podryw..
Moderator: modTeam
- tweetuś_18
- Pasjonat
jak myslicie czy mężczyźni mają coś przeciwko temu gdy to dziewczyna ich zdobywa(czyt.podrywa)?? no bo z tego co sie orientuje to raczej oni uwielbiją podbijać kobiece serca, ale jak sie zachowuje gdy to kobieta przejmuje inicjatywe???
Miłość jest dziką siłą.kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach!
- ksiezycowka
- Weteran
hehe..... chyba kazdy facet to dobrze znosi... mi tam to sie podoba ;]
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2006, 12:05 przez gargando, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie Trać Czasu Z Kimś Kto Nie Ma Go, Aby Spędzać Go Z Tobą...
- ksiezycowka
- Weteran
gargando pisze:ze kobieta sie nie bawi tzn. ze wie czego chce

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pitu-pitu
Jak świat światem, to raczej facet jest łowcą i to on powinien zdobywać kobietę, a ona powinna udawać ;P , że wcale nie ma ochoty być zdobyta.
Potem może sobie przejmować inicjatywę
Według mnie - kobiety uwielbiają być zdobywane

"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"
Joe Cocker
Joe Cocker
-
- Bywalec
jak myslicie czy mężczyźni mają coś przeciwko temu gdy to dziewczyna ich zdobywa(czyt.podrywa)??
Ja nie mam nic przeciwko i większość mężczyzn pewnie też nie
Ja nie mam nic przeciwko i większość mężczyzn pewnie też nie
www.prawdaodawidzie.pl
A.C.A.B
A.C.A.B
Malutkicycek pisze:jak myslicie czy mężczyźni mają coś przeciwko temu gdy to dziewczyna ich zdobywa(czyt.podrywa)??
Ja jestem zbyt leniwa na podrywanie facetów. Poza tym i tak jestem z innej epoki, niż Ty i jestem za tym, że to facet zdobywa. Koleś, który się nie stara o względy jest w moich oczach nieatrakcyjny.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- kot_schrodingera
- Weteran
ja nic nie mam przeciwko. Oczywiście jeśli jest to TA kobieta. Bieżcie mnietweetuś_18 pisze:jak myslicie czy mężczyźni mają coś przeciwko temu gdy to dziewczyna ich zdobywa(czyt.podrywa)??

Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Mona pisze:Pitu-pitu Jak świat światem, to raczej facet jest łowcą i to on powinien zdobywać kobietę, a ona powinna udawać , że wcale nie ma ochoty być zdobyta.
Mona pisze:Gdzie ci mężczyźni?!!! Wymiękam...
Staroswiecka jestes

Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
hmm... moim zdnaiem w 99% inicjatywa nalezy do kobiety, to my subtelnie zachecamy (niektorych) facetow do zdobywania, z reguly my robimy pierwszy krok. Przynajmniej mi sie tak najszczeciej zdarzalo
bo faceci jakos dziwnie sie mnie boja (??). Oczywiscie po tych delikatnych znakach to facet zaprasza do kina/na kawe/na kolacje, prawi komplementy i zdobywa (oczywiscie my juz duzo wczsniej jestesmy zdobyte
ale cos trzeba pozniej opowiadac kumplowi przy piwie;p). Inicjatywa nalezaca do faceta to juz przezytek - teraz to czesciej oni sa niesmiali, boja sie ze zrobia z siebie idiote lub po prostu takie mieczaki z nich
:P
TFA pisze:Staroswiecka jestes
Nuu i tak wolę ;P
TFA pisze:jesli widze ze jest zainteresowana, usmiecha sie
To są właśnie te gierki

TFA pisze:A facet jak glupek sie plaszczy, stara, obsypuje kwiatkami, a ona i tak wybierze tego chama i gbura![]()
To My piszemy o skrajnościach?

TFA pisze:bo zdobywanie nie ma nic wspolnego z ostatecznym wyborem kobiety.

Joe Cocker
Joe Cocker
TFA pisze:mnie osobiscie nudzi takie cos, a kobiety ktore jak mowisz "udaja niedostepne" mnie nie bawia. Nie lubie zabawy w kotka i myszke, robienia z siebie idioty, wole jasno postawiona sprawe i deklaracje. Nie ma czegos takiego jak zdobywanie, albo sie kobiecie podobam albo nie, jesli widze ze jest zainteresowana, usmiecha sie, wtedy dzialam, a jak widze ze bawi sie ze mna w jakies gierki to olewam.
podpisuję się pod tym. Szkoda czasu, nerwów i mamony na zbędne pier.dolenie się z czymś, co i tak się rozsypie. Prosta piłka - wóz albo przewóz

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
TedBundy pisze:podpisuję się pod tym. Szkoda czasu, nerwów i mamony na zbędne pier.dolenie się z czymś, co i tak się rozsypie. Prosta piłka - wóz albo przewózZa stary jestem na takie gierki i odsyłam takie zawodniczki na drzewo
Jasne, a potem zgrzytanie zębami, bo kobiety nie można znaleźć. Jak się szuka, tak i się znajduje

Joe Cocker
Joe Cocker
- kot_schrodingera
- Weteran
Ciekawe że ci stosując krótką piłkę z regóły nie mogą opędzić się od kobiet. A ciepłym kluchom pozostaje łapkaMona pisze:Jasne, a potem zgrzytanie zębami, bo kobiety nie można znaleźć.

- kot_schrodingera
- Weteran
Blazej30 pisze:Ciekawe że ci stosując krótką piłkę z regóły nie mogą opędzić się od kobiet.
Kurcze to prawda, chociaż to skuriwele to i tak zawsze znjadzie si głupia która poleci na nich
Blazej30 pisze:A ciepłym kluchom pozostaje łapka
Można się z nimi zaprzyjaźnić na przykład
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
Twierdzą, że wszystkie kobiety są takie same,
lecz to nie przeszkadza im ciągle je zmieniać
S.G.Colette
S.G.Colette
- kot_schrodingera
- Weteran
tak samo jak i druga płećAndrew pisze:Bo to kobieta musi Ciebie zdobyc ! by to zaistnialo musi zaistniec cos innego .
musisz byc ciekawy .....?
przyjaźń męsko damska jest ok. Ale szukam czegoś głębszegoolecxka pisze:Można się z nimi zaprzyjaźnić na przykład
olecxka pisze:Blazej30 napisał/a:
A ciepłym kluchom pozostaje łapka
Można się z nimi zaprzyjaźnić na przykład
z łapka??

ale tu chyba o przyjazn nie chodzi. A o cos wiecej...
olecxka pisze:Kurcze to prawda, chociaż to skuriwele to i tak zawsze znjadzie si głupia która poleci na nich
na pewno glupia??? facet musi miec cos z tego skur.weila... Nie moze byc przezroczyst i ulegly. Tz. musi miec sowje zdanie.
Mia pisze:mm... moim zdnaiem w 99% inicjatywa nalezy do kobiety,
Bez przesady Mia, to raczej mężczyżni zdobywaja kobiety. Ja bym dał w proporcji 60/40
Od niedawna jakaś dziewczyna do mnie zagaduje. Czy ja wiem czy to takie "fajne" jest. Nie lubię takiego przesadnego słodzenia w moim kierunku, zeby tyko sie przypodobać. To takie nienaturalne jest.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Blazej30 pisze:przyjaźń męsko damska jest ok.
Ja chcę się zaprzyjaźnić zawsze wtedy gdy mnie facet nie pociąga
Blazej30 pisze:Ale szukam czegoś głębszego
No ja tak samo, zresztą pewnie ja większość. Człowiek nie jest stworzony do życia w samotności.
Blazej może to troche nie na miejscu tutaj ale myślę że sam sobie przeszkadzasz w znalezieniu miłości. Wzdychasz do jakichś damulek, lalek barbie sztucznych, a kiedy nawet jakś laska chce Cię bliżej poznać to Ci nie odpowiada bo zbyt szara myszka. Angelina Jolie jest jedna, sobowtór może nawet istnieje, ale może mieszka np w Brazylii.
Mężczyźni są szalenie nielogiczni.
S.G.Colette
S.G.Colette
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”