Komplementy dla Pań...
Moderator: modTeam
Komplementy dla Pań...
Jakie komplementy kobiety lubią najbardzie??
Krzys, jeżeli obejrzysz jedną z najlepszych [ moim zdaniem] komedii polskich, zatytułowaną "Hydrozagadka" ze Zdzisławem Maklakiewiczem, Romanem Kłosowskim , Wiesławem Gołasem, Wojciechem Pokorą i innymi
[film stary, ale lepszy od REJSU
], to zrozumiesz, co to znaczy być "bezwzględnie inteligentnym" :547:

- taka_jedna
- Maniak
na mnie działają komplementy dotyczące tego na czym mi najbardziej zalezy i wydaje mi się że robię cos dobrze albo coś mi się w sobie podoba i on to zauważy. Czyli facet by powiedział ze dobrze gram w kręgle, to nie podziała, ale jak powie że jestem dobra w łozku to....
Komplementy na temat wyglądu są milutkie ale chyba zadna dziewczyna w nie nie wierzy (a przynajmniej nie we wszystkie), co nie znaczy ze macie ich panowie nie mowic
Komplementy na temat wyglądu są milutkie ale chyba zadna dziewczyna w nie nie wierzy (a przynajmniej nie we wszystkie), co nie znaczy ze macie ich panowie nie mowic
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Mnie najbardziej podobają się komplementy które dotyczą moich zainteresowań, starań itp. (np. jeżeli ostatnio zaczęłam uczyć się programowania na komputerze i zrobiłam programik a ktoś go docenił i mu się spodobał to to jest super). Poza tym fajne są jeszcze komplementy dotyczące tego, że fajnie się ubieram.
Co do komplementów dotyczących wyglądu to tak jak napisał Maverick mimo, że zwykle nie wierzymy w nie za to są bardzo miłe i działają podbudowująco.
Co do komplementów dotyczących wyglądu to tak jak napisał Maverick mimo, że zwykle nie wierzymy w nie za to są bardzo miłe i działają podbudowująco.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”