tylko chodzi o to ze nie czuje tego czegos...a wiem jak to czuc a tutaj tego nie ma
wiec naprawde podziwiam ze jestescie razem ,ja bym tak nie umiała byc z kims tylko dlatego ze mi sie podoba......
Moderator: modTeam
Triniti19 pisze:DZiewczyny w wieku tzw. "przedmaturalnym" myślą tylko o "pierdołach". Trudno jest spotkać dziewczyne z którą można porozmawiać na poziomie...
No tutaj to już przesada. Jest zapewne dużo dziewczyn przed maturą z którymi można intelignetnie porozmawiać. Zresztą trzeba przyjąć co tak naprawde oznacza inteligentna rozmowa. Dla jednego może to być rozmowa o polityce dla innych o samochodach a dla jeszcze innych o modzie. Jeżeli dziewczyna ma jakieś zainteresowania to na pewno da się z nią spokojnie i mądrze porozmawiać.
no fakt.. przyznam sie.. ani jej nie kocham, ani nie jestem zakochany ale mimo to zalezy mi na niej i brakuje mi jej...
Gorgon pisze:...do Mysiorka: one nas wybieraja: hmm, a ja sadzilem ze to facetow jest mniej
coz, moze sie mylilem... jednakze sadze ze to jest obopulny wybor, chociaz mamy na niego mniejszy wplyw :-)
albo wymuszają ją na nas, facetach.
Facet wówczas ma wrażenie, że to on, a Jej o to chodzi.
Mysiorek pisze:Robią to na 2 sposoby, albo przejmują inicjatywę albo wymuszają ją na nas, facetach.
po prostu przyzwyczailes sie ze ona jest.I choc nic do niej nie czujesz to chcesz w jakis sposób "wykorzystac" to jej bycie! byc moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale cholerni ja ranisz i krzywdzisz takim zachowaniem
to nie ejst tak z eja nic do niej nie czuje bo cos czuje ale nie wiem co to jest,
do czasu az jej powiesz "sorry mala, Ty sie nie liczysz, znalazlem inna. a tak w ogóle to Cie nie kochalem ale bylas akurat na miejscu..."
nie koniecznie tak powiesz, ale ona tak to odbierze...
MKV pisze:sam nie wiem...
..moze w tym przypadku jest inaczej?? moze po prostu ona z dnia na dziej jest starsza i sie caly czas zmienia i cos tam sie zmienia i w mim uczuciu do niej... nie wiem sam
Mysiorek pisze:Zostałeś wybrany... co najmniej nie zmarnuj tej szansy!
:564:
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 239 gości