A teraz ... nie masz jakiejś klasówki niedługo? Pasowałoby się zająć czymś pozytecznym.

Moderator: modTeam
AMX pisze:A wracajac do tamatu,to raczej nie sadze, zeby jej rodzice puscili ja sama na noc z tobą.Nio chyba,że sciemnicie ,ze idziecie na jaks impreze do kogos ,albo na dicho i wtedy ty wynajmiesz pokój w hotelu.
Dobrze zrozumiałes - zadowalam ja jak tylko potrafie, a ona mnie od samego poczatku ani razu. Ale to temat na osobny watekAMX pisze:Po drugie czegos tutaj nie rozumie(podobno w zyciu nie wszystko trzeba rozumiec).Ty jej strzelasz minety, z palca pewnie tez.A ona nie moze ci zrobic dobrze.tylko odrazu musi dochodzic do pełnego stosunku zebys sie rozładował
Even in death pisze:Dobrze zrozumiałes - zadowalam ja jak tylko potrafie, a ona mnie od samego poczatku ani razu. Ale to temat na osobny watek
ForsakenXL pisze:No to sorry - Ty możesz, a ona nie? Jakoś jest miejsce i czas żeby jej zrobić minetkę? Coś mi tu nie gra...
solar pisze:Ale do tematu, ten twoj brat to chyba chodzi do szkoly nie? .. no to niech on sobie idze, Ty zostajesz w domu, chlopak przychodzi na wagary do Ciebie i jazda : )
solar pisze:albo z tym zeby go przekupic aby siedzial cicho - w takim przypadku on bedzie mial takiego haka na ciebie ze bedzie jeden terror w domu : )
solar pisze:Wydaje mi sie ze inne miejsca niz dom kogos z was nie wchodza w gre za "pierwszym razem" bo np. jak wystapi krwawienie albo cos to lazienke trzeba miec pod reka...
AMX pisze:A może oni chcą jakieś perwery odstawić.Będą się razem zabawiać na jednym łóżku a na drugim brat bedzie jechał na ręcznym.
AMX pisze:Po drugie kolego dlaej czegos nie rozumie, dlaczego ta twoja panna nie chce ci zrobic dobrze.Qrna jakos tego pojac nie moge.Jak dobrze pamietam to zazwyczaj zaczyna sie własnie od takich obustronnych zabaw a nie odrazu urrrrra i szturm na centrum.
Even in death pisze:moze za jakis czas sie przelamie i moze nawet ona tez mnie zaspokoi ustami
Even in death pisze:Trzeba uwzględnić, ze dla mnie to będzie pierwszy raz, dla niej nie...
qbass17 pisze:Even in death napisał/a:
moze za jakis czas sie przelamie i moze nawet ona tez mnie zaspokoi ustami
Decydujecie się na seks, a Ona nie zrobi Ci dobrze ustami
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości