Randka/pierwszy kontakt - co Was zraża?
Moderator: modTeam
czy tak,czy tak i tak jest moze być fajnie to zależy jaka para
Ostatnio zmieniony 13 lip 2004, 07:08 przez robi, łącznie zmieniany 1 raz.
Denerwuje mnie jak facet sie popisuje,zachowuje nienaturalnie.Z takim na pewno nie umowilabym sie na kolejna randke.Jak dla mnie chlopak powinien byc dzentelmenem,miec iskierke w oczach.Zraza mnie jak duzo klnie i brak mu kultury.Nie umowilabym sie na pewno na nastepna randke z chlopakiem ,ktory mnie zanudzil na pierwszej i nie odprowadzil do domu.
-
- Początkujący
sa wakacje ( troche nieciekawe ale mam nadzieje ze sie polepszy pogoda) i planuje umuwic sie na spotkanie z dziewczyna z ktora w podstawowce chodzilem :594:
tak czytam sobie te wasze wypowiedzi i jesli nie gadac na pierwszym spotkaniu o przeszłości to chyba gadac 10 godzin o pogodzie to chyba jakas pomylka:/ po prostu boje sie zeby to nie byla wielka plama i milczenie pare godzin tylko wymiana takich pogladaow jak : " o patrz jaki fajny kwiatek" moze gadam glupoty ale postarajcie sie mnie zrozumiec:P
no to czesc: :567:
sa wakacje ( troche nieciekawe ale mam nadzieje ze sie polepszy pogoda) i planuje umuwic sie na spotkanie z dziewczyna z ktora w podstawowce chodzilem :594:
tak czytam sobie te wasze wypowiedzi i jesli nie gadac na pierwszym spotkaniu o przeszłości to chyba gadac 10 godzin o pogodzie to chyba jakas pomylka:/ po prostu boje sie zeby to nie byla wielka plama i milczenie pare godzin tylko wymiana takich pogladaow jak : " o patrz jaki fajny kwiatek" moze gadam glupoty ale postarajcie sie mnie zrozumiec:P
no to czesc: :567:
Krzysiekkkkkkk a czy rozmawiać można tylko o swojej przeszłości i pogodzie? Nie masz jakiś zainteresowań czymś co mógłbyś ją oczarować. Początkowe randki to jak najlepsze sprzedanie siebie tak aby druga osoba nadal miała ochote na spotkanie z tobą. Nawet jeżeli nie zrobisz nic co ją zrazi ale też nic co ją oczaruje to ciężko ci będzie umówić się na 2 randkę.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
-
- Początkujący
selene pisze:"My zawsze jesteśmy gotowi zeby wam strzelic patelnie"
być może jestem za stara na tego typu nowomowę młodzieżową.
Czy kolega zechciałby mi przybliżyć znaczenie tego jakże swojskiego stwierdzenia :551:
A co do randek...
zachowanie faceta polegające na tym, iż notorycznie opisuje wygląd wszystkich poza sobą samym, przy czym opisuje wyciągając na wierzch niedociągnięcia stylizacyjne różnych osób, może zniechęcić do powtórzenia randki.
Uprzedzając
miałam styczność z kimś takim, o zgrozo :573:
ja powiedziałem a raczej spytałem że chudy jestem i (a jestem) i odpowiedziała "wcale nie,i co z tego"a nie dociągniecia stylizacyjne innych mnie nie obchodzą
Re: Randka/pierwszy kontakt - co Was zraża?
gracja pisze:...Ja zwykle z gruntu skreślam facetów, którzy ..........
WOW !
............(sorki, ale wykresliłem to zdanie)
Czytając ten post, stwierdzam, że zdania Pań są zbliżone.
A ja co skreślam... :
- brak szczerości (to się wyczuwa, że ktoś się gubi)
- zakłamaną nienaturalność (pozerstwo)
- fałszywą gadatliwość (mówi, że wie o czy mówię, a w 2 zdaniu...opad szczeny)
- brak konsekwencji (w obronie własnego zdania)
- brak marzycielstwa (marzenia pchają nas do działania)
- no i oczywista...brak higieny, wulgarność, i pewnie jeszcze coś, np.:
- brak TEGO CZEGOŚ !
KOCHAJ...i rób co chcesz!
wczoraj byłam na randce
i nic mnie nie zraziło, koles jest naprawde super. co prawda znam go już jakiś czas i już wczesniej rozmawialismy na gg, ale to nie to samo.
czuję się jak w podstawówce, chociarz powiem Wam, że nie lubię pierwszych spotkań, tego poznawania sie, tej krępacji niekiedy. chociarz z wiekiem pewne rzeczy łatwiej przychodza....ahhh rozmarzyłam sie
:

czuję się jak w podstawówce, chociarz powiem Wam, że nie lubię pierwszych spotkań, tego poznawania sie, tej krępacji niekiedy. chociarz z wiekiem pewne rzeczy łatwiej przychodza....ahhh rozmarzyłam sie
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Mr freeze pisze:JA bardzo lubię pierwsze spotkania zawsze można zabłysnąć, a także "podroczyć" się z osobą.
Jest to wyzwanie:)
owszem, na to czas przychodzi w pozniejszej fazie randki
najgorzej jest wg mnie, w pierwszych 30 minutach.
People are all the same
And if I'm ugly then
So are you
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”