Osaczanie ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 28 cze 2004, 14:06

Cos zle odebrałes , napisałem tak no bo jak to zrozumiec jak wkurza cie zainteesowanie Twą partnerką , jak tak jest to nie chodż z nią nigdzie i tyle ,

Tu masz rację. Może wcześniej nie uściśliłem o co dokładnie "biega". Oczywiście, że ja też lubię jak ją podziwiają i wychodzę z nią często. Chodziło mi o to, że w pewnych sytuacjach i miejscach jest tego za dużo. Szczególnie zachowanie młodszych "samców" tak w wieku 20 lat. To jest nachalne i wkurzające. Starsi robią to delikatnie :)
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump
Awatar użytkownika
Duszek
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Duszek » 28 cze 2004, 17:43

zachowanie młodszych "samców" tak w wieku 20 lat. To jest nachalne i wkurzające. Starsi robią to delikatnie

a z tym sie zgodzę :-) i to chyba dlatego wolimy starszych :-)
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 28 cze 2004, 18:25

i to chyba dlatego wolimy starszych

a mój chłopak i ja jestesmy równiesnikami i jakos mi to nie przeszkadza :) a szczerze przyznam ze nawet nie wyobrazam sobie siebie ze starszym chłopakiem ,nawet nie wierze w to ze starszy chłopak mógłby zwrócic na mnie uwage.
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 29 cze 2004, 10:33

agata pisze:a szczerze przyznam ze nawet nie wyobrazam sobie siebie ze starszym chłopakiem ,nawet nie wierze w to ze starszy chłopak mógłby zwrócic na mnie uwage.

Ja natomiast jakoś nie wyobrażam sobie bycia z osobą w moim wieku. Mimo wszystko dla mnie facet powinien być starszy ale znowu nie za bardzo żebyśmy nie różnili się aż tak. No ale to już jest tak, że każdy lubi co innego.

fish pisze:Szczególnie zachowanie młodszych "samców" tak w wieku 20 lat. To jest nachalne i wkurzające. Starsi robią to delikatnie

Tu się zgodze. Starsi jednak mają inną szkołe podrywania no i nie są tak nachalni jak ci młodsi. Niektórym młodszym (no takim w wieku 20 lat) nawet jak się powie, że jest się z kimś to oni nic z tego sobie nie robią.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
taka_jedna
Maniak
Maniak
Postautor: taka_jedna » 30 cze 2004, 12:45

co do kokieterii...nie wyobrazam sobie kokietowania innych facetów w obecnosci mojego...kiedys jak razem gdzieś szlismy to nawet bałam się odezwać do innych żeby jemu nie było z tego powodu przykro..ale mi wytłumaczył ze nie jest więc juz sie nie boję :) Ale ja to dziwna jestem ;)
"Bierz od świata to, co Ci daje, ale nie domagaj się tego, czego Ci dać nie chce. Natomiast prosić możesz zawsze."
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 30 cze 2004, 13:14

DO Triniti:

Dlaczego tak obawiasz się tej magicznej liczby 20.
Ciągle powtarzasz, że przed 20-tką boys to totalne "chłopki-roztropki", a po 20 to całkiem inna klasa.

Sam mam 20 lat i coś mogą powiedzieć na ten temat.

A co do dziewczyn w większośći przypadków wydają się być dojrzalsze.
Zła odpowiedź!
JEst to tylko maska. Ponieważ wieloletnie doświadczenie...dziewczyny do 20 to również
duże dzieci - gorsze od chłopców:PPP
Podsumowując:
Jeżeli mam sięspotykać z dziewczyną to zawsze wybiorę prawie rówieśniczkę.
Bez problemu można zawiązać dyskusję na rózne tematy a z "dziećmi" tak nie można;)
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 30 cze 2004, 13:38

Hmm, byłam z facetami w róznym wielku - od starszego o 5 lat do młodszego o rok. Teraz jestem z moim rowiesnikiem. Owszem, czasem jest totalnym dzieciakiem, ale jednak potrafi być poważny. I ma bardzo dobre serce, nie jest obojętny na problemy innych. To nie zależy już od wieku, bo nawet niektórzy starsi tacy nie są. Nieźle się dogadujemy, jest czasem zupełnie zwariowany. I jest mi z nim dobrze. Wiek nie jest aż tak istotny, ważne jest to, co człowiek ma w głowie...
Ostatnio zmieniony 17 lis 2004, 00:16 przez sophie, łącznie zmieniany 1 raz.
agata
Weteran
Weteran
Postautor: agata » 30 cze 2004, 15:50

Teraz jestem z moim rowiesnikiem

ja rowniez :)

Owszem, czasem jest totalnym dzieciakiem, ale jednak potrafi być poważny.

coż, nie tylko faceci sa tacy,my dziewczyny tez potrafimy sie czasem zochowywac jak dzieci (tylko trzeba wiedzic przy kim mozna sobie na to pozwolic ;) )

To nie zależy już od wieku,

jesli chodzi o mojego Misia to wynika to chyba z tego jak go wychowano :) wie kiedy moze sobie pozwolic na wiecej a kiedy trzeba zachowywac sie z umiarem (czasem musi mnie hamowac ;) )

Wiek nie jest aż tak istotny, ważne jest to, co człowiek ma w głowie...

otóz to!!! :)
Awatar użytkownika
Triniti19
Weteran
Weteran
Postautor: Triniti19 » 30 cze 2004, 16:33

Mr freeze ja nie twierdze że wszyscy faceci do 20 roku życia są jak dzieci. Powiedziałam, że niektórzy tacy są. A wcale się nie boje tej 20 choć już do mnie się zbliża szybkimi krokami :D. Wszystko tutaj nie zależy od wieku ale od tego jak to nazwała Sarah: co człowiek ma w głowie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,

lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Awatar użytkownika
Mr freeze
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Mr freeze » 30 cze 2004, 18:18

Jednak po Twoich słowach odniosłem inne wrażenie.
Dobrze niech będzie. CZuj się usprawiedliwiona Gwiazdo Forum...
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 01 lip 2004, 13:06

Triniti19 pisze:Mr freeze ja nie twierdze że wszyscy faceci do 20 roku życia są jak dzieci.

Ja też tego nie twierdziłem żeby nie było na mnie :)

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”