponownie ;) wista wio ! łatwo powiedziec ! :P
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mroczny Piskacz
Maniak
Maniak
Postautor: Mroczny Piskacz » 08 sie 2004, 08:27

GrzesieQ pisze:k*** jak ja nielubie takich ludzi jak ty. Naprawde, ponioslo mnie, ale czuytajac to co piszesz to sie we mnie gotuje. Ile ty masz lat tak naprawde? jakos niechce mi sie wiezyc ze 19 :/

(...)

Sa ludzie i taborety, ale zeby sie klamka urodzic...

widze ze ktos juz napisal co mialem na mysli, dzieki GrzesQ'u :-)

a co do dj G., jesli ona jest w Tobie "tak wielce zakochana" to chyba jestescie siebie warci ;-)

Ja Ne,

Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
<zakochany>
Obrazek
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 08 sie 2004, 09:02

Wlasciwie nie ma sensu tego topicu dluzej prowadzic, bo sprowadzi sie to do daleszego wyzywania sie to go zamykam.
Pozdrawiam

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”