A ja mam problemik... z samym soba :(

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Jag
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Jag » 02 sie 2004, 11:22

mrt pisze:Wiecie, co mi tu nie pasuje? To, że te esy wcześniej były czułe, a potem nie. Tu mi właśnie nie gra.

Mnie to wcale nie dziwi.
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 02 sie 2004, 11:26

Trudno polemizować ze zdaniem: "Mnie to wcale nie dziwi". Jedyna logiczna odpowiedź, jaka jest po nim możliwa, to : "A mnie to dziwi" - równie niczego nie wnosząca.
pracocholik
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: pracocholik » 02 sie 2004, 13:39

Ja naprawdę nie rozumiem dlaczego macho jest takie u nas popularne...
Tak naprawdę to wymysł słabych ludzi, i z prawdziwą "siłą" człowieka ma niewiele wspólnego.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 sie 2004, 16:05

Jaq jak juz Fish napisal awatarow sie nie czepiamy, bo i na temat Twojego daloby sie co nieco powiedziec ;) Ale koniec.
I licz sie troszke ze slowami, ja rozumiem ze prawda prawda, ale okreslenia typu "puscic" nie naleza do najprzyjemniejszych, szczegolnie dla GrzesQa. Nie bede wspominal tez o tym, ze co bedzie to bedzie, a narazie tak naprawde moze tylko czekac i byc dobrej mysli. A my mozemy go jedynie pocieszyc, wiec krotko mowiac jestes niepopularny w tym topicu :)
Awatar użytkownika
mrt
Weteran
Weteran
Postautor: mrt » 02 sie 2004, 16:13

Sprawdziłam, co mój facet na temat misia w prezencie. Powiedział, że bardzo proszę, on jak najbardziej. Bo nie wyobraża sobie, żebym mu kupiła komplet kluczy do samochodu albo kałasznikowa. To tyle na temat :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 02 sie 2004, 16:27

Ja cieszył bym sie z misia jako prezentu , co w nim jest złego ??????? jest super!!! a i z kompletu kluczy też bym sie cieszył , bardzo by mi sie przydały ! liczy sie fakt , prezent to tylko rzecz !
Awatar .......... jak awatar , fajny ten misio , a co do motocykli nie lubie scigaczy i tych endura bodaj ??, wole czopera , albo cruzera , jezeli sie to tak oczywiscie pisze :547: :566:
ale o gustach sie nie dyskutuje !!!!!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 02 sie 2004, 16:38

Co do prezentow i awatarkow to mozna pogadac w innym dziale i topicu, gdyz tego na prosbe GrzesQa zamykam. No, moze nie do konca prosbe bo on chcial zebym go skasowal, ale ja tylko na to moglem sie zgodzic :)
Pozdrawiam

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”