Nieznośny brat :/

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Koko
Weteran
Weteran
Postautor: Koko » 13 mar 2006, 21:21

Skończy się jak podrośniesz :>
A teraz ... nie masz jakiejś klasówki niedługo? Pasowałoby się zająć czymś pozytecznym. :|
Wiem słowo jak krem
krem na zmarszczki w mojej głowie.
Agatka ;)

Postautor: Agatka ;) » 13 mar 2006, 21:22

Niestety, a ponad to, mam wolne w tym tygodniu :P
Even in death
Bywalec
Bywalec
Postautor: Even in death » 13 mar 2006, 21:24

Naszą sytuację z rodzicami opisaliśmy już w innym topicu - http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=6338
Awatar użytkownika
Elspeth
Weteran
Weteran
Postautor: Elspeth » 13 mar 2006, 21:25

dobra jak dla mnie ignor dla tego tematu bo widze ze nie prowadzi on do nikad. A nie mam zamiaru miec z tak blahego powodu bana :]
Co Ci ktos nie doradzi to od razu torpedujesz ten pomysl. To zastanow sie dziewczyno czego Ty tak naprawde tu oczekujesz? Cudu?
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Awatar użytkownika
Sir Charles
Weteran
Weteran
Postautor: Sir Charles » 13 mar 2006, 22:55

Ja myślę, że może po prostu nie powinniście się kochać. Nie dlatego, że jesteście młodzi. Tylko dlatego, że nie macie gdzie...

No sorry no, ale takie jest w zasadzie życie.

No chyba że chcesz, żeby Ci za przeproszeniem ściągnął majtki i kolokwialnie rzecz biorąc przerżnął w 2 minutki. Ale chyba niefajnie by było mieć taki pierwszy raz... <hmm>

...a ja bym chciał mieszkać samemu. Ale nie mam na razie takiej możliwości. To znaczy możliwość mam, ale nie za bardzo opłaca mi się leźć do pracy TYLKO PO TO, żeby pokryć różnicę kosztów przy mieszkaniu z rodzicami, a mieszkaniu osobno. Więc na razie siedzę sobie z rodzicami, co mnie generalnie wku**ia, ale pewne rzeczy również doceniam ;)

Seks nie zając, nie ucieknie :)
soul of a woman was created below
Even in death
Bywalec
Bywalec
Postautor: Even in death » 13 mar 2006, 23:08

Trzeba uwzględnić, ze dla mnie to będzie pierwszy raz, dla niej nie...

A poza tym... Chcemy to zrobic w nocy... Zadna inna pora nie wchodzi w gre. A spieszy nam sie z tym, bo... Nasz zwiazek juz sporo przez tą "sferę" wycierpiał... Oboje czekamy na to od 8 miesięcy
Awatar użytkownika
Ciekawski
Maniak
Maniak
Postautor: Ciekawski » 13 mar 2006, 23:28

Agatka, zbierzcie trochę (czyt. sporo) kasy i pod pretekstem imprezy u kumpeli wynajmijcie sobie na noc jakiś świetny pokój w hotelu. Jesteś z Warszawy, więc takowych nie powinno brakować.

Brata się nie pozbędziesz, możesz co najwyżej modlić się o wycieczkę szkolną, na którą pojedzie :)
Nigdy nie dyskutuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 13 mar 2006, 23:29

Eeee czyli tak.Laska ma 15 lat z hakiem i jestescie razem 8 miesiecy albo ciut wiecej.czyli na musiał miec swój pierwszy raz w wieku 14 lat.
Ekhm zdecydowanie świat teraz idzie b szybko do przodu.Ja w wieku 14 lat jak mi się udało z dziewczyna pocałować to byłem podjarany jak cholera.A tu teraz ,lodziki,sexiki i minetki.Przez takie posty czuje sie staro <pijak>
A wracajac do tamatu,to raczej nie sadze, zeby jej rodzice puscili ja sama na noc z tobą.Nio chyba,że sciemnicie ,ze idziecie na jaks impreze do kogos ,albo na dicho i wtedy ty wynajmiesz pokój w hotelu.Innej mozliwosci nie wiedze.Po drugie czegos tutaj nie rozumie(podobno w zyciu nie wszystko trzeba rozumiec).Ty jej strzelasz minety, z palca pewnie tez.A ona nie moze ci zrobic dobrze.tylko odrazu musi dochodzic do pełnego stosunku zebys sie rozładował <chory>
Wy jeździcie, My latamy.
Even in death
Bywalec
Bywalec
Postautor: Even in death » 14 mar 2006, 07:59

AMX pisze:A wracajac do tamatu,to raczej nie sadze, zeby jej rodzice puscili ja sama na noc z tobą.Nio chyba,że sciemnicie ,ze idziecie na jaks impreze do kogos ,albo na dicho i wtedy ty wynajmiesz pokój w hotelu.

Jej rodzice nie puszczaja nas NIGDZIE samych na noc. Byliśmy już na jednej imprezie, ale nie mogliśmy zostać na noc - jej ojciec przyjechal po nas kolo polnocy.

AMX pisze:Po drugie czegos tutaj nie rozumie(podobno w zyciu nie wszystko trzeba rozumiec).Ty jej strzelasz minety, z palca pewnie tez.A ona nie moze ci zrobic dobrze.tylko odrazu musi dochodzic do pełnego stosunku zebys sie rozładował
Dobrze zrozumiałes - zadowalam ja jak tylko potrafie, a ona mnie od samego poczatku ani razu. Ale to temat na osobny watek :]
Awatar użytkownika
Eisenritter
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Eisenritter » 14 mar 2006, 09:29

Ech... Agatka, recepty nie szukaj. Wszystko od sytuacji zależy. O tabletkach zapomnij, ale to już pisałem w innym wątku. Twój wybranek jest pełnoletni, więc dlaczego nie pokój, schronisko etc. I niekoniecznie w nocy. Wystarczy jakas wycieczka całodniowa. Latem byłoby łatwiej, wtedy zawsze zostaje pójście gdzieś w szlak. Zabawa na łonie natury może byc ciekawa...
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
Awatar użytkownika
ForsakenXL
Maniak
Maniak
Postautor: ForsakenXL » 14 mar 2006, 10:34

Even in death pisze:Dobrze zrozumiałes - zadowalam ja jak tylko potrafie, a ona mnie od samego poczatku ani razu. Ale to temat na osobny watek :]

No to sorry - Ty możesz, a ona nie? Jakoś jest miejsce i czas żeby jej zrobić minetkę? Coś mi tu nie gra...
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
Awatar użytkownika
solar
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: solar » 14 mar 2006, 11:49

Tak w ogole moim zdaniem to te twoje 15 lat to stanowczo za malo na sex, ja bym poczekal jeszcze troche... no ale to moje zdanie : Q

Ale do tematu, ten twoj brat to chyba chodzi do szkoly nie? .. no to niech on sobie idze, Ty zostajesz w domu, chlopak przychodzi na wagary do Ciebie i jazda : )

Wydaje mi sie ze inne miejsca niz dom kogos z was nie wchodza w gre za "pierwszym razem" bo np. jak wystapi krwawienie albo cos to lazienke trzeba miec pod reka... a sex w parq czy na przyrodzie to pozniej : )

ps. z tymi tabletkami na sen dla brata mam nadzieje ze to byl jakis glupi zart : | albo z tym zeby go przekupic aby siedzial cicho - w takim przypadku on bedzie mial takiego haka na ciebie ze bedzie jeden terror w domu : )
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 14 mar 2006, 12:07

A może oni chcą jakieś perwery odstawić.Będą się razem zabawiać na jednym łóżku a na drugim brat bedzie jechał na ręcznym.

ForsakenXL pisze:No to sorry - Ty możesz, a ona nie? Jakoś jest miejsce i czas żeby jej zrobić minetkę? Coś mi tu nie gra...

Tez mi tu cos nie psuje.JAk by na to nie patrzeć, to minetke nie robi sie tak rach ciach.
Razumie palcówke to sprawnie i dobrze mozna zrobić nawet jak są blisko inni domownicy.
Po drugie kolego dlaej czegos nie rozumie, dlaczego ta twoja panna nie chce ci zrobic dobrze.Qrna jakos tego pojac nie moge.Jak dobrze pamietam to zazwyczaj zaczyna sie własnie od takich obustronnych zabaw a nie odrazu urrrrra i szturm na centrum.
A co do miejsca ,gdzie mozecie to zrobic to niech twoja luba pogada z kumpelami , moze jej beda wstanie udostepnic w ciagu dnia lokum na pare godz. Noc co prawda to nie bedzie lae na bezrybiu rak i ryba.
Wy jeździcie, My latamy.
Even in death
Bywalec
Bywalec
Postautor: Even in death » 14 mar 2006, 14:27

solar pisze:Ale do tematu, ten twoj brat to chyba chodzi do szkoly nie? .. no to niech on sobie idze, Ty zostajesz w domu, chlopak przychodzi na wagary do Ciebie i jazda : )

Już wczesniej pisalismy, ze mieszkam 200 km od niej i widzmy sie tylkop w weekendy

solar pisze:albo z tym zeby go przekupic aby siedzial cicho - w takim przypadku on bedzie mial takiego haka na ciebie ze bedzie jeden terror w domu : )

I tak ma "haka" bo straszy, ze nazmysla rodzicom, co my robimy, jesli np nie bedziemy robic tego, co on chce (npp udostepnic komputera kiedy ogladamy film, albo kupic mu cos na miescie, albo sciszyc radio)

solar pisze:Wydaje mi sie ze inne miejsca niz dom kogos z was nie wchodza w gre za "pierwszym razem" bo np. jak wystapi krwawienie albo cos to lazienke trzeba miec pod reka...

Juz pisalem wczesniej, ze ona swoj pierwszy raz ma juz dawno za soba - w nieciekawych okolicznosciach, ale jednak..
Awatar użytkownika
solar
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: solar » 14 mar 2006, 14:41

hymm nastepnym razem przeczytam wszystkie posty a nie tylko autora zanim cos napisze :P <aniolek>
Even in death
Bywalec
Bywalec
Postautor: Even in death » 14 mar 2006, 14:51

AMX pisze:A może oni chcą jakieś perwery odstawić.Będą się razem zabawiać na jednym łóżku a na drugim brat bedzie jechał na ręcznym.

Juz mowilismy - tylko wtedy mamy spokoj - jej matka nie pracuje, caly czas siedzi z nami w domu i pilnuje. Noc jest jedynym czasem, kiedy mozemy sie przytulic i pocalowac w spokoju.

AMX pisze:Po drugie kolego dlaej czegos nie rozumie, dlaczego ta twoja panna nie chce ci zrobic dobrze.Qrna jakos tego pojac nie moge.Jak dobrze pamietam to zazwyczaj zaczyna sie własnie od takich obustronnych zabaw a nie odrazu urrrrra i szturm na centrum.

Uwierz mi - ja tez nie potrafie tego zrozumiec, ale nie mam zamiaru jej zmuszac :] A jak zapytam dlaczego tak jest , to slysze "nie wiem, po prostu" :] Ale juz sie przyzwyczailem :] moze za jakis czas sie przelamie i moze nawet ona tez mnie zaspokoi ustami :] Pewnie za jakies pol roku :P
Awatar użytkownika
Cranberry
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Cranberry » 14 mar 2006, 20:17

AMX pisze:Eeee czyli tak.Laska ma 15 lat z hakiem i jestescie razem 8 miesiecy albo ciut wiecej.czyli na musiał miec swój pierwszy raz w wieku 14 lat.

o cholera..! <pijak> <pijak>
nie za szybko to to..?
"life is like a cranberry pie - you never know what you can find inside".. :]
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 14 mar 2006, 20:21

Cranberry pisze:
AMX pisze:Eeee czyli tak.Laska ma 15 lat z hakiem i jestescie razem 8 miesiecy albo ciut wiecej.czyli na musiał miec swój pierwszy raz w wieku 14 lat.

o cholera..! <pijak> <pijak>
nie za szybko to to..?

Na zachodzie to już podobno norma. Smutne.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 14 mar 2006, 21:24

Even in death pisze:moze za jakis czas sie przelamie i moze nawet ona tez mnie zaspokoi ustami

Decydujecie się na seks, a Ona nie zrobi Ci dobrze ustami?? :? Ja nie rozumiem...
Jak dla mnie to za wcześnie na współżycie...ale to tylko moje skromne zdanie. <aniolek>
A co do miejsca, to dlaczego to MUSI być w domu??
Even in death pisze:Trzeba uwzględnić, ze dla mnie to będzie pierwszy raz, dla niej nie...

Więc jaki problem, skoro Ona ma to już za sobą?? Możecie to zrobić gdzie indziej, niż w domu... <browar>
Awatar użytkownika
Augusto
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Augusto » 14 mar 2006, 21:42

qbass17 pisze:Even in death napisał/a:
moze za jakis czas sie przelamie i moze nawet ona tez mnie zaspokoi ustami

Decydujecie się na seks, a Ona nie zrobi Ci dobrze ustami

i co w tym dziwnego? Wiekszość dziewczyn współzyaca ze swoimi chlopakami nie obciągnie im, a tu jeszcze taka młoda... Bez jaj panowie.
*qbass*
Weteran
Weteran
Postautor: *qbass* » 14 mar 2006, 21:49

tanebo pisze:i co w tym dziwnego?

To w tym dziwnego, że moim zdaniem to nie jest pełna akceptacja swoich ciał <pijak>
tanebo pisze:a tu jeszcze taka młoda...

Czyli jak taka młoda, to nie powinna jeszcze myśleć o seksie :?

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”