Kto jest samotny niech sie tu wpisze.
Moderator: modTeam
- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Maniak
Samotny z mojego wyboru po burzliwym hihi rostaniu, ale teraz dotarło do mnie jaki swiat jest piękny i wspaniały, w moim przypadku to była miłość nie odwzajemniona wszystko szło tylko w jedną stronę, męczyłem sie w tym zwiąsku, sam siebie oszukiwałem, niestety w końcu to do mnie dotarło że to wszystko jest bez sensu a jest tyle wolnych kobiet, wystarczy tylko sie rozejrzeć, nie wspomnę teraz jak psychicznie sobie odpoczełem
nie ta pierwsza nie ostatnia az w końcu znajdę swoją połowę jabłka 
- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Maniak
Po cholerę my się dołujemy...? :566: Zastanówmy sie nad dobrymi stronami naszego "stanu" . Możemy poflirtować z wieloma osobami, nikomu nie tłumaczymy skąd znamy "kolegę" czy "koleżankę", chodzimy gdzie chcemy i kiedy chcemy, na dyskoteki i inne imprezy...
Dobra...są też złe strony, ale proszę wszystkich o skupienie się na tych dobrych i nie wpisywaniu tu tych złych... Dziękuję
A teraz zdrówko, za samotnych na forum :564:
Dobra...są też złe strony, ale proszę wszystkich o skupienie się na tych dobrych i nie wpisywaniu tu tych złych... Dziękuję

A teraz zdrówko, za samotnych na forum :564:
- Mroczny Piskacz
- Maniak
- Uzależniony
Też się tutaj wpiszę. Tylko nie rozumiem dlaczego jesteśmy samotni jeśli wokół nas jest tak wielu przyjaznych nam ludzi z którymi się spotykamy, rozmawiamy. Jak to się dzieje, że jesteśmy postrzegani jako dobrzy przyjaciele a nadal jesteśmy sami. Po powrocie do domu nikt na nas nie czeka i nie przytuli.
robbi pisze:Też się tutaj wpiszę. Tylko nie rozumiem dlaczego jesteśmy samotni jeśli wokół nas jest tak wielu przyjaznych nam ludzi z którymi się spotykamy, rozmawiamy. Jak to się dzieje, że jesteśmy postrzegani jako dobrzy przyjaciele a nadal jesteśmy sami.
Założę się, że gdybyśmy to zrozumieli to nie było by nas tutaj

Może to też być kwestia szcześcia.
-
- Uzależniony
- Maniak