Więc..w wakacje poznalem moja obecna dziewczyne.Jestesmy ze soba 11 miesiecy (dokladnie dzisiaj wybilo). Przed nia mialem dziewczyne 4 miesiace z ktora nie wiodlo sie i sie rozeszlismy a w sumie to ona mnie rzucila(patrzac na trzezwo ciesze sie z tego)..jednak po czasie przypomniala sobie o mnie i ciagle rozmawia ze wspolnymi znajomymi o mnie,robi rozne infa do mnie na gg itd. po prostu daje znac ze zaluje i chce powrotu. Jednak ja jej nie odpowiadam na zaden sposob ..nie mam juz z nia kontaktu bo go zerwalem. Po drugie jestem zakochany po uszy i nie mam zamiaru rezygnowac z obecnego zwiazku gdyz moja partnerka daje mi wszystko czego dusza ludzka moze zapragnac. Nie poznalem nigdy lepszej dziewczyny. Kocham ja i staram sie okazywac jej moje uczucia na kazdym kroku (rozne prezenty,slowa,smsy..).
No i przechodzac do problemu. Moja partnerka(K) nie potrafi sie pogodzic z faktem ze kiedys bylem z tamta(E) chociaz wcale jej nie zna wiec nie wiem czemu tak jest..za kazde info ze strony E mi sie obrywa.. Chwilowo jestem zmuszony by miec E na gg gdyz korzystam ze starego komputera i gdy E jakos sprawdzila ze mam ja na gg (na osobistym komputerze jest ona wykasowana) zrobila info ,,Faceci sa jak WC albo zajeci albo zasrani-aaa" (aaa-tak jest ona wpisana u mnie) czyli wiadomo pocisnela mi od zasranca..Gdy dzisiaj wszedlem na gg zastalem info w stylu ,,Niemozliwe masz mnie na gg" ... i zaczela mi cisnac dalej opisami o mnie ... no to zrobilem info ze ,,zasrancy moga wszystko" ... nagle na gg weszla K i zaczelo sie pieklo
Ja nie rozumiem. Czy ona mi nie ufa,czy okazuje jej za malo milosci by ufala? W ogole czemu ma pretensje do mnie o przeszlosc? CZEMU TAK JEST?
Nie oczekuje od was rad co robic bo po prostu tutaj nie ma co robic..chce tylko zrozumiec co ,jak i dlaczego?
Za wypowiedzi z wysmiewaniem mnie i wyzwiskami oraz komentowaniem mojego tematu w sposob "temat 14latka" podziekuje z gory.