Miłe słówka
Moderator: modTeam
Miłe słówka
Jak myślicie czy są kobiety, które nie lubią miłych i czyłych słówek kierowanych do niech?? Jeżlei takie są to czemu mogą tego nie lubić??
Hmm troche dziwne pytanko bo mi się zdaje że nie ma takich kobiet (w ogóle nie ma chyba takich osób) no chociaż kto wie. Kto nie lubi jak się do nich miło mówi. Chyba to jest jedna z podstawowych rzeczy które każdy lubi. Ja nigdy się z takimi osobami nie spotkałam ale może gdzieś jest taka osoba. A jeżeli już nie lubią to może przez jakieś złe przeżycia związane poczęści z tymi "miłymi" słowami.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
ja moze powiem tak,kobiety lubia miłe słowka pod ich adresem ale chyba wazny jest tez ich nadawca....bo np miałam sytuacje gdy pewnien chłopak którego ja tylko lubiłam zwracał sie do mnie per słonko,kochanie i nachalnie zasypywał mnie komplementami i z jego ust te słowa wcale nie były dla mnie przyjemne tylko mnie irytowały
kobiety lubia miłe słowka pod ich adresem ale chyba wazny jest tez ich nadawca....
No właśnie. Najważniejsze jest to z czyich ust płyną. Bo na pewno brzmią one inaczej od naszych ukochanych a na pewno inaczej od osób od których nie chcelibyśmy. Ja mam niedaleko mnie takiego sprzedawce co zawsze jak chodze robić u niego zakupy (a niestety musze bo dla mamy to jest ulubiony sklep) to zwraca się do mnie "kochanie". I nie powiem, żeby to było jakieś super przyjemne. Raczej wtedy to bardziej odstrasza i wprawia w zakłopotanie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Wszystko zależy od tego kto mówi i jak mówi. Dla jednego czułe słówka to mogą być: " chodz na sianko zrobimy ruchanko"
Natarczywe komplementowanie też odpada. Ale nie spotkałam się z kobietami które nie lubią miłych i czułych słówek z ust przystojnego sympatycznego pana 
KoChAc I ByC KoChAnYm To NaJwIęKsZe SzCzĘśCiE Na ZiEmI...
)
- taka_jedna
- Maniak
a widzą kłamstwo bo się na kimś przejechały (zawiodły, coby nie wzbudzać skojarzeń
)
a zmieni się - tak jak powiedział Kwik - kiedy się zakocha. Wtedy kobieta znow staje sie naiwna i wierzy we wszystko
A co do słowek - tak jak dziewczyny pisały - zależy od kogo i w jakim obecnie stanie się znajdujemy. Bo jeśli na imprezie jakiś facet zacząłby rzucać licznymi komplementami pod moim adresem a przy tym był ładny miły i ogólnie interesujący...to będąc wolna wcale bym się nie obraziła
Ale gdyby było tak jak teraz - że mam chłopaka i go kocham - starałabym się zwiać jak najdalej 
a zmieni się - tak jak powiedział Kwik - kiedy się zakocha. Wtedy kobieta znow staje sie naiwna i wierzy we wszystko
A co do słowek - tak jak dziewczyny pisały - zależy od kogo i w jakim obecnie stanie się znajdujemy. Bo jeśli na imprezie jakiś facet zacząłby rzucać licznymi komplementami pod moim adresem a przy tym był ładny miły i ogólnie interesujący...to będąc wolna wcale bym się nie obraziła
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”