Czy zaczynać związek z 16-stka kiedy ja mam prawie 20 lat ??
Moderator: modTeam
- taka_jedna
- Maniak
po prostu bede onią dbał i pielegnąwał Naszą MIłość ... koniec
Najpierw to sie postaraj zeby ona cie pokochala, wychodzisz za bardzo naprzod. Aby milosc byla szczera i prawdziwa potrzeba czasu. Nie wiem moze mnie skatujecie slowami, ale uwazam ze nie mozna po tygdniu powiedziec "kocham"
Pozdrawiam
" ...the truth is out there... "
Maverick pisze:Nigdy wszystkiego sie o milosci nie dowiemy, ma tyle obliczy ze trudnop to sobie wyobrazic. Wg mnie mozna nawet po 1 dniu...ale uwazam ze nie mozna po tygdniu powiedziec "kocham"
Ale jezeli druga osoba ma inne podejscie (a na pewno ma, bo kazdy jest inny) mozna ja tym wystrzszyc. A w przypadku naszgo kolegi z problemem to raczej o milosci to tutaj nie bedzie mowy. Ale sa rozne dziwne rzeczy na tym swiecie.
Pozdrawiam
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta
Narazie tylko są dwie ale nie na powrznie!!! Ta pierwsza ma (21 lat) i chłopaka ! ta 16-stka nie... chociaż boje sie ze moge odwalic jeden numer a jaki pytacie?? a no taki ze ona sie przeprowadzi, kolo mnie bedzie mieszkac.A ona wielce zakochana wemnie, były takie sytuacje że umnie dwa razy spałą w moim pokoju mieliśmy gdzieś to ze moi rodzice sa i w ogóle fajnie było, ale ma chłopaka.Wsumie juz niemma bo sie dowiedział co sie dzieje i ram mnie koles ganiał pfffff jakie wtedy były jazdy samochodem jaaa aż chce to powturzyć .. jak sie przeprowadzi TO ZNÓW BEDZIE SIEDIZŁA NA TYM OKNIE BYM JA ZOBACZYŁ I ZAGADAŁ BO MA OKNO NA PRZECIWKO MOJEGO BLOKU.bedzie domnie przychodzić i znowu nocki i kurde problemmyy wielkie beda.ASZ NIECHCE MI SIE GADAC NA TEN TEMAT.Bedzie sie pewnie wyżalac i tak dalej mysle że nie bedzie chciała być zemna tylko naprawi to jakoś z tamtym.a jak nie to pewnie bedzie chciała być zemną!!!
troche pojechana HiSTORIA CO NIE??!!?!?!?!?!
censored jak ja nielubie takich ludzi jak ty. Naprawde, ponioslo mnie, ale czuytajac to co piszesz to sie we mnie gotuje. Ile ty masz lat tak naprawde? jakos niechce mi sie wiezyc ze 19 I te twoje slownictwo typu:
Co za skromnosc...
No comment.
Ty chyba jakis niespelniony jestes...
Chyba sam nie wiesz co piszesz.
NO.
Brak mi slow, nastepnym razem uzyj slownika, badz spr. pisowni w jakims programie do pisania. Nie jestem orlem z ortografi, ale twoje bledy "daja" po oczach.
Pozdrawiam
Sa ludzie i taborety, ale zeby sie klamka urodzic...
A ona wielce zakochana wemnie
Co za skromnosc...
Wsumie juz niemma bo sie dowiedział co sie dzieje i ram mnie koles ganiał pfffff jakie wtedy były jazdy samochodem jaaa aż chce to powturzyć ..
No comment.
jak sie przeprowadzi TO ZNÓW BEDZIE SIEDIZŁA NA TYM OKNIE BYM JA ZOBACZYŁ I ZAGADAŁ BO MA OKNO NA PRZECIWKO MOJEGO BLOKU
Ty chyba jakis niespelniony jestes...
ASZ NIECHCE MI SIE GADAC NA TEN TEMAT
Chyba sam nie wiesz co piszesz.
NO.
Brak mi slow, nastepnym razem uzyj slownika, badz spr. pisowni w jakims programie do pisania. Nie jestem orlem z ortografi, ale twoje bledy "daja" po oczach.
Pozdrawiam
- Dj_Gumczas_19
- Entuzjasta
Aisha pisze:Lepiej żałować że sie coś zrobiło,niż że sie tego nie zrobiło....!Jeśli nie spróbujesz to sie nie dowiesz czy ten związek wypali, a jeśli to będzie to czego szukałeś, jeśli będzie wam ze sobą dobrze.Lepiej spróbuj......całe zycie przed tobą....po co potem masz sie głowić czy to nie była przez przypadek ta 16-sto latka, a ty nic nie zrobiłeś by z nia być.A potem bedziesz sie zastanawiać i winić za to?Po co jak możesz wykorzystać tę szanse!!
Kope lat ! witamy na forum ponownie wista wio ! łatwo powiedziec !
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- Mroczny Piskacz
- Maniak
GrzesieQ pisze:k*** jak ja nielubie takich ludzi jak ty. Naprawde, ponioslo mnie, ale czuytajac to co piszesz to sie we mnie gotuje. Ile ty masz lat tak naprawde? jakos niechce mi sie wiezyc ze 19
(...)
widze ze ktos juz napisal co mialem na mysli, dzieki GrzesQ'u :-)
a co do dj G., jesli ona jest w Tobie "tak wielce zakochana" to chyba jestescie siebie warci ;-)
Ja Ne,
- Gorgon
Widzę że z czasem sens słów się zmienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Słowa nabierają nowego, innego znaczenia
Choć z pozoru dobre, przyczyną są cierpienia
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”